اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر در مدار روشن کننده led ( روشن کردن با led کمتر)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغییر در مدار روشن کننده led ( روشن کردن با led کمتر)

نوشته اصلی توسط pika3 نمایش پست ها
    ممنون دوست عزیز.ال ای،دی هام آبی رنگن تعدادشون ده تان.یعنی چی از330بزن تا470 یا زنرهم 24،30،36 یعنی شانسی،یکی ازاین مواردی گفتی به مدار لحیم کنم؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام دوست گرامی.ledهام آبی رنگه به تعداد 10تا.حالامیشه دقیق حساب کنیشرمنده حساب کن ومدارو تصیحش کن بزار تاسیوش کنم
    سلام دوست گرامی
    ببخشیدا فککنم این مدار بهتر از قبلیه

بیزحمت این مدارو تصیح کن برای روشن کردن ده تاledآبی رنگ ledها ازاین معمولیا هست.ببخشیدا تصیحش کن لامپها نورشون اندازه باشه نوسان نداشته باشه.بازم معذرت که زحمتت میدم
    همیشه در قلبم زنده ی استاد تحیری

دیدگاه

بیزحمت این مدارو تصیح کن برای روشن کردن ده تاledآبی رنگ ledها ازاین معمولیا هست.ببخشیدا تصیحش کن لامپها نورشون اندازه باشه نوسان نداشته باشه.بازم معذرت که زحمتت میدم
      اگر 3.2 ولت رو دیودها میافته . خارن 10 میکرو رو 50 ولت بزار یه زنر 33 ولت یک وات هم باهاش موازی کن خارن 470 نانو یه دونه بزار ولی زنر حتما بزار ..
      اخه دوتا خارن و سه تا زنر چیه که چونه میزنی براش . حالا وقت کنم یه تایپیک واسه محاسبه اینجور پاورها میزنم هر چند شما نمیدونی دهتا ال ای دی که داری وقتی مطلوب روشن میشه چند ولت رو دوسرش میافته و چند میلی امپر جریان میکشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
        سلام
        مدار را خود سوال کننده فرستاده و میخواسته فقط 10 تا ال ای دی را به جای همه باهاش روشن کنه منم یه تغییراتی روش دادم . محاسبه نکردم چون جریان مصرفی ال ای دی ها رو نداشتم و لی حدودی نزدیکه به مقادیر کار
        ..........

..........
        اگر 3.2 ولت رو دیودها میافته . خارن 10 میکرو رو 50 ولت بزار یه زنر 33 ولت یک وات هم باهاش موازی کن خارن 470 نانو یه دونه بزار ولی زنر حتما بزار ..
        اخه دوتا خارن و سه تا زنر چیه که چونه میزنی براش . حالا وقت کنم یه تایپیک واسه محاسبه اینجور پاورها میزنم هر چند شما نمیدونی دهتا ال ای دی که داری وقتی مطلوب روشن میشه چند ولت رو دوسرش میافته و چند میلی امپر جریان میکشه
        سلام استاد ممنون ازتوضیحت.چونه نمیزدم فککردم گفتی سه تاازاینا یکیشوبزار که،گفتم کدومشوبزارم.دوست عزیز میشه مداری که دادم تصیحش کنی،که بفهمم هرکدوم خازنهاروکجالحیم کنم و زنرهاهم جاشو بزار بهترمتوجه بشم.روهمین نقشه مداری که گذاشتم روش تصحیح کن بیزحمت.ممنون میشم
        جدیدترین ویرایش توسط pika3; ۰۰:۲۳ ۱۳۹۶/۱۱/۲۰.

دیدگاه

وست عزیز میشه مداری که دادم تصیحش کنی،که بفهمم هرکدوم خازنهاروکجالحیم کنم و زنرهاهم جاشو بزار بهترمتوجه بشم
          یه عکس از ال ای دی ها بده یا مارکشو بگو

همین نقشه رو اجرا کن نترس چیزی نمیشه . حتما زنر را نصب کن

دیدگاه

یه عکس از ال ای دی ها بده یا مارکشو بگو

همین نقشه رو اجرا کن نترس چیزی نمیشه . حتما زنر را نصب کن
            سلام:
            رفتم گفتم ledابی میخام دیگه حرفی از مارک اینا نزد.دونه ی550تومن بوداینم عکسش

دیدگاه

خوب به غیر این ال ای دی ها دیگه چی داری . منبع تغذیه داری؟
              اصلا میدونی چیه خیلی داری معطل میکنی همین الا پاشو اون مدار که اون بالاست رو ببند دیود زنر رو هم وصل کن حتما . ولی به برق نزن یه عکس ازش بنداز ببنیم درست بستی . بعد ال ای دی هارو لحیم کن بیا اینجا تو انجمن نگاه بهش کنیم وبزنیم تو برق .

دیدگاه

خوب به غیر این ال ای دی ها دیگه چی داری . منبع تغذیه داری؟
                اصلا میدونی چیه خیلی داری معطل میکنی همین الا پاشو اون مدار که اون بالاست رو ببند دیود زنر رو هم وصل کن حتما . ولی به برق نزن یه عکس ازش بنداز ببنیم درست بستی . بعد ال ای دی هارو لحیم کن بیا اینجا تو انجمن نگاه بهش کنیم وبزنیم تو برق .
                غیر ال ای دیا منبع تغذیه دارم که از یکونیم ولت تا دوازده ولت داره جایکه ال ای دی هارو خریدم دیود وبقیه چیزا نداشت دیروز هم رفتم تعمیر وسایل برقی شاگردش بود گفت سردرنمیارم دوشنبه بیا که استادم باشه.دوشنبه میرم میگیرم لحیم میکنم میزارم عکس.اگه لامپها موازی بسته میشد بهتربود اگه یکیشون میسوخت بقیه خاموش نمیشدن

دیدگاه

اگه لامپها موازی بسته میشد بهتربود اگه یکیشون میسوخت بقیه خاموش نمیشدن
                  این روش که میشه جریان دریا و یک کاسه ماست!
                  موازی ببندی جریان میره بالا هر کدام هم 15 میلی مصرف کنه میشه 150 میلی و با این روش تعذیه خارنی نمیشه بست . ولی میتونی به جاش از یک ادابتور یا شارژر موبایل استفاده کنی و موازی ببندی

دیدگاه

این روش که میشه جریان دریا و یک کاسه ماست!
                    موازی ببندی جریان میره بالا هر کدام هم 15 میلی مصرف کنه میشه 150 میلی و با این روش تعذیه خارنی نمیشه بست . ولی میتونی به جاش از یک ادابتور یا شارژر موبایل استفاده کنی و موازی ببندی
                    یعنی تو چراغهای استراری،که15/16لامپ دارن درشونو بازکردم تغذیشون خازنی بود.لامپها بطور سری بسته شدن دوست عزیز؟
                    حالا پروژه زیاد دارم پروزه بعدیو موازی میبندم و ازاداپتور استفاده میکنم.این پروژه ام زیاد روشنش نمیکنن که لامپهارو بسوزونه:-) حالااگه استاد تعمیراتی وسایل برقی دوشنبه بیادش. یه درد که نیس خخخخ

[QUOTE=pika3;670334]یعنی تو چراغهای استراری،که15/16لامپ دارن درشونو بازکردم تغذیشون خازنی بود.لامپها بطور سری بسته شدن دوست عزیز؟
                    حالا پروژه زیاد دارم پروزه بعدیو موازی میبندم و ازاداپتور استفاده میکنم.این پروژه ام زیاد روشنش نمیکنن که لامپهارو بسوزونه:-) حالااگه استاد تعمیراتی وسایل برقی دوشنبه بیادش. یه درد که یکی نیست خخخخخخ

دیدگاه

یعنی تو چراغهای استراری،که15/16لامپ دارن درشونو بازکردم تغذیشون خازنی بود.لامپها بطور سری بسته شدن دوست عزیز؟
                      لامپ اضطراری یعنی برق نیست روشن میشه یعنی باطری داره . خوب این تغذیه خارنی وقتی برق هست باطری را شارژ میکنه وقتی برق میره باطری لامپها را روشن میکنه . احتمالا چند تا چند تا سری کرده و اون سری ها رو موازی کرده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X