اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن کردن LED فقط بکمک یک مقاومت با 220v

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : روشن کردن LED فقط بکمک یک مقاومت با 220v

نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست ها
    با سلام :
    با عرض معذرت نام خانوادگی من تحیری می باشد.
    این هم تصویر دیود 4007 وصل بصورت معکوس با قطب های ال ای دی برای جلو گیری از تخریب ال ای دی در ولتاژ معکوس
    چرا من تصویر این پاسخ شما را نمی توانم ببینم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بیهمتا نمایش پست ها
      چرا من تصویر این پاسخ شما را نمی توانم ببینم
      با سلام:
      این هم آپلود مجدد تصویرامید وارم قابل رویت برای شما باشد.
      علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
      نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

سلام صبح دوستان انجمن بخیر به امید خدا امروز روزی پر از خیر و برکت باشه برا هممون یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید من میخام از برق ۳۰ ولت ۶ولتشو استفاده کنم چه نوع مقاومتی باید بزنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احمد ایرانچاپ نمایش پست ها
          سلام صبح دوستان انجمن بخیر به امید خدا امروز روزی پر از خیر و برکت باشه برا هممون یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید من میخام از برق ۳۰ ولت ۶ولتشو استفاده کنم چه نوع مقاومتی باید بزنم
          سلام، صبح بخیر!
          باید معلوم کنی هر دو تا دستگاهات چی هستند؟
          هم اون منبع 30 ولتت رو وهم اون مصرف کننده 6 ولتت رو! (مخصوصا مصرف کننده رو!)
          این رو هم بدون کلا مقاومت برا این طور کارها همیشه جواب نمیده !
          یه قطعه هست به اسم رگلاتور 7806 .
          ولی 30 ولت یه کم براش زیاده، اگه مطمئن باشی که ولتاژت حتی به صورت لحظه ای هم از 30 بیشتر نمیشه میتونی از این قطعه استفاده کنی!
          قیمتش هم زیر 1000 تومنه.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

با سلام :
          این هم تصویر دیود 4007 وصل بصورت معکوس با قطب های ال ای دی برای جلو گیری از تخریب ال ای دی در ولتاژ معکوس
          سلام جناب تحیری.
          بهتره که اون دیود به صورت سری و با پلاریته مستقیم استفاده بشه!
          چون اینطوری توان تلف شده روی مقاومت نصف میشه و کمتر داغ میکنه!!
          (قبلا تست کردم، داغ شدنش قابل توجه است!)
          ◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احمد ایرانچاپ نمایش پست ها
            سلام استفاده از مقاومت کار جالبی نیست چون با تغییرات جریان عبوری ولتاژ هم به نسبت تغییر میکنه
            راه شما استفاده از رگولاتور های خطی یا سوییچینگ هست یا هردو
            اگر ولتاژ بدون نویز میخواید با یه LM2596 ولتاژ رو به حدود 8 برسونید و با یه 7806 به مقدار مورد نیازتون تبدیل کنید در غیر اینصورت با همون 2596 به 6 ولت برسونید و استفاده کنید

دیدگاه

با سلام ببخشید بنده مداری طراحی کردم ک امکان موازی کردن دیود با ال ای دی را ندارم و از انجایی ک برای روشن شدن ال ای دیم با برق شهر محاسبه ی دقیق کردم ک روی ال ای دی سه ولت بیفته پس در بایاس معکوس در دراز مدت هم نباید اتفاقی بیفته(با عنایت ب فرمایش شما ک گفتید پی ای وی ال ای دی چهار ولته)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hmdpzk نمایش پست ها
                با سلام ببخشید بنده مداری طراحی کردم ک امکان موازی کردن دیود با ال ای دی را ندارم و از انجایی ک برای روشن شدن ال ای دیم با برق شهر محاسبه ی دقیق کردم ک روی ال ای دی سه ولت بیفته پس در بایاس معکوس در دراز مدت هم نباید اتفاقی بیفته(با عنایت ب فرمایش شما ک گفتید پی ای وی ال ای دی چهار ولته)
                با سلام:
                در بایاس معکوس و هنگام خاموش شدن ال ای دی ولتاژ دو سر ال ای دی باید بیش تر از 150 ولت باشد. اما در حالت فوروارد یا بایاس مستقیم معمولا حدود 3 ولت. چون سرعت خاموش و روشن شدن ال ای دی بسیار زیاد است و میتر ها قادر به اندازه گیری این سرعت نیستند، شما فکر می کنید در دو حالت ولتاژ همان 3ولت است.

دیدگاه

با سلام:
                  این هم آپلود مجدد تصویرامید وارم قابل رویت برای شما باشد.
                  سلام جناب تحیری
                  ممکنه همچین نقشه ای که یک پاور ال ای دی 33 ولت و حدود 1800 میلی امپر رو بشه با برق شهر مدارش رو طراحی کنید و بزارید اخه من زیاد متوجه این وصل کرن تئوری مدار ها نشدم و پاور این نور افکن سوخته و میخوام راه بندازمش
                  لطفا با سطح علمی پایین که بقیه هم متوجه بشن و خودم توضیح بفرمایید
                  ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeedsoltany2015 نمایش پست ها
                    سلام جناب تحیری
                    ممکنه همچین نقشه ای که یک پاور ال ای دی 33 ولت و حدود 1800 میلی امپر رو بشه با برق شهر مدارش رو طراحی کنید و بزارید اخه من زیاد متوجه این وصل کرن تئوری مدار ها نشدم و پاور این نور افکن سوخته و میخوام راه بندازمش
                    لطفا با سطح علمی پایین که بقیه هم متوجه بشن و خودم توضیح بفرمایید
                    ممنون میشم
                    باسلام:
                    کلا ال ای دی ها را باید با مدار درایور متناسب با ولت و آمپر خود راه اندازی شوند. اما اگر می خواهید یک ال ای دی را بدون درایور ره اندازی کنید، حد اقل باید زیر 30 درصد جریان مصرفی آن راه اندازیکنید تا در هنگام روشن شدن ال ای دی و گرم شدن آن که باعث کاهش مقاومت دینامیکی و ازدیاد جریان می شود جبران سازی کنید. البته نور ال ای دی ها نسبت به درایور با جریان ثابت کم تر است. اما اگر بخواهید پاور ال ای دی را 33ولت 1800 میلی آمپر را بصورت مستقیم با برق 220 ولت وصل کنید، طبق نقشه بالا بجای مقاومت 33 کیلو اهم از یک مقاومت 150 اهم 370 وات و بجای الای دی معمولی از پاور ال ای دی در جهت صصحیح قطب ال ای دی مطابق شکل استفاده کنید و دیود برعکس هم باید در مدار قرار گیرد. با توجه به قیمت بالای و گیر آوردن یک مقاومت 150 اهم 370 وات و کم نور بودن روشنایی ال ای دی پیشنهاد می شود از درایور استفاده کنید بهتر است.

دیدگاه

باسلام:
                      کلا ال ای دی ها را باید با مدار درایور متناسب با ولت و آمپر خود راه اندازی شوند. اما اگر می خواهید یک ال ای دی را بدون درایور ره اندازی کنید، حد اقل باید زیر 30 درصد جریان مصرفی آن راه اندازیکنید تا در هنگام روشن شدن ال ای دی و گرم شدن آن که باعث کاهش مقاومت دینامیکی و ازدیاد جریان می شود جبران سازی کنید. البته نور ال ای دی ها نسبت به درایور با جریان ثابت کم تر است. اما اگر بخواهید پاور ال ای دی را 33ولت 1800 میلی آمپر را بصورت مستقیم با برق 220 ولت وصل کنید، طبق نقشه بالا بجای مقاومت 33 کیلو اهم از یک مقاومت 150 اهم 370 وات و بجای الای دی معمولی از پاور ال ای دی در جهت صصحیح قطب ال ای دی مطابق شکل استفاده کنید و دیود برعکس هم باید در مدار قرار گیرد. با توجه به قیمت بالای و گیر آوردن یک مقاومت 150 اهم 370 وات و کم نور بودن روشنایی ال ای دی پیشنهاد می شود از درایور استفاده کنید بهتر است.

روش ساده تری نیست؟؟؟
                      حتما باید اون قدر توانش بالا باشه؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeedsoltany2015 نمایش پست ها

روش ساده تری نیست؟؟؟
                        حتما باید اون قدر توانش بالا باشه؟؟
                        با سلام:
                        مجدد، اگر توان آن مقاومت کم باشد، مقاومت حتما خواهد سوخت. پس استفاده از درایور مطمئن تر و با صرفه تر می باشد.

دیدگاه

سلام میشه بفرمایید مقدار مقاومت وتوان آن چگونه محاسبه میشه؟ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirkhan11 نمایش پست ها
                            اگه از علی جان سوال کردی،علی رفتن یجای خوب
                            همیشه در قلبم زنده ی استاد تحیری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirkhan11 نمایش پست ها
                              با قوانین ساده ای که در بخش فیزیک درس علوم تجربی دوره ی راهنمایی خوانده اید.
                              مثلا مقدار مقاومت با رابطه ی R=V÷I اینجا V مقدار افت ولتاژ است. مثلا اگر از ۲۲۰ ولت قرار است به ۳ ولت کاهش پیدا کند پس V=۲۱۷
                              توان مقاومت هم با رابطه ی P=R×I×I
                              البته لازم به تاکید دوباره است که روشن کردن یک الیدی (مثلا الیدی کلاهی) با برق ۲۲۰ بکمک یک مقاومت اصلا کار درستی نیست و روشنایی الیدی هم بسیار کم خواهد بود
                              راه درست استفاده از درایور مناسب است
                              حتی استفاده از تغذیه ی خازنی بمراتب بهتر از استفاده از یک مقاومت ساده است

دیدگاه

با سلام :
                                با عرض معذرت نام خانوادگی من تحیری می باشد.
                                باسلام جناب تحیری من اگه بخام با ولتاژ 40 ولت یک ال ای دی را روشن کنم بازم از همین روش شما باید استفاده کنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X