سلام دوستان من یه وال واشر RGB تایی6ساختم .درایورش رو موندم چی بزارم کلا با منبع تغذیه با18ولت روشن میکنم ولی یه درایور می خوام جواب بده4 :redface:-7و9-13گذاشتم فقط چشمک میزد :cry:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
درایور پاور ledآ RGB
Collapse
X
-
پاسخ : درایور پاور ledآ RGB
نوشته اصلی توسط ربات شاهرودسلام دوستان من یه وال واشر RGB تایی6ساختم .درایورش رو موندم چی بزارم کلا با منبع تغذیه با18ولت روشن میکنم ولی یه درایور می خوام جواب بده4 :redface:-7و9-13گذاشتم فقط چشمک میزد :cry:
کاره ساده اینکه یکی از همین درایور های آر جی بی که تو بازار فراوونه مثلا شش آمپر بعد بازش میکنی یک جا ورودی 12 ولته و بعد با زنر اون به 5 ولت تبدیل میشه(تغذیه میکرو)خب شما یک برده سوئیچینگ با هر ولتاژی که میخوای (بسته به تعداد ال ای دیت داره)میسازی یا میخری و بعد با یک وسیله ای مثلا 78l05 (رگولاتور پلاستیکی کوچولو کافیه چون جریانه مورد نیاز میکرو خیلی کمه) ولتاژش رو به 5 ولت تبدیل میکنی و 5 ولت رو میدی به میکرو و ولتاژه مورده نیازت رو هم به ال ای دی ها.همین.کنترل هم داره و میتونی والواشر رو از راه دور رنگهاشو کنترل کنی.
راه دوم اینه که بری برنامه بنویسی با میکرو و با pwm خودت یک چیزی بسازی که در یکی از تاپیکها در همین بخش خیلی درباره اش توضیح داده شده.
ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی
-
پاسخ : درایور پاور ledآ RGB
نوشته اصلی توسط ms2000سلام.من در والواشر هام یکی از دو کار زیر رو انجام میدم.یک کاره ساده داریم و یک کاره سخت تر ولی تخصصی تر.
کاره ساده اینکه یکی از همین درایور های آر جی بی که تو بازار فراوونه مثلا شش آمپر بعد بازش میکنی یک جا ورودی 12 ولته و بعد با زنر اون به 5 ولت تبدیل میشه(تغذیه میکرو)خب شما یک برده سوئیچینگ با هر ولتاژی که میخوای (بسته به تعداد ال ای دیت داره)میسازی یا میخری و بعد با یک وسیله ای مثلا 78l05 (رگولاتور پلاستیکی کوچولو کافیه چون جریانه مورد نیاز میکرو خیلی کمه) ولتاژش رو به 5 ولت تبدیل میکنی و 5 ولت رو میدی به میکرو و ولتاژه مورده نیازت رو هم به ال ای دی ها.همین.کنترل هم داره و میتونی والواشر رو از راه دور رنگهاشو کنترل کنی.
راه دوم اینه که بری برنامه بنویسی با میکرو و با pwm خودت یک چیزی بسازی که در یکی از تاپیکها در همین بخش خیلی درباره اش توضیح داده شده.دو چیز شما را تعریف می کند :
1. بردباریتان در زمانی که هیچ چیز ندارید
2. نحوه ی رفتارتان وقتی همه چیز دارید ...
دیدگاه
دیدگاه