سلام
وقتتون بخیر
من میخام یه لوستر LED بسازم.
از این فضای پراکنده ی اطلاعات نت که چیز قابل استنادی در نمیاد...
لطفا هر کدوم از سوال هایی رو که میتونین،پاسخ بدین:
1-برای ساختن لوستر(روشنایی منزل)،بهتره که از چه نوع ال ای دی هایی با چه قطر و اندازه ای استفاده کنم؟
high power...cob...و...؟
مصرف کم و نور زیاد و دوام و طول عمر، سه مشخصه ی اصلی طرح باید باشه!
2-این LED ها رو با چه آرایشی کنار هم بچینم؟موازی یا سری؟چند تا چند تا؟
3-بر حسب تجربه،با توجه به نوع LED هایی که پیشنهاد میکنین،برای یک فضای دوازده متری،از چند عدد LED استفاده کنم که نور متعادل و کافی ای به محیط اتاق بده؟
4-این LED ها با AC تغذیه میشن یا DC؟کدوم بهتره؟کدوم حالته که از نظر صنعتی ماژول تغذیش ارزونتر در میاد؟
طول عمر و بازده و ... هم مهمه!
5-این لامپ های هالوژن،چند واتن،آرایش داخلشون چجوریه؟از کنارهم چیده شدن LED ها ساخته میشه؟
6-اگه مستقیم از لامپ های هالوژن یا های پاور استفاده کنم،میان بر زدم،یا اینکه میتونم خودم بهینه تر LED ها رو کنار هم بچینم؟
7-راستی،یه چیز مهم دیگه،ماژول HC-05 چطور راه اندازی میشه؟کامل؟
میدونم سوالاتم زیاد و وقت گیره،ولی حداقل یکی شو جواب بدین،یکی یکی تموم بشه...
اصل مطلب:
میخام یه لوستر LED بسازم که با بلوتوث موبایل و تبلت و لبتاب و رایانه کنترلش کنم.
هر کسی،هر کمکی میتونه بکنه...
پیشاپیش ممنونم از وقتی که میذارین!
وقتتون بخیر
من میخام یه لوستر LED بسازم.
از این فضای پراکنده ی اطلاعات نت که چیز قابل استنادی در نمیاد...
لطفا هر کدوم از سوال هایی رو که میتونین،پاسخ بدین:
1-برای ساختن لوستر(روشنایی منزل)،بهتره که از چه نوع ال ای دی هایی با چه قطر و اندازه ای استفاده کنم؟
high power...cob...و...؟
مصرف کم و نور زیاد و دوام و طول عمر، سه مشخصه ی اصلی طرح باید باشه!
2-این LED ها رو با چه آرایشی کنار هم بچینم؟موازی یا سری؟چند تا چند تا؟
3-بر حسب تجربه،با توجه به نوع LED هایی که پیشنهاد میکنین،برای یک فضای دوازده متری،از چند عدد LED استفاده کنم که نور متعادل و کافی ای به محیط اتاق بده؟
4-این LED ها با AC تغذیه میشن یا DC؟کدوم بهتره؟کدوم حالته که از نظر صنعتی ماژول تغذیش ارزونتر در میاد؟
طول عمر و بازده و ... هم مهمه!
5-این لامپ های هالوژن،چند واتن،آرایش داخلشون چجوریه؟از کنارهم چیده شدن LED ها ساخته میشه؟
6-اگه مستقیم از لامپ های هالوژن یا های پاور استفاده کنم،میان بر زدم،یا اینکه میتونم خودم بهینه تر LED ها رو کنار هم بچینم؟
7-راستی،یه چیز مهم دیگه،ماژول HC-05 چطور راه اندازی میشه؟کامل؟
میدونم سوالاتم زیاد و وقت گیره،ولی حداقل یکی شو جواب بدین،یکی یکی تموم بشه...
اصل مطلب:
میخام یه لوستر LED بسازم که با بلوتوث موبایل و تبلت و لبتاب و رایانه کنترلش کنم.
هر کسی،هر کمکی میتونه بکنه...
پیشاپیش ممنونم از وقتی که میذارین!
دیدگاه