اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن و خاموش شدن آرام LED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روشن و خاموش شدن آرام LED

سلام دوستان
    میخوام کاری کنم که led نواری یا شاخه‌ای ۱۲ ولت با زدن کلید به‌جای درجا روشن شدن به آرامی روشن بشه یعنی نورش در زمان ۱ یا ۲ ثانیه از کم به حداکثر برسه و موقع خاموش کردن هم برعکس همین حالت اتفاق بیفته، آیا ماژول مخصوص این کار هست یا راه دیگه‌ای کسی بلده ؟
    ممنون

پاسخ : روشن و خاموش شدن آرام LED

نوشته اصلی توسط Client44 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    میخوام کاری کنم که led نواری یا شاخه‌ای ۱۲ ولت با زدن کلید به‌جای درجا روشن شدن به آرامی روشن بشه یعنی نورش در زمان ۱ یا ۲ ثانیه از کم به حداکثر برسه و موقع خاموش کردن هم برعکس همین حالت اتفاق بیفته، آیا ماژول مخصوص این کار هست یا راه دیگه‌ای کسی بلده ؟
    ممنون
    سلام در تاپیک زیر این کار برای led از نوع rgb انجام شده که خودتون با کمی
    خلاقیت و تغییر میتونین این مدار رو برای کار خودتون درست کنید
    کنترل یک LED پنج میلیمتری RGB با کمک میکرو ATTiny13 و بسکام؟؟؟؟ سلام ودستان و اساتید گرامی..... برای میکرو ATTiny13 دوستان میتوانند راهنمایی کنند و یک نمونه برنامه ساده با بسکام برای کنترل یک عدد LED پنج میلیمتری RGB با PWM برایم قرار دهند.... که مثلا ابتدا قرمز به آرامی روشن و بعد خاموش شده... و بعد سبز به آرامی روشن و خاموش
    قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط خلبان نمایش پست ها
      سلام در تاپیک زیر این کار برای led از نوع rgb انجام شده که خودتون با کمی
      خلاقیت و تغییر میتونین این مدار رو برای کار خودتون درست کنید
      https://www.eca.ir/forums/thread89054.html
      سلام ممنون از پاسختون، راستش دنبال یک ماژول آماده یا ساختنی ساده، مطمئن و با دوام هستم، اون تاپیک رو خوندم و به نظر میاد طبق گفته خودتون این میکرو خیلی مطمئن نیست
      بخشی از کارم برای مشتریان کابینت آشپزخانه و دکوراسیون داخلی نور پردازی هست مثل چراغ زیر کابینت که تک رنگ و فقط برای روشنایی هست. و همیشه روال به این صورت بوده که چراغ led با یک سوییچ در جای خودش نصب می‌شده ولی الان میخوام برای ارتقاء کار و جلوه بهتر، این led ها آرام روشن و خاموش بشن (تاکید میکنم فقط موقع روشن و خاموش کردن این افکت ایجاد بشه) و راستش تعجب کردم که با سرچ کردن چیزی برای اینکار پیدا نکردم میخواستم ببینم بهترین گزینه برای این کار چیه و آیا با تعدادی خازن نمیشه همچنین کاری کرد؟
      خیلی خیلی ممنون

دیدگاه

سلام ممنون از پاسختون، راستش دنبال یک ماژول آماده یا ساختنی ساده، مطمئن و با دوام هستم، اون تاپیک رو خوندم و به نظر میاد طبق گفته خودتون این میکرو خیلی مطمئن نیست
        بخشی از کارم برای مشتریان کابینت آشپزخانه و دکوراسیون داخلی نور پردازی هست مثل چراغ زیر کابینت که تک رنگ و فقط برای روشنایی هست. و همیشه روال به این صورت بوده که چراغ led با یک سوییچ در جای خودش نصب می‌شده ولی الان میخوام برای ارتقاء کار و جلوه بهتر، این led ها آرام روشن و خاموش بشن (تاکید میکنم فقط موقع روشن و خاموش کردن این افکت ایجاد بشه) و راستش تعجب کردم که با سرچ کردن چیزی برای اینکار پیدا نکردم میخواستم ببینم بهترین گزینه برای این کار چیه و آیا با تعدادی خازن نمیشه همچنین کاری کرد؟
        خیلی خیلی ممنون
        1-این میکرو برای کارهای طراحی (((البته نظر شخصی بنده هست))) یک مقدار
        کار باهاش اذیت می‌کنه ولی برای کارهای آماده بد نیست
        2-با همین میکرو و تغییر بخشی از برنامه اون و اضافه کردن قطعاتی میشه این کار رو کرد
        3-در کار الکترونیک در بعضی از مشکلات که در کار برای من پیش اومده از من
        خواسته شده بود که مداراتی رو برای یک جایی طراحی کنم که منحصر به فقط
        همون جا هست و هیچ قطعه یا ماژول آماده ای در بازار هم نبود پس این موضوع چیز عجیبی نیست
        قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

سلام دوستان
          ممنون
          درود،
          این کار به دو شیوه تلفاتی و PWM قابل انجام هست.
          که خود روش PWM به دو نوع میکروکنترلری و غیر میکروکنترلری قابل انجام هست.
          اگر بخوایید میتونم براتون طراحی کنم.
          البته نوع ساده تلفاتی اگر اشتباه نکنم قبلا در انجمن بود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X