امیر خان چند روزی هست که توی انجمن دارین دنبال منبع خازنی میگردین و هر چا میرسین یه سوال مشخص رو میکنید
این یه جور اسپمه
دیگه این عکس که ضایعس دیگه همه مقادیر رو زده الان شما چی چی این مقادیر رو میخوایین
چرا از ترانس های کوچیک 300میلی آمپری نیو ترانس استفاده نمیکنین ؟؟؟؟ همه ولتاژی داره و قیمتش توی شیراز 3500 هست و خطر برق گرفتگی و اینا نداری
سلام دوست عزیز
مقدار ولتاژ خازن ها رو نزده توی نقشه
همینطور وات مقاومت ها رو
و رنگ ال ای دی ها رو
دوست عزیز میخوام چندتا از این مدارا درست کردم ولی هیچکدوم نتوستن حتی یه دونه ال ای دی رو روشن کنن
میخوام بدونم مشکل از کجاست
ببخشید با سوالام شما رو آزرده خاطر کردم
یه تشکر زدم برای شما
این نقشه به نظرم حرفه ای تر و کاملتر است. البته لازم به یادآوری نیست که باید نکات ایمنی رو در هنگام طراحی PCB و کاربری برد رعایت کرد و Protectionهای لازم رو هم لحاظ کرد:
خازن 400 نانو از جنس پلی استر 400ولتی
خازن 10میکرو فاراد الکترولیتی 63 ولت
مقاومت 100 اهم 2وات به بالا
مقاومت 220 اهم 1 وات به بالا
الیدی ها هم سبز یا آبی یا سفید
نوشته اصلی توسط مهندس نوآور
سلام؛
این نقشه به نظرم حرفه ای تر و کاملتر است. البته لازم به یادآوری نیست که باید نکات ایمنی رو در هنگام طراحی PCB و کاربری برد رعایت کرد و Protectionهای لازم رو هم لحاظ کرد:
هوووووووووووووووووووووووو عامو کی میاد برای دو تا الیدی این همه سلف و خازن و دیود و ترانزیستور بذاره
ما شیرازی ها خیلی بخایم پیچیدش کنیم سر الیدی ها سوکت مادگی آداپتور میزنیم و از این آداپتور های سوئیچینگ میزنیم بهش خستم شد
متاسفانه 440 هم نداشتن 474 نانو داشتن فک کنم با این مقدار باید تعداد ال ای دی ها رو بیشتر کنم درسته؟چون هر چقدر ظرفیت خازن بیشتر بشه ولتاژو جریان خروجی بیشتر میشه
متاسفانه 440 هم نداشتن 474 نانو داشتن فک کنم با این مقدار باید تعداد ال ای دی ها رو بیشتر کنم درسته؟چون هر چقدر ظرفیت خازن بیشتر بشه ولتاژو جریان خروجی بیشتر میشه
با کاهش راکتانس(افزایش مقدار خازن) همونطور که ولتاژ و جریان خروجی زیاد میشه برای جبران سازی این اتفاق شما دوتا راه داری
1- افزایش تعداد الیدی
2-افزایش مقاومت های سری
راه دوم به نظر من بهتر باشه با این حساب اگه 470 نانو استفاده کردین مقاومت 100اهم رو به 1کبلو 2وات به بالا تغییر بدین حله
با کاهش راکتانس(افزایش مقدار خازن) همونطور که ولتاژ و جریان خروجی زیاد میشه برای جبران سازی این اتفاق شما دوتا راه داری
1- افزایش تعداد الیدی
2-افزایش مقاومت های سری
راه دوم به نظر من بهتر باشه با این حساب اگه 470 نانو استفاده کردین مقاومت 100اهم رو به 1کبلو 2وات به بالا تغییر بدین حله
تعداد ال ای دی ها رو چندتا اضافه کنم؟با خازن 400 نانو تونستم 18 تا ال ای دی سبز رو با نور خوبی روشن کنم
اگه 470 نانو بذارم چندتا ال ای دی اضافه کنم؟
دوستان من مدارهای زیادی از این نوع بستم ولی هیچکدوم کار نکردن ولی این یکی خوب کار میکنه به تنها تفاوت این مدار با بقیه داشتن یه مقاومت 100 اهم در ورودی خازن اول هست به نظرتون این مقاومت چه نقشی داره؟
دیدگاه