دوستان بزرگوار میخوام با led و یا smd منبع نوری قوی برای گوشی بسازم ،، میخوام برای روشن کردنش هم از پاور بانک ۱۰ هزار و یا ۲۰ هزار استفاده کنم ،، لطفا بفرمائید دقیقا چکار کنم تا بهترین نتیجه را داشته باشم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ساخت یک نور افکن یا منبع نور قوی برای فیلم برداری با موبایل لطفا راهنمایی کنید
Collapse
X
-
پاسخ : ساخت یک نور افکن یا منبع نور قوی برای فیلم برداری با موبایل لطفا راهنمایی کنید
نوشته اصلی توسط Itcc نمایش پست هادوستان بزرگوار میخوام با led و یا smd منبع نوری قوی برای گوشی بسازم ،، میخوام برای روشن کردنش هم از پاور بانک ۱۰ هزار و یا ۲۰ هزار استفاده کنم ،، لطفا بفرمائید دقیقا چکار کنم تا بهترین نتیجه را داشته باشم
دیدگاه
-
پاسخ : ساخت یک نور افکن یا منبع نور قوی برای فیلم برداری با موبایل لطفا راهنمایی کنید
اینو امتحان کردم پاوربانک با این مدار های بوستر مثل xl6009 به دلیل افت ولتاژ خیلی زیادی که میده ماژول نمیتونه جبرانش کنه،دردسرهای جانبی خیلی داره،بهترین راهش خریدن یه باطری 12 ولتی،وصل کردن یه ماژول رگولاتور و وصل کردن یه cob بهشه
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط کسراا نمایش پست هااینو امتحان کردم پاوربانک با این مدار های بوستر مثل xl6009 به دلیل افت ولتاژ خیلی زیادی که میده ماژول نمیتونه جبرانش کنه،دردسرهای جانبی خیلی داره،بهترین راهش خریدن یه باطری 12 ولتی،وصل کردن یه ماژول رگولاتور و وصل کردن یه cob بهشه
دیدگاه
دیدگاه