دوستان یه باکس میخوام درست کنم که باهاش بتونم مبحث نورها رو در RGB راحت تر متوجه دیگران بکنم
یعنی یه جعبه داشته باشم که 3 تا لامپ LED داشته باشه
مثل عکس

هر کدوم از LED ها به یه پتانسیومتر وصل باشه
با کم کردن پتانسیومتر بتونم نور LED مربوط رو کم و زیاد کنم تا بتونم با اون سه تا نور ، انواع نور ها رو شبیه سازی کنم
همونطور که میدونید توی کامپوتر نورهای RGB از سه رنگ قرمز آبی و سبز تولید شدن و مقدار شدت نور اونا از 0 الی 255 واحد میتونه کم و زیاد بشه. در این صورت اون سه تا رنگ میتونن 16 میلیون رنگ تولید کنند. یعنی :
256x256x256=16777216
آیا میشه با پتانسیومتر این کارو انجام داد ؟
میشه راهنماییم کنید و بگید من چجوری میتونم این برد را بسازم ؟
آیا برای دقیق شدن این کار راهی بلدید؟ مثلا بجای پتانسیومتر دو تا دکمه کم و زیاد بزاریم برای هر LED که با زدن هر بار اون دکمه مقدار عددی اون رو روی نمایشگر نشون بده ؟ مثلا R=255 + G=255 که در اینصورت رنگ زرد نمایش داده بشود ؟
لطفا در صورتی که این راه دومیه شدنیه حدود قیمت تجهیزات رو هم بگید لطفا
ممنون
یعنی یه جعبه داشته باشم که 3 تا لامپ LED داشته باشه
مثل عکس

هر کدوم از LED ها به یه پتانسیومتر وصل باشه
با کم کردن پتانسیومتر بتونم نور LED مربوط رو کم و زیاد کنم تا بتونم با اون سه تا نور ، انواع نور ها رو شبیه سازی کنم
همونطور که میدونید توی کامپوتر نورهای RGB از سه رنگ قرمز آبی و سبز تولید شدن و مقدار شدت نور اونا از 0 الی 255 واحد میتونه کم و زیاد بشه. در این صورت اون سه تا رنگ میتونن 16 میلیون رنگ تولید کنند. یعنی :
256x256x256=16777216
آیا میشه با پتانسیومتر این کارو انجام داد ؟
میشه راهنماییم کنید و بگید من چجوری میتونم این برد را بسازم ؟
آیا برای دقیق شدن این کار راهی بلدید؟ مثلا بجای پتانسیومتر دو تا دکمه کم و زیاد بزاریم برای هر LED که با زدن هر بار اون دکمه مقدار عددی اون رو روی نمایشگر نشون بده ؟ مثلا R=255 + G=255 که در اینصورت رنگ زرد نمایش داده بشود ؟
لطفا در صورتی که این راه دومیه شدنیه حدود قیمت تجهیزات رو هم بگید لطفا
ممنون
دیدگاه