اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

LED 220v جنس مرغوب؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

LED 220v جنس مرغوب؟

سلام
    برای یک اتاق 3*4 که هم اکنون 2 لامپ مهتابی و یک لامپ E27 led 12W آفتابی داره ،می خواستم کلا تعویض کنم و لامپ led بزارم
    به این صورت فک کردم که دو لامپ مهتابی رو با led حدود 15 وات تعویض کنم (یکی مهتابی ویکی آفتابی) و یک led E27 15W سفید هم جای لامپ قبلی بزارم
    باید ترانس و استارت مهتابی رو جدا کنم و درایو LED بزارم داخل جای مهتابی درسته؟
    نظرتون در مورد این ترکیبی که گفتم چطوره ؟ و اینکه از چه مارکی استفاده کنم؟ (برای جای دیگه LED با مارک C.I.E گرفتم که پاور فکتورش حدود 0.6 بود)
    پیشاپیش ممنونم

پاسخ : LED 220v جنس مرغوب؟

سلام از دوستان کسی برای مارک های led نظری نداره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abc.abc نمایش پست ها
      سلام از دوستان کسی برای مارک های led نظری نداره؟
      سلام
      یکم سوالتون گنگ هست مهندس جان
      مورد مصرفتون لامپ led هست؟
      لامپ های led معمولا درایورشون داخلشونه فقط میمونه جا انداختن به سرپیچ !!!
      یا شما منظورتون چیز دیگست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی چمانی نمایش پست ها
        سلام
        یکم سوالتون گنگ هست مهندس جان
        مورد مصرفتون لامپ led هست؟
        لامپ های led معمولا درایورشون داخلشونه فقط میمونه جا انداختن به سرپیچ !!!
        یا شما منظورتون چیز دیگست
        سلام
        ممنون از توجهتون
        ببخشید اگه بد توضیح داد
        دو تا مهتابی led میخوام بگیرم و جایگزین مهتابی فلورسنت کنم... (از همین 120 سانتی های معمولی):

حالا ، اول نمیدونم چه مارکی بگیرم و دوم آیا این لامپ ها با درایو هستند؟ چون قبلا در یک مقاله ای دیده بودم زده بود هم با درایو داره و هم بدون درایو ، که اگه اینطور باشه پس مطمعنن باید بدون درایوش ارزونتر باشه و یکبار درایو میگیریم و میزاریم داخل محل قرار گیری مهتابی
        -------
        الان دو تا مهتابی فلورسنت هست (هر دو سفید) ، و یک لامپ led حدود 12 وات که زرده ، به نظرم نور خیلی مناسب نیست ، به این صورت فک کردم که دو تا مهتابی led که میگیرم یکیشو زرد بگیرم و یکی سفید و لامپ led رو هم با یک مدل سفید وات بالاتر تعویض کنم....به نظرتون برای یک اتاق 3*4 خوبه؟
        ممنونم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X