اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درایور مناسب برای پاور ال ای دی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درایور مناسب برای پاور ال ای دی

سلام

دوستان برای 21 عدد از این led چه درایوری مناسبه؟
    این درایور جواب کار رو میده یا باید درایور 3 وات باشه؟

پیشاپیش ممنون

پاسخ : درایور مناسب برای پاور ال ای دی

سلام دوست عزیز
    3 وات ها جریان مصرفیشون (حدود 600 تا 700 میلی آمپر) بیشتر از جریان مصرفی 1 وات ها (300 میلی آمپر ) هست ، اگه از درایور 1 وات استفاده کنی یا روشن نمیشن یا اگه روشن بشن نور کمی میدن.

دیدگاه

ممنون دوست عزیز
      اون لینکی که دادم رو دیدید؟
      به من گفتن اون led یک تا سه واته و روشن میشه
      درست گفتن؟

سوال دیگه انکه با نور کم روشن شدن عمر led رو کم میکنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MahZi
        سلام

دوستان برای 21 عدد از این led چه درایوری مناسبه؟
        این درایور جواب کار رو میده یا باید درایور 3 وات باشه؟

پیشاپیش ممنون
        درایور 600 الی700 میلی آمپر مناسب این لامپا هست. اگه از درایوری که گفتید استفاده کنید( 250 الی300 میلی) نصف نور لامپ رو بهتون میده. باید از درایور سه واتی( 600 الی700 میلی) استفاده کنید. خوب الیدیتون قرمزه پس هر کدوم 1.9 الی 2.2 ولت هستند که میشه 33.9 الی 46.2 ولت. خوب میتونید از 4 عدد از این درایور ها استفاده کنید و به هر درایور 5 تا لامپ قرمز وصل کنید که جمعا میشه 20 تا لامپ:
        http://eshop.eca.ir/3169-led-driver-3-4x3w-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87.html
        یا اینکه از این درایور استفاده کنید(البته موجودی نداره) برای 16 تا الیدی و یه دونه هم از درایور بالایی که گفتم استفاده کنید برای 5 تا دیگه که جمعا بشه 21 الیدی
        http://eshop.eca.ir/1740-20W-LED-Driver.html
        نوشته اصلی توسط MahZi
        به من گفتن اون led یک تا سه واته و روشن میشه
        درست گفتن؟
        سوال دیگه انکه با نور کم روشن شدن عمر led رو کم میکنه؟
        این 3 وات فقط در حد اسمه وگرنه مثلا الیدی سفید 3 وات حدود 2.5 وات و الیدی قرمز سه وات حدود 1.5 وات توانشه. با کمتر شدن نور الیدی عمرش بیشتر میشه اصن شما بیا با 0.01 جریان نامیش روشنش کن هیچیش نمیشه :mrgreen:ولی خوب پولی که بابت توان بیشتر لامپ دادیم رو به باد دادیم. اگر الیدی وات بالا جنس خوب باشه چیزیش نمیشه تازه قرمز هم خیلی کم خراب میشه
        لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

یه دنیا ممنون دوست عزیز.کلی خیالمو راحت کردید
          پس بابرداشتی که کردم من راحت میتونم 21 ال ای دی 3 وات قرمز رو با درایور 18-24 یک وات روشن کنم و تنها مشکل اینه که ال ای دی ها با حداکثر توان و نور کار نمیکنند. درسته ؟
          ***راستی برای درایور که در طولانی مدت مشکلی پیش نمیاره؟

اصرارم برای استفاده اینه که که من این ال ای دی ها رو برای شدت نورش نمیخوام.چون 660nm هستند طیف نوری مناسبی برای گیاهان اکواریومی ایجاد میکنند وگرنه برای نور اصلی 80 تا ال ای دی سفید دارم

***سوال دیگم اینه که من به یک درایور 18-24 چندتا ال ای دی 1 وات سفید وصل کنم درحالت بهینه ست؟
          منظورم اینه اگر 23 تا وصل شه به ال ای دی ها یا درایور فشار نمیاد؟
          دوستی بهم گفت اگر 18 تا وصل کنم کمه و ممکنه ای ای دی ها چشمک بزنن

و سوال آخر و کمی نامربوط به این بحث
          ***درایور آی پی دار یعنی قابدار و درصد ضد آب بودن درایور درسته؟

دیدگاه

دوستان لطفا راهنمایی کنید کارم عجله ایه

به یک درایور 18-24 چندتا ال ای دی 1 وات سفید وصل کنم درحالت بهینه ست؟
            منظورم اینه اگر 24 تا وصل شه به ال ای دی ها یا درایور فشار نمیاد؟
            بهم گفتن اگر 18 تا وصل کنم کمه و ممکنه ای ای دی ها چشمک بزنن (البته قرمز رو گفتن. در این مورد نمیدونم با سفید فرق داره یا نه)

بهتررین تعداد ال ای دی برای یه بازه مثلا 18-24 یا 25-36 وسطشونه یا بالا؟

پیشاپیش ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MahZi
              یه دنیا ممنون دوست عزیز.کلی خیالمو راحت کردید
              پس بابرداشتی که کردم من راحت میتونم 21 ال ای دی 3 وات قرمز رو با درایور 18-24 یک وات روشن کنم و تنها مشکل اینه که ال ای دی ها با حداکثر توان و نور کار نمیکنند. درسته ؟
              ***راستی برای درایور که در طولانی مدت مشکلی پیش نمیاره؟
              نه نمیتونید. چون الیدی قرمز ولتاژش حدود 2.2 هست و منظور از درایور 18 الی 24 عددی برای لامپ سفید و آبی هست. مشخصات درایور رو ببینید مثلا نوشته باشه 50 الی 90 ولت 300 میلی یعنی ولتاژ کل الیدیتون نباید کمتر و یا بیشتر از این محدوده باشه. نه مشکلی پیش نمیاد چون درایور نمیفهمه که شما الیدی 1 وات استفاده کردی یا 3 وات.
              نوشته اصلی توسط MahZi
              اصرارم برای استفاده اینه که که من این ال ای دی ها رو برای شدت نورش نمیخوام.چون 660nm هستند طیف نوری مناسبی برای گیاهان اکواریومی ایجاد میکنند وگرنه برای نور اصلی 80 تا ال ای دی سفید دارم
              ***سوال دیگم اینه که من به یک درایور 18-24 چندتا ال ای دی 1 وات سفید وصل کنم درحالت بهینه ست؟
              منظورم اینه اگر 23 تا وصل شه به ال ای دی ها یا درایور فشار نمیاد؟
              دوستی بهم گفت اگر 18 تا وصل کنم کمه و ممکنه ای ای دی ها چشمک بزنن
              و سوال آخر و کمی نامربوط به این بحث
              ***درایور آی پی دار یعنی قابدار و درصد ضد آب بودن درایور درسته؟
              ببینید وقتی درایور 18 الی 24 تایی یاشه یعنی مثلا 18*3.6 الی 24*3.6 که میشه 64.8 الی 86.4 ولت. البته مشخصات رو بخونید نوشته. بهتر برای اطمینان بیشتر حول و حوش 70 الی 80 ولت در نظر بگیرید. بهتره از الیدی هاتون تست بگیرید که ببینید در جریان 300 میلی چه ولتاژی دو سرش میفته چون یه مارکی ممکنه 3.1 ولت باشه یه مارک دیگه 3.5 ولت باشه . مثلا اگه لامپ اورلایت باشه حدود 3.2 ولت هست. حالا 70/3.2 میشه 21.8 عدد که همون 21 عدد در نظر بگیرید. ماکزیمم هم میشه 80/3.2 میشه 25 عدد. باز هم برای ضریب اطمینان بالاتر(تغییر دما و ...) تعداد رو بین 20 الی 24 انتخاب میکنیم. پس تو این محدوده اطمینان خیلی بالایی داره. اون چشمک زدن هم که گفتی در صورتی اتفاق میفته که ولتاژ کل الیدی ها از مینیمم ولتاژ درایور کمتر باشه. سوال آخری هم نمیدونم.
              برای روشن کردن قرمز با 300 میلی آمپر هم این درایور میتونه خوب باشه:
              http://eshop.eca.ir/2253-led-driver-12-18x1w.html
              اگر عمر درایور خیلی براتون مهمه از آداپتور و مقاومت استفاده کنید
              نوشته اصلی توسط MahZi
              دوستان لطفا راهنمایی کنید کارم عجله ایه
              بهم گفتن اگر 18 تا وصل کنم کمه و ممکنه ای ای دی ها چشمک بزنن (البته قرمز رو گفتن. در این مورد نمیدونم با سفید فرق داره یا نه)
              بهتررین تعداد ال ای دی برای یه بازه مثلا 18-24 یا 25-36 وسطشونه یا بالا؟
              پیشاپیش ممنون
              بهترین تعداد رو با توجه به رنگ الیدی و مارک با در نظر گرفتن ولتاژ درایور و ضریب اطمینان همون طور که گفتم انتخاب کنید

دیدگاه

جناب محمدشاهی عزیز تشکر از وقتی که گذاشتید و راهنمایی مفیدتون

من طبق راهنمایی های شما این طرح رو برای نور اکواریومم کشیدم
                www.jjkk.ir/aqua/led2.jpg

ممنون میشم ایراداتشو بفرمایید

ال ای دی سفید اورلایت 3.2-3.4 ولت 1وات
                ال ای دی قرمز لایت-آن 2.2-2.4 ولت 1 وات

پیشاپیش سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MahZi
                  جناب محمدشاهی عزیز تشکر از وقتی که گذاشتید و راهنمایی مفیدتون
                  من طبق راهنمایی های شما این طرح رو برای نور اکواریومم کشیدم
                  www.jjkk.ir/aqua/led2.jpg
                  ممنون میشم ایراداتشو بفرمایید
                  ال ای دی سفید اورلایت 3.2-3.4 ولت 1وات
                  ال ای دی قرمز لایت-آن 2.2-2.4 ولت 1 وات
                  پیشاپیش سپاس
                  سلام خواهش میکنم. ایرادی توش نیست

دیدگاه

[-( :-w دوست عزیز زدن دکمه تشکر حداقل کاریه که در ازای دریافت پاسخ میتونید انجام بدید :-S L-)
                    برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

تشکر از اقا محسن عزیز برای راهنمایی هاشون و اقا پویا برای تذکر به جا

راستش چون جای دکمه تشکر با جای معمول فرق داشت من اصلا ندیده بودمش :دی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X