اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از لامپ رشته ای به عنوان چراغ خواب اما با نور کم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : استفاده از لامپ رشته ای به عنوان چراغ خواب اما با نور کم

بله کافیه از لامپ هایی با توان پایین تر استفاده کنید.

یه سوال ! چرا از LED استفاده نمیکنید ؟خیلی شیک و مدرن تر هم میشه !
    جدیدترین ویرایش توسط AR phantom; ۱۹:۱۱ ۱۳۹۵/۰۴/۰۴.

دیدگاه

رشته ی تنگستن و اون رنگ زردش و حباب شیشه ای رو دوست دارم،حس قدیمی و نوستالژی جالبی داره

دیدگاه

میتونید از برق شهری و لامپ 220 هم استفاده کنید..دیمرهای مخصوصش هم تو بازار موجوده..فقط لامپ با توان کمتر رو استفاده کنید..مثلا لامپ 40

دیدگاه

دوستان یه سوال دیگه.الان از 4 عدد لامپ استفاده کردم که بترتیب 200/100/80/60 وات هستند.حالا خواستم بدونم در حد نور کم ازشون با دیمر جریان بکشم مصرفشون هنوز بالا هستش؟
          نوشته اصلی توسط amin tal نمایش پست ها
          میتونید از برق شهری و لامپ 220 هم استفاده کنید..دیمرهای مخصوصش هم تو بازار موجوده..فقط لامپ با توان کمتر رو استفاده کنید..مثلا لامپ 40
          چرا لامپ با توان کمتر استفاده کنم دوست من ؟

دیدگاه

این لامپ ها اسمش ادیسون هست - تو مراسم اسکار هم حتی ازشون استفاده شده بود

به نظر من خودشو بخری بهتر و شیک تره تا اینکه لامپ معمولی رو با دیمر روشن کنی - لامپ های ادیسون کلا حبابشون فرمش جالب تره و فرق داره - تنگشتناش درشت تره حالت تزیین دارن مثلا سیم رابطشون شبیه طنابه

البته فکر کنم این لامپ ها مصرفشون بالاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Takesh-3 نمایش پست ها
              این لامپ ها اسمش ادیسون هست - تو مراسم اسکار هم حتی ازشون استفاده شده بود

به نظر من خودشو بخری بهتر و شیک تره تا اینکه لامپ معمولی رو با دیمر روشن کنی - لامپ های ادیسون کلا حبابشون فرمش جالب تره و فرق داره - تنگشتناش درشت تره حالت تزیین دارن مثلا سیم رابطشون شبیه طنابه

البته فکر کنم این لامپ ها مصرفشون بالاس
              اره اتفاقا من همون لامپ های معروف به ادیسون رو دیدم که ایدش اومد توی ذهنم،اینم یه طرح ابتکاری بود چون بالاخره کار دست یه چیزه دیگه هستش.اونا هم حدود قیمتی بین 45 و 50هزار تومن دارن ،فرم تنگستن های داخلشون واقعا زیبا و جالبه

دیدگاه

خب البته این لامپ ها نور زیباتری داره ..البته من که ندیدم اما فک کنم همون لامپ های رشته ای با فرمی متفاوت تر هستند و همونطوری هم روشن میشن...
                در اینصورت باز هم اگه نورش زیاد بود و یا خواستید نورشو کم و زیاد کنید از دیمر هم میتونید استفاده کنید از لامپ کم توان مثل 40 وات استفاده کنید برای کاهش مصرف بهتره ..
                چون برای مصارف تزئینی میخواید فک میکنم بشه با سلف یا خازن چیزی درست کرد که موقع خاموش یا روشن شدن نور لامپ به اهستگی تغییر کنه و جلوه زیباتری داشته باشه...

دیدگاه

جدیدترین ویرایش توسط magneticfield; ۱۴:۰۰ ۱۳۹۵/۰۴/۱۳.

دیدگاه

البته اونطور که فک میکردم کم نور هم نیستند و با این نور زیاد رشته های داخلش معلوم نیستند یا اینکه در عکس اینطوری مشخص اند...

دیدگاه

لامپ های گرون و با طول عمر کمی هستند( به دلیل طول زیاد تنگستن لامپ که احتمال پارگی اون بیشتر میکنه )
                      معمولا با پاتروم هم هستند و بعضی از اونها پاترومشون دیمر داره تا نورشون باز تنظیم بشه
                      قیمتشون حدود 80برابر یه لامپ عادی هست ! ارشش نداره پول تو جیب سودجوهاش بریزیم
                      جدیدترین ویرایش توسط مهران چمنی; ۲۳:۳۱ ۱۳۹۵/۰۵/۰۲.
                      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X