اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشخصات LED داخل لامپهای حبابی ال ای دی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشخصات LED داخل لامپهای حبابی ال ای دی

نوشته اصلی توسط maziar ashouri نمایش پست ها
    خب عکس رو لطف بفرمایید من بهتون راهنمایی کنم
    بله صحیح میفرمایید ولی جسارتا قبل از اون لطف کنید بفرمایید که چجوری و با استفاده از کدام منو میشه عکسها را در سایت اپلود کرد.پیشاپیش بسیار ممنون ومتشکرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Eng. Payam safaei نمایش پست ها
      بله صحیح میفرمایید ولی جسارتا قبل از اون لطف کنید بفرمایید که چجوری و با استفاده از کدام منو میشه عکسها را در سایت اپلود کرد.پیشاپیش بسیار ممنون ومتشکرم
      سلام. روز بخیر. در گوگل سرچ کنین آپلود عکس/ در آنجا آپلود کرده و آدرس را کپی کنین/ سپس در سایت ECA در منوی بالای نوشتن متن آیکونی که شبیه قاب عکس هست رو بزنین و آدرس رو پیست کنین.

امیرحسین ضیا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس ربانی نمایش پست ها
        البته در لامپهای الیدی رایج همه ی الیدی ها با هم سری نیستند بلکه معمولا ۲ یا چند رشته الیدی با هم موازی هستند. پس تقسیم ولتاژ بر تعداد الیدی به جواب درست ختم نخواهد شد. بنابراین اول باید تعداد رشته ها را روی pcb شناسایی کرد
        از طرفی ولتاژ درایور ممکنست عدد مشخصی نبوده و بر اساس تعداد الیدی، بطور خودکار تنظیم شود. پس با اندازه گیری ولتاژ درایور هم ممکنست راه بجایی نبریم
        قدم اول اینست که روشن کنیم درایور مشکل دارید یا الیدی ها. اگر یکی دو تا از الیدی ها خال زده و سوخته باشد لازم نیست حتما یک الیدی بجای سوخته گذاشت بلکه پایه ی منفی و مثبت الیدی سوخته را بهم وصل می کنیم تا مدار وصل و لامپ روشن شود
        اگر بخواهیم الیدی سوخته را جایگزین کنیم با یک منبع تغذیه ی متغیر باید امتحان کرد و دید که یکی الیدی های سالم در چه ولتاژی روشن می شود
        سلام
        مطلبی خونده بودم که نوشته بود با حذف ال ای دی های سوخته و اتصال دو سر پایه های آن به هم مقدار جریان در بقیه ال ای دی ها افزایش پیدا میکنه و طول عمر لامپ میاد پایین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir_razzaqi نمایش پست ها
          سلام
          مطلبی خونده بودم که نوشته بود با حذف ال ای دی های سوخته و اتصال دو سر پایه های آن به هم مقدار جریان در بقیه ال ای دی ها افزایش پیدا میکنه و طول عمر لامپ میاد پایین

معمولا درایورهای لامپهای الیدی می توانند ولتاژ را بر حسب تعداد الیدی تنظیم کنند. مثلا در مشخصات یک درایور می نویسند 6-10×1w که یعنی بین 6 تا 10 تا الیدی 1w را می توانید به درایور وصل کنید و خودش ولتاژ را بر حسب تعداد الیدی تنظیم می کند. با اینحال بله، لحیم کردن یک الیدی در جای خالی راهکار بهتری هست
          شخصا در لامپهای smd اگر اصلا نتوانم یک smd مثل خودش لحیم کنم یک پاور الیدی لحیم می کنم ولو که از pcb آلومینیومی بالاتر قرار بگیرد چون با شدت جریان کمی در حد smd تغذیه می شود داغ هم نمی کند و نمی سوزد
          جدیدترین ویرایش توسط مهندس ربانی; ۱۱:۴۱ ۱۳۹۸/۰۴/۱۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmmiii1234 نمایش پست ها
            با هیتر هم نشد لحیم کنیم......ال ای دی را خراب میکنه......لامصب این برد آلمینیومی گرمای هویه و هیتر را زود جذب میکنه.....
            لامپ های تعمیری با مقاوت که من دارم استفده میکنم از نوع ۱۲ و ۹ وات هست....

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

آیا کسی روش لحیم کردن این ال ای دی هارا میدونه......؟
            میتونین از شعله مستقیم زیر برد آلومینیومی ایتفاده کنین (و یا اتو)
            تعدادی ویدیو در این مورد در یوتوب هست

دیدگاه

سلام دوست عزیز باید ال ای دی اس ام دی کد 2835 استفاده کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen1582 نمایش پست ها
                سلام
                یک راه حل پیشنهادی
                ولتاژ دی سی شده رو بخونید سپس ولتاژ نهایی رو بخش بر تعداد ال ای دی ها کنید ولتاژ نهایی اونها بدست میاد
                فکر می کنم (البته مطمئن نیستم) برای توان هم همینکار جواب بده
                نوشته اصلی توسط mmmiii1234 نمایش پست ها
                من یک مقاومت ده اهم یک وات میزارم به جای ال ای دی سوخته....و عالی کار میکنه.....علت استفاده نکردن از ال ای دی هم این است که نتوانستم.....روی این برد های آلمینیومی ال ای دی اس ام دی را لحیم کنم........

ال ای دی ها گاهی ۳ ولتی و گاهی ۶ ولتی......با جربان صد میلی آمپر هستند........این ها را خودم اندازه گیری کردم....و. آزمایش.
                سلام من ولتاژ مدار رو میگیرم خیلی زیاد نشون میده،اما زمانی ک به ال ای دی ها وصل میشه درست میشه،میدونید دلیلش چیه؟برای لامپ های ال ای دی ک مدار سوئچینگ دارن،می تونید کمکم کنید؟

سلام
                یک راه حل پیشنهادی
                ولتاژ دی سی شده رو بخونید سپس ولتاژ نهایی رو بخش بر تعداد ال ای دی ها کنید ولتاژ نهایی اونها بدست میاد
                با سلام
                دوستان چند تا لامپ حبابی ال ای دی معیوب (9وات و 30وات و ...) دارم میخاستم تعمیرشون کنم ولی مشخصات LED SMD بکار رفته در لامپ ها برام مجهوله (توان و ولتاژ کار) آیا راهی هست که بشه این مشخصات رو استخراج کرد (برای خرید قطع یدک لازم دارم)
                سلام از ال ای دی اس ام دی کد 2835 استفاده کنید

دیدگاه

سلام
                  یک راه حل پیشنهادی
                  با سلام
                  دوستان چند تا لامپ حبابی ال ای دی معیوب (9وات و 30وات و ...) دارم میخاستم تعمیرشون کنم ولی مشخصات LED SMD بکار رفته در لامپ ها برام مجهوله (توان و ولتاژ کار) آیا راهی هست که بشه این مشخصات رو استخراج کرد (برای خرید قطع یدک لازم دارم)
                  سلام از ال ای دی اس ام دی کد 2835 استفاده کنید

دیدگاه

سلام دوستان اکثر مدارات تغذیه لامپهای ال ای دی تو بازار هست میتونید وقتتون رو روی عیب یابی و تعمیرشون نذارید

دیدگاه

سلام دوستان.
                      از کجا میشه فهمید که ولتاژ کاری ال ای دی smd به کار رفته در لامپ چقدره؟ تا جایی که می دونم ولتاژهای مختلفی ممکنه داشته باشن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X