اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درایور موجود در فروشگاه و led RGB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درایور موجود در فروشگاه و led RGB

سلام
    میخواستم ببینم میشه با این درایور و این LED RGB مثلا رنگ صورتی یا هر رنگی که روی کنترلش کشیده نمایش داد؟
    درایور
    http://eshop.eca.ir/led-%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B1%DB%8C/1907-%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%8A%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D9%83%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84%D8%B1-rgb-%D8%AA%DA%A9-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC%DB%8C-%D9%83%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D9%88%D8%B1.html
    ال ای دی
    http://eshop.eca.ir/power-led-%D9%88%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7/2725-led-%D9%BE%D8%A7%D9%88%D8%B1-10w-rgb-%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9-liteon.html
    با تشکر

پاسخ : درایور موجود در فروشگاه و led RGB

دوست عزیز در این انجمن بصورت کامل درموردش بحث شده نیازی به زدن تایپیک نبود!
    بله توسط کنترلر میشه از ترکیب R G B هر رنگی رو درست کرد. در خروجی این نوع کنترلر شما ولتاژ 12 با جریان نهایت 1.5 آمپر میتونید بگیرید که برای درایور کردن LED 10W RGB که لینکشو گذاشتید مناسب نیست و بهتره از کنترلر مناسب و درایور پاور ال ای دی استفاده کنید. بهتره مشخصات ارایه شده در زیر هر محصول رو هم یه نگاهی بندازید (کنترلر با جریانهای بالاتر و درایور پاورال ای دی هم در سایت موجود است)
    در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
    گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : درایور موجود در فروشگاه و led RGB

نوشته اصلی توسط sami222
      دوست عزیز در این انجمن بصورت کامل درموردش بحث شده نیازی به زدن تایپیک نبود!
      بله توسط کنترلر میشه از ترکیب R G B هر رنگی رو درست کرد. در خروجی این نوع کنترلر شما ولتاژ 12 با جریان نهایت 1.5 آمپر میتونید بگیرید که برای درایور کردن LED 10W RGB که لینکشو گذاشتید مناسب نیست و بهتره از کنترلر مناسب و درایور پاور ال ای دی استفاده کنید. بهتره مشخصات ارایه شده در زیر هر محصول رو هم یه نگاهی بندازید (کنترلر با جریانهای بالاتر و درایور پاورال ای دی هم در سایت موجود است)
      خیلی ممنون از آقای سامی عزیز
      ولی این درایوری که لینکشو گذاشتم میتونه تا 6 آمپر جریان بده ( تو اسمش نوشته )
      مگه برای روشن کردن 10 وات چقدر جران نیازه ؟

دیدگاه

حق با شماست 6 آمپر برای سه کانال یعنی هرکانال 2 آمپر اونم نامی نه واقعی!
        درضما شما اینو دقت نکردی دیگه
        Red Products Voltage :6-8V

Blue / green products Voltage :9-12V

Products Current: 900mA
        که 900 میلی آمپر از همشون مهمتره که شما باید از همچین چیزی استفاده کنی که جریان ثابتی رو به ال ای دی بده

http://eshop.eca.ir/%D8%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%B1-power-led/1739-10W-LED-Driver.html
        در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
        گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
          حق با شماست 6 آمپر برای سه کانال یعنی هرکانال 2 آمپر اونم نامی نه واقعی!
          درضما شما اینو دقت نکردی دیگه
          Red Products Voltage :6-8V

Blue / green products Voltage :9-12V

Products Current: 900mA
          که 900 میلی آمپر از همشون مهمتره که شما باید از همچین چیزی استفاده کنی که جریان ثابتی رو به ال ای دی بده

http://eshop.eca.ir/%D8%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%B1-power-led/1739-10W-LED-Driver.html
          ممنون
          اون موقع برای کنترل نورش چیکار میتونم بکنم؟
          میشه 3 کانال رو موازی کنم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad safarnejad
            ممنون
            اون موقع برای کنترل نورش چیکار میتونم بکنم؟
            میشه 3 کانال رو موازی کنم ؟
            ببین برادر این درایور چهار تا خروجی داره یکیش مشترکه که روی فیش با علامت فلش مشخص شده
            سه تای دیگه هرکدوم به ترتیب به سبز-قرمز و آبی وصل میشن.
            خروجی 12 ولته.
            به همین راحتی
            روی خودش هم قابلیت کم و زیاد کردن شدت نور وجود داره و یک سری مود های دیگه.
            با ال ایدی نواری RGB راحت میتونی نتیجه رو مشاهده کنی
            http://eshop.eca.ir/led-%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B1%DB%8C/1312-LED-%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B1%DB%8C-RGB-%D8%AF%D8%B1%D8%B4%D8%AA-5050-60Pcs-%D8%B1%D9%88%D9%84-5-%D9%85%D8%AA%D8%B1%DB%8C.html
            البته درایور های خفن تری هم توی بازار هستند که قیمتش 65 چوق بود و مشابهت داره منتها مانورش روی رنگ های مختلف خیلی بهتره و امکاناتی هم نظیر وای فای بهش اضافه میشه که اونم 120 چوق هزینه ش میشه
            من با این دو مدل درایور کار کردم و نتیجه گرفتم

دیدگاه

میدونم که الان دارید فشم میدید
              ولی خیلی ممنون از پاسختون
              میشه بگید کدوم درایور ؟
              این
              یا این
              http://eshop.eca.ir/led-%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B1%DB%8C/1907-%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%8A%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D9%83%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84%D8%B1-rgb-%D8%AA%DA%A9-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC%DB%8C-%D9%83%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D9%88%D8%B1.html
              کلا گیچ شدم بلاخره با کدوم درایور میتونم یه led rgb ده وات 10 وات روشن کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad safarnejad
                میدونم که الان دارید فشم میدید
                ولی خیلی ممنون از پاسختون
                میشه بگید کدوم درایور ؟
                این
                یا این
                کلا گیچ شدم بلاخره با کدوم درایور میتونم یه led rgb ده وات 10 وات روشن کنم؟
                سلام دوست عزیز با اجازه مهندسmehdidadjoo منظور مهندس درایور RGBلینک دومتون هست به نظر من میتونی با همون هم رنگ دلخواهت رو بسازی به این صورت که یک تغذیه 12ولت وصل میکنی به همین درایور بعد تو خروجی رنگ قرمزت یک مقاومت 47تا180اهم تست کن به نظر من جواب میده من باهمین درایورها پاور led RGBراه انداختم داره خوبم کار میکنه البته اصولی نیست اگه میخوای اصولی باشه درایور های آمادش موجود هست
                بازم اگه سوالی بود درخدمتیم :rolleyes:
                دو چیز شما را تعریف می کند :

1. بردباریتان در زمانی که هیچ چیز ندارید

2. نحوه ی رفتارتان وقتی همه چیز دارید ...

دیدگاه

سلام دوستان من از این درایور(24key) برای 27 led rgb استفاده کردم، که هر رنگ به هم موازی شدن.برای تمام رنگ ها روی remote control جواب گرفتم، اما برای حالت های ترکیبی مثل flash ، fade ، strobe و smooth بعضی led ها جواب نمیده .به نظرتون علت چیه؟ من led و مقاومت هارو با بردهای شبکه به صورت دستی لحیم کردم.من متوجه شودم که تا جریان ورودی led controller کمتر از 1 هست همه چیز درسته وقتی بیشتر میشه مشکل ساز میشه.ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliyad
                    سلام دوستان من از این درایور(24key) برای 27 led rgb استفاده کردم، که هر رنگ به هم موازی شدن.برای تمام رنگ ها روی remote control جواب گرفتم، اما برای حالت های ترکیبی مثل flash ، fade ، strobe و smooth بعضی led ها جواب نمیده .به نظرتون علت چیه؟ من led و مقاومت هارو با بردهای شبکه به صورت دستی لحیم کردم.من متوجه شودم که تا جریان ورودی led controller کمتر از 1 هست همه چیز درسته وقتی بیشتر میشه مشکل ساز میشه.ممنون
                    سلام دوست عزیز درایور شماجریان کم میاره بهتره از درایورهای12آمپری واقعی استفاده کنی یا خودت با ترانزیستور قدرت یا فت یه تقویتیش کنی :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ربات شاهرود
                      سلام دوست عزیز درایور شماجریان کم میاره بهتره از درایورهای12آمپری واقعی استفاده کنی یا خودت با ترانزیستور قدرت یا فت یه تقویتیش کنی :rolleyes:
                      led controller برای هر پایه ماکزیمم 2 امپر جریان میده (طبق datasheet ) اگه فرض کنیم در هر لحظه کل led های هر پایه روشن باشن و هر کدوم 20mA جریان بکشن 27*20=540mA بر روی هر پایه جریان داریم.دلیل شما واسه کمبود جریان چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliyad
                        led controller برای هر پایه ماکزیمم 2 امپر جریان میده (طبق datasheet ) اگه فرض کنیم در هر لحظه کل led های هر پایه روشن باشن و هر کدوم 20mA جریان بکشن 27*20=540mA بر روی هر پایه جریان داریم.دلیل شما واسه کمبود جریان چیه؟
                        حرف شما کاملا درست است ازنظر تئوری ودیتاشیت ولی شما توعمل تست کن ببین آیا 2آمپر میده یانه :redface:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X