اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تخمین تعداد مورد نیاز ال ای دی برای روشنایی کافی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تخمین تعداد مورد نیاز ال ای دی برای روشنایی کافی

سلام
    میخواستم بدونم واسه اینکه یه اتاق 12 متری رو با ال دی روشن کنیم به طوری که نورش با یه لامپ کم مصرف 50 وات مطابقت کنه حدودا به چند تا ال ای دی 1 وات نیاز داریم؟
    آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

پاسخ : تخمین تعداد مورد نیاز ال ای دی برای روشنایی کافی

از نظر تجربی . اگر توی سقف به طور پراکنده کار بشن 20-30 وات
    زنده بو دن را به بیداری بگذرانیم که سال ها به اجبار خواهیم خفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza-v
      از نظر تجربی . اگر توی سقف به طور پراکنده کار بشن 20-30 وات
      خیر
      20-30 وات کافی نیست
      و توانایی برابری با لامپ کم مصرف 50وات نداره

نوشته اصلی توسط pooyan-shafiei
      سلام
      میخواستم بدونم واسه اینکه یه اتاق 12 متری رو با ال دی روشن کنیم به طوری که نورش با یه لامپ کم مصرف 50 وات مطابقت کنه حدودا به چند تا ال ای دی 1 وات نیاز داریم؟
      شما باید یا آزمون و خطا داشته باشی یا محاسبه دقیق

برای محاسبه:
      روی کارتن لامپ کم مصرف رو بخون و ببین چند لومن بر متر مربع نوشته و چند لوکس نوری داره
      حدودا 3500لومن باید باشه
      بهترین نوع الیدی یک وات 100لومن نور میده مابقی 60لومن
      با این اوصاف به 35الیدی یک وات درجه یک...
      یا به 58 LED با کیفیت متوسط موجود در بازار نیاز داری

البته لازم به ذکر است که لنز نیز تاثیر زیادی در کمتر کردن پرت نوری و کاهش تعداد الیدی داره.
      موفق باشید
      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

اگر ال ای دی یک وات شما از نوع 100 لومن باشه که قیمتش به میزان نورش به صرفه هست همون 30 تا کافی هست به شرطی که ال ای دی ها کاملا بالا و در سقف کار بشن، لامپ کم مصرف نور رو تقریبا در 360 درجه پخش میکنه پس شما بخشی از روشنایی سطح رو دارید از دست میدید و به خود سقف میتابونید، اما ال ای دی یک وات معمولا با زاویه 120 درجه نور میده و به همین خاطر 3000 لومنش ارزش 3500 لومن کم مصرف رو داره و از اون بهتر هم میشه. اما به طور کلی یکم بیشتر بگیرید بد نیست چون ممکنه ال ای دی خیلی جنس خوب نباشه یا دفع حرارتش خوب انجام نشه به مرور مقدار از نوردهیش رو از دست بده!
        از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
        هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
        اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
        اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
        شاد و موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Study
          اگر ال ای دی یک وات شما از نوع 100 لومن باشه که قیمتش به میزان نورش به صرفه هست همون 30 تا کافی هست به شرطی که ال ای دی ها کاملا بالا و در سقف کار بشن، لامپ کم مصرف نور رو تقریبا در 360 درجه پخش میکنه پس شما بخشی از روشنایی سطح رو دارید از دست میدید و به خود سقف میتابونید، اما ال ای دی یک وات معمولا با زاویه 120 درجه نور میده و به همین خاطر 3000 لومنش ارزش 3500 لومن کم مصرف رو داره و از اون بهتر هم میشه. اما به طور کلی یکم بیشتر بگیرید بد نیست چون ممکنه ال ای دی خیلی جنس خوب نباشه یا دفع حرارتش خوب انجام نشه به مرور مقدار از نوردهیش رو از دست بده!
          تاییده
          20 - 30 وات کافیه
          زنده بو دن را به بیداری بگذرانیم که سال ها به اجبار خواهیم خفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Study
            نه اشتباه میکنید
            البته در بخش توضیحاتتون در باره 3000الیدی برابر 3500لامپ کم مصرف هست و دلیلش زاویه باز بودن لامپ کم مصرف .....

وقتی لامپی برای تایید کیفیت و استاندارد به آزمایشگاه و لابراتورها میره ( جهت اطلاع به دانشگاه تهران )
            لامپ رو در یک سقف 5متری قرار میدهند
            سنسور های اندازه گیری رو در فاصله 0 و 1 و 2 و 3 و 4 و5 متری از منبع نوری قرار میدهند
            نسبت به اون لوکس و درخشندگی و لومن بر متر مربع رو اندازه میگیرند.

یک لامپ های کم مصرف کلا بدون رفلکتور تونسه به عنوان مثال 3500لومن در فاصله یک متری بده
            35 الیدی هم 3500لومن

اما اگه به هردو لنز یا کاسه چراغ اضافه کنیم...
            نور دقیقا در شعاع یک دایره یک متری قرار بگیره
            اون وقت هردو دارای نور بیشتری میشوند

اما فقط در این حالت هست که لامپ کم مصرف لومن بیشتری تحویل میده

مثال دیگر
            لامپ 50وات ماشین
            بدون کاسه چراغ 2متر روشن میکنه
            با کاسه چراغ 100متر

پس اگه لامپ کم مصرف 50 واتی که مد نظرتون هست رفلکتور نداره
            همون 35الیدی 100لومنی باهش برابری میکنه

در غیر این صورت 35 الیدی هم کمه

موفق باشید
            هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

وقتی لامپی برای تایید کیفیت و استاندارد به آزمایشگاه و لابراتورها میره ( جهت اطلاع به دانشگاه تهران )
              لامپ رو در یک سقف 5متری قرار میدهند
              سنسور های اندازه گیری رو در فاصله 0 و 1 و 2 و 3 و 4 و5 متری از منبع نوری قرار میدهند
              اطلاعات جالبی بود ممنون، این چیزییه که ما فکر میکنیم و انتظار داریم و دوست داریم باشه اما فقط ظاهر قضیه هست احتمالا حقیقتش اینه که این سنسورها رو با این فواصل میذارن لامپم میذارن وسط بعد انجام تست ها مذاکره میکنن و رو هر لومنی که به توافق رسیدن اون رو به عنوان لومن نهایی ثبت میکنن و با هم حساب میکنن و استاندارد میدن :icon_razz:

حالا از بحث ها که بگذریم من توی اتاق 12 متری که رنگ دیواره ها و کف و سقف سفید بوده 36 تا 110 لومن وسط گذاشتم اتاق از روز روشن تر شد، قبلش کم مصرف 70 وات اونجا نصب شده بود ولی نورش نسبت به ال ای دی ها اصلا به چشم نمیومد!! اگر فضای اتاقتون از لحاظ رنگ روشن هست و نور رو خوب منعکس میکنه 35 عدد 100 لومن کافیه. البته باز هم بسته به کاربرد شما و نور مورد نظرتون داره که انتظار چه نوری داشته باشید اما در مقایسه با 50 وات 35 تا به نظر من که کافی هست و اگر درست در جای مناسب نصب بشه نورش بیشتر هم هست یعنی همون 30 تقریبا با 50 وات یکی میشه!
              از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
              هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
              اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
              اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
              شاد و موفق باشید

دیدگاه

سلام
                احساس نمیکنید 50w برای 12m یکم زیادیه؟من پونزده مترو با یه لامپ 23w براحتی روشن میکنم.
                حالا به فرض اگر بازدهی این لامپ 50w هشتاد درصد باشه که کمتره میشه 40w و با احتساب 60 لومن بر وات نور این لامپ میشه 2400 لومن و با احتساب 90 لومن بر وات برای ال ای دی ها به 27w ال ای دی نیازه که با 20% تلفات درایور ال ای دی حدود 33w مصرف خواهید داشت.
                امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

بنظرتون برای روشن کردن اتاق led های cob خوب هستن؟، که الان تو فروشگاه هم موجوده http://eshop.eca.ir/power-led-%D9%88%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7/2759-led-cob-%DA%AF%D8%B1%D8%AF-10w-%D8%A2%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C.html
                  از این مدل led چندتا نیاز میشه برای روشن کردن اتاق 12 متری ؟

دیدگاه

والا من تا حالا باهاشون کار نکردم اما به نظر من ال ای دی 3 وات به بالا خنک کردنش سخت میشه

قابل توجه دوستان من یه چراغ با 36 تا ال ای دی پاور 1 وات ساختم و لنز 90 درجه که نورش واسه 12 متر خوبه ولی فک کنم تعداد کمتر هم کافی باشه(مثلا 30تا)
                    براتون عکساشو میذارم

دیدگاه

دوستان یه سوال الان که دست به هیت سینک ها زدم داغ بودند ولی میشد بهشون دست زد حالا سوالم اینه اگه دماشون بالای 65 باشه میشه بهشون دست زد یا نه؟آخه دماسنج ندارم :redface:

اون سیاها آلومینیومند

این قاب ستاره ای هم از شش تا مثلث آهنی جدا از هم ساخته شده که به هم جوش خوردند و رنگش فک کنم رنگ ماشینه(شایدم دوجرخه)

دیدگاه

پاسخ : تخمین تعداد مورد نیاز ال ای دی برای روشنایی کافی(عکس)

واقعن قشنگ و شیک شده، بخصوص رنگش خیلی تمیز دیده میشه،
                        ی سوال:
                        نوع قرار گیری الیدی پاور هارو از روی طرح خاصی ایده گرفتی یا مشابه سازی کردی؟
                        منم برا اتاق خودم به فکر لامپ سقفی الیدی بودم و هستم (چند ساله... :biggrin واسم نحوه ی قرار گیری الیدی ها که بهترین روشنایی رو بدن سوال بوده همیشه...
                        ی سوال دیگه:
                        چرا از الیدی های وات بالاتر مثلن 5وات یا 10وات استفاده نکردی؟ دلیل خاصی داره؟
                        ی سوال دیگه: (شرمنده ) خیلی واسم اهمیت داره،
                        نور محیط خوبه الان؟ ی حالت مه گرفتگی لامپ کم مصرف ک من حس میکنم رو نداره؟ ب ملایمی لامپ مهتابی هست؟؟
                        کلا اگه دوستان از الیدی یاور برا روشتایی خونه، استفاده کردن این سوال آخری رو کمک کنن، خیلی مرسی.
                        تشکر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MReza.p
                          واقعن قشنگ و شیک شده، بخصوص رنگش خیلی تمیز دیده میشه،
                          ی سوال:
                          نوع قرار گیری الیدی پاور هارو از روی طرح خاصی ایده گرفتی یا مشابه سازی کردی؟
                          منم برا اتاق خودم به فکر لامپ سقفی الیدی بودم و هستم (چند ساله... :biggrin واسم نحوه ی قرار گیری الیدی ها که بهترین روشنایی رو بدن سوال بوده همیشه...
                          ی سوال دیگه:
                          چرا از الیدی های وات بالاتر مثلن 5وات یا 10وات استفاده نکردی؟ دلیل خاصی داره؟
                          ی سوال دیگه: (شرمنده ) خیلی واسم اهمیت داره،
                          نور محیط خوبه الان؟ ی حالت مه گرفتگی لامپ کم مصرف ک من حس میکنم رو نداره؟ ب ملایمی لامپ مهتابی هست؟؟
                          کلا اگه دوستان از الیدی یاور برا روشتایی خونه، استفاده کردن این سوال آخری رو کمک کنن، خیلی مرسی.
                          تشکر.
                          لطف دارید
                          نه اول مدل قابشو مشخص کردم بعد گفتم 12 وجه دارم خوبه تو هر کدوم 3 تا ال ای دی بذارم که کلا بشه 36 تا.به همین سادگی.اما زاویه لنزش را یه حساب کتابی واسه خالی نبودن عریضه انجام دادم(90 درجه).البته یه نکته مثبتی که این قاب داره قابل ساخت بودنش(6 تا مثلث تا خورده کنار هم)و دیگه پخش نور متناسب

این طور که من شنیدم نور 3 تا ال ای دی 1 وات بیشتر از 1 ال ای دی 3 واته
                          دفع حرارتش آسون تره
                          نور را بیشتر میشه پخش کرد
                          قشنگ تره

نور خوبه هم شدتش هم کیفیتش.اصلا اون حالت رو نداره.12 تا ال ای دی آفتابی 24 تا ال ای دی مهتابی استفاده کردم.

دیدگاه

سلام به همه
                            خیلی قابش قشنگه! از اون بیشتر رنگشه.فوق العادش کرده :nice:
                            ولی تو عکس یکی مونده به اخری که فضای خونه معلومه.انگار خونه تاریکه نه؟
                            [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                              سلام به همه
                              خیلی قابش قشنگه! از اون بیشتر رنگشه.فوق العادش کرده :nice:
                              ولی تو عکس یکی مونده به اخری که فضای خونه معلومه.انگار خونه تاریکه نه؟
                              جدی نگیر به خاطر کم کردن اتوماتیک نوره دوربین موبایله
                              اما در کل سقف خیلی روشن نیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...