اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشنایی یک خانه ......

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روشنایی یک خانه ......

سلام دوستان ببخشید ی سوال داشتم
    میخواستم ببینم برای روشن کردن ال ای دی {یک نوعی که نور یک اتاق 10متری رو بده تعدادش بسته به باطری باشه }با یک باطری موبایل واسه روشنایی یک خانه در باغ چه مداری مورد نیاز هست {خیلی ساده باشه }و چه مداری برای شارژ همون باطری توسط صفحه خورشیدی نیاز هست و چه نوع صفحه خورشیدی {وات .وجریان و ولتاژی }مورد نیاز هست
    .........ی سوال خیلی مهمم هم اینه که ایا میشه از یک باطری ماشین با یک اینورتور یک لامپ رو روشن کرد و با یک مبدل شارژ باطرس ماشین که از همون اینورتور گرفت دوباره باطری رو شارژ کرد {باطری خالی نشه اصلا }

پاسخ : روشنایی یک خانه ......

نوشته اصلی توسط qombavan
    سلام دوستان ببخشید ی سوال داشتم
    میخواستم ببینم برای روشن کردن ال ای دی {یک نوعی که نور یک اتاق 10متری رو بده تعدادش بسته به باطری باشه }با یک باطری موبایل واسه روشنایی یک خانه در باغ چه مداری مورد نیاز هست {خیلی ساده باشه }و چه مداری برای شارژ همون باطری توسط صفحه خورشیدی نیاز هست و چه نوع صفحه خورشیدی {وات .وجریان و ولتاژی }مورد نیاز هست
    .........ی سوال خیلی مهمم هم اینه که ایا میشه از یک باطری ماشین با یک اینورتور یک لامپ رو روشن کرد و با یک مبدل شارژ باطرس ماشین که از همون اینورتور گرفت دوباره باطری رو شارژ کرد {باطری خالی نشه اصلا }
    با سلام به شما دوست عزیز خوب یه باطری موبایل نمی تونه تعداد زیادی از ال ایدی را روشن کنه وچون فضای شما زیاد حتی واسه یه نور پردازی متوسط هم نیاز به تعداد زیادی ال ای دی دارید بهترین روش استفاده از اینورتر وباتری که البته به نظر من یه موتور برق دست دوم ÷یدا کنی خیلی بصرفه تر
    دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
    بانک اطلاعاتی سنسورها
    ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
    تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
    [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

مممنون دوست عزیز از جوابتون
      یعنی میشه این کار رو کرد که باطری هیچ موقع تمام نشه ایرادی پیش نمیاد ؟{اینورتور را به باطری ماشین وصل کنیم و لامپ رو روشن کنه از اون طرف اینورتور هم با ی شارژر باطری ،باطری ماشین دوباره شارژ بشه و همیشه برق داشته باشه }

دیدگاه

دوست من چرا هزینه اضافی میاری تو کار اینورتر نمیخواد از لامپ 12 ولت یا ال ای دی استفاده کن برای شارژ باتری هم باتری رو با باتری ماشین موازی کن ماشینو نیم ساعت روشن کن باتری شارژ میشه

یا با هزینه چند میلیون تومان (4 یا 5) سیستم سولار پنل همراه توربین بادی رو روی سقف پیاده کن که کل روشنایی خونه همراه برق تلویزیون و یخچال تامین میشه . یه شرکت سراغ دارم که با یک سوم قیمت همه این کارارو برات پیاده میکنه

دیدگاه

میشه اسم شرکت روبگی
          :applause:
          عاشقان را سر شوریده به پیکر عجب است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط qombavan
            یعنی میشه این کار رو کرد که باطری هیچ موقع تمام نشه ایرادی پیش نمیاد ؟{اینورتور را به باطری ماشین وصل کنیم و لامپ رو روشن کنه از اون طرف اینورتور هم با ی شارژر باطری ،باطری ماشین دوباره شارژ بشه و همیشه برق داشته باشه }

سلام.
            یکی از دوستام همین حرکت رو زده بود میگفت باطری که هر 3 روز یکبار میزدیمش به شارژ با این حرکت تا یک هفته شارژ نگه داشت.
            ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط qombavan
              نوشته اصلی توسط -LEON-

سلام.
              یکی از دوستام همین حرکت رو زده بود میگفت باطری که هر 3 روز یکبار میزدیمش به شارژ با این حرکت تا یک هفته شارژ نگه داشت.
              بنظر میاد قضیه چیز دیگه ای بوده .. این روشی که دوستمون اشاره کردن کاملا غیر عملیه و بدتر تلفات ایجاد میکنه و باطری زودتر تموم میشه
              زندگی پر ز وجود است ولی ..
              ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

دوستان از راهنمایی همه شما ممنون .
                فقط ی سوال ایا مثلا دومتر از این ال ای دی نواری ها رو میتونه باطری ماشین حدود 3 یا 4 ساعت روشن نگه داره و بعدشم با نیم ساعت شارژ اون باطری توسط وصل کردن به باطری ماشین روشن جواب گو {شارژ کامل میشه }
                اگه نتونستم منظورم رو برسونم معذرت میخام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
                  بنظر میاد قضیه چیز دیگه ای بوده .. این روشی که دوستمون اشاره کردن کاملا غیر عملیه و بدتر تلفات ایجاد میکنه و باطری زودتر تموم میشه
                  شاید غیر علمی باشه.اما توی عمل جواب داده.حالا مدل اینورتر و شارژر چی بوده نمیدونم.

نوشته اصلی توسط qombavan
                  دوستان از راهنمایی همه شما ممنون .
                  فقط ی سوال ایا مثلا دومتر از این ال ای دی نواری ها رو میتونه باطری ماشین حدود 3 یا 4 ساعت روشن نگه داره و بعدشم با نیم ساعت شارژ اون باطری توسط وصل کردن به باطری ماشین روشن جواب گو {شارژ کامل میشه }
                  اگه نتونستم منظورم رو برسونم معذرت میخام
                  ال ای دی نواری مصرفش خیلی پایینه.دقیقا نمیدونم اما فکر کنم 2 متر ال ای دی نواری با باطری ماشین شاید 2 هفته یا بیشترم روشن باشه.
                  ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام
                    به نظرم برای یه اتاق ده متری سه تا ال ای دی 3W خوب بسه.که براحتی هم میشه با باتری 12v روشنشون کرد و در کل با درایور بهره بالا 8w مصرف میکنه که خیلی کمه.
                    حتی با مبدل بوست میشه با یه باتری لیتیمی براحتی جواب گرفت.
                    باتری ماشین خیلی قویتر از اینهاست که بعضی فکر میکنن.
                    12V*70A=840W
                    840*70%=590W
                    590W/8W=72h
                    امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                    از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

ببخشید من یکمی نا وارد هستم
                      میشه مداری ساده بهم معرفی کنید {توضیح بدید چه بکنم }با 2 ال ای دی 3 وات {میخام بیشتر شارژه نگه داره به همین دلیل 3تا نمیخام }تا درست کنم مثلا لامپ ها رو چطور ببندم چه مقاومتی سر راهشون قرار بدم و .......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
                        شاید غیر علمی باشه.اما توی عمل جواب داده.
                        این کار نه عملیه نه علمی

نوشته اصلی توسط qombavan
                        میشه مداری ساده بهم معرفی کنید {توضیح بدید چه بکنم }با 2 ال ای دی 3 وات {میخام بیشتر شارژه نگه داره به همین دلیل 3تا نمیخام }تا درست کنم مثلا لامپ ها رو چطور ببندم چه مقاومتی سر راهشون قرار بدم و .......
                        میتونید یه مقاومت 7 اهم 5 وات (یا بیشتر) با سه تا LED سری کنید (جریان هر ال ایدی تقریبا 700 میلی ولتاز دو سر 3.2)
                        اگه میخوایید مقاومت سری کنید چه دو تاLED استفاده کنید چه 3 تا چه یدونه مصرف پایین نمیاد چون مجبورید 3.2 ولتی که قبلا روی ال ای دی سوم مصرف میشد ر رو با مقاومت به صورت گرمایی تلف کنید پس بهتره 3 تا سری کنید

ولی اگه بخوایید حتما دو تا LED داشته باشید باید از مدارات کاهش ولتاژ استفاده کنید مثل رگولاتور سوئیچینگ 2576
                        زندگی پر ز وجود است ولی ..
                        ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط qombavan

دوست عزیزم اگه ناواردی خودتو درگیر مدارو این چیزا نکن.همون ال ای دی نواری رو بزن راحت.

دیدگاه

ممنون دوست عزیز
                            همین کار رو میکنم از ال ای دی نواری استفاده میکنم
                            فقط ی سوال دیگه اون که دیگه هیچ مقاومتی نمیخاد همین طور وصل کنم وقتی نخواستم قطع کنم .............کار زیاد باعث سوختنش نمیشه

دیدگاه

ال ای دی نواری تو خودش مقاومت داره دیگه نیاز به مقاومت خارجی نداری.
                              جنس خوبش رو اگه بگیری عمر بالایی داره.
                              مارک های HG.SE.LT.philips

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X