اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول HC-05

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماژول HC-05

سلام دوستان
    من این ماژول بلوتوث رو دارم
    موبایل پیداش میکنه و بهش متصل میشه راحت
    اما لب تاپم اصلا پیداش نمیکنه
    در ضمن لب تاپ دیوایس های دیگه رو پیدا میکنه و بدون مشکل بهشون وصل میشه اما این ماژول رو اصلا پیدا نمیکنه
    راهنمایی کنید لطفا

نوشته اصلی توسط Samyarjam نمایش پست ها
    سلام دوستان
    در ضمن لب تاپ دیوایس های دیگه رو پیدا میکنه و بدون مشکل بهشون وصل میشه اما این ماژول رو اصلا پیدا نمیکنه
    راهنمایی کنید لطفا
    سلام و درود،
    قبلا چنین مشکلی روی یک لپتاپ داشتم که با تعویض ویندوز مشکل حل شد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

سلام و درود،
      قبلا چنین مشکلی روی یک لپتاپ داشتم که با تعویض ویندوز مشکل حل شد.
      ممنون
      احتمالش هست با یه دانگل بلوتوث حا بشه؟
      لطفا بفرمایید چه نوع دانگل

دیدگاه

ممنون
        احتمالش هست با یه دانگل بلوتوث حا بشه؟
        لطفا بفرمایید چه نوع دانگل
        احتمالش وجود داره اما ۱۰۰ درصد نیست.
        میتونید از دانگل بلوتوث معمولی مخصوص کامپیوتر استفاده کنید
        ​​​​​​.

دیدگاه

سلام دوستان
          راهنمایی کنید لطفا
          با سلام و احترام
          ویندوز لپتاپتان چه ورژنی است؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام و احترام
            ویندوز لپتاپتان چه ورژنی است؟
            درود بر شما
            ویندوز ۱۱ هست

دیدگاه

درود بر شما
              ویندوز ۱۱ هست
              با سلام مجدد
              اگر ویندوز 11 است برید به مسیر Setting > Bluetooth and devices > Add device > Everything else
              در این مسیر احتمالا ماژول را برای اضافه کردن خواهید دید.
              موفق باشید

دیدگاه

با سلام مجدد
                اگر ویندوز 11 است برید به مسیر Setting > Bluetooth and devices > Add device > Everything else
                در این مسیر احتمالا ماژول را برای اضافه کردن خواهید دید.
                موفق باشید
                درود
                انجام دادم فرمایشتون رو اما نشناخت
                آیا بادریت ماژول تاثیری در این مشکل داره؟

دیدگاه

درود
                  انجام دادم فرمایشتون رو اما نشناخت
                  آیا بادریت ماژول تاثیری در این مشکل داره؟
                  با سلام مجدد
                  توجه داشته باشید که ماژول اگر به تجهیز دیگری کانکت باشه دیگه جای دیگری شناخته نمیشه.
                  بعضی ماژولها و یا تجهیزات هم کمی طول میکشه تا شناخته بشن(در حد یک دقیقه).
                  بادریت تاثیری در شناخته شدن دیواس نداره. اون دو گروه دیگه رو هم تست کردید که ببینید در اونها میاره یا نه؟
                  اگر در تبلت و موبایل شناخته میشه دلیلی نداره که لپتاپ نشناسه اون رو.
                  جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۱۸:۴۱ ۱۴۰۲/۱۰/۲۹.

دیدگاه

با سلام مجدد
                    توجه داشته باشید که ماژول اگر به تجهیز دیگری کانکت باشه دیگه جای دیگری شناخته نمیشه.
                    بعضی ماژولها و یا تجهیزات هم کمی طول میکشه تا شناخته بشن(در حد یک دقیقه).
                    بادریت تاثیری در شناخته شدن دیواس نداره. اون دو گروه دیگه رو هم تست کردید که ببینید در اونها میاره یا نه؟
                    اگر در تبلت و موبایل شناخته میشه دلیلی نداره که لپتاپ نشناسه اون رو.
                    سلام
                    ممنون
                    بله متوجهم،به دیوایس دیگری کانکت نیست ماژول
                    و در دو گروه دیگر هم متاسفانه پیدا نشد
                    من فقط موبایل و لب تاپ خودم در دسترس بود و هنوز دیوایس دیگری برای تست پیدا نکردم
                    آیا ماژول بلوتوث دیگری هست که بتوان با آن آردوینو را به صورت بیسیم پروگرام کرد و بتونم تست کنم اونرو
                    در یک مطلبی خواندم ممکن است لب تاپ بنده فقط دستگاه های BLE را شناسایی کند که متوجه موضوع نشدم

دیدگاه

سلام
                      ممنون
                      بله متوجهم،به دیوایس دیگری کانکت نیست ماژول
                      و در دو گروه دیگر هم متاسفانه پیدا نشد
                      من فقط موبایل و لب تاپ خودم در دسترس بود و هنوز دیوایس دیگری برای تست پیدا نکردم
                      آیا ماژول بلوتوث دیگری هست که بتوان با آن آردوینو را به صورت بیسیم پروگرام کرد و بتونم تست کنم اونرو
                      در یک مطلبی خواندم ممکن است لب تاپ بنده فقط دستگاه های BLE را شناسایی کند که متوجه موضوع نشدم
                      با سلام مجدد
                      ماژولهای بلوتوث که خروجی سریال دارند همگی برای اینکار قابل استفاده هستند. چند مدلش در فروشگاه این سایت موجوده.
                      شما درایور بلوتوث مربوط به دستگاه خودتان را نصب کرده اید یا از درایور دیفالت ویندوز استفاده میکنید.
                      گاهی برای استفاده از تمام قابلیتها باید درایور خاص مدل سخت افزار خودتان را در ویندوز نصب کرده باشید.

دیدگاه

با سلام مجدد
                        ماژولهای بلوتوث که خروجی سریال دارند همگی برای اینکار قابل استفاده هستند. چند مدلش در فروشگاه این سایت موجوده.
                        شما درایور بلوتوث مربوط به دستگاه خودتان را نصب کرده اید یا از درایور دیفالت ویندوز استفاده میکنید.
                        گاهی برای استفاده از تمام قابلیتها باید درایور خاص مدل سخت افزار خودتان را در ویندوز نصب کرده باشید.
                        سپاس
                        از درایور موجود در سی دی همراه لب تاپ استفاده کردم
                        لطفا یکی دو مدل از ماژول هایی که فرمودید رو لینک بگذارید یا معرفی بفرمایید

دیدگاه

سپاس
                          از درایور موجود در سی دی همراه لب تاپ استفاده کردم
                          لطفا یکی دو مدل از ماژول هایی که فرمودید رو لینک بگذارید یا معرفی بفرمایید
                          با سلام
                          در متن قبلیتان نوشته اید که میخواهید با این ماژول آردوینو را پروگرام کنید. آیا منظورتان از پروگرام این است که برنامه جدیدی به آردوینو منتقل کنید. و یا منظورتان از پروگرام این است که بطور مثال برنامه ایی نوشته اید که از طریق فرستادن فرامینی از طریق پورت سریال میکرو میتوان تنظیمات آنرا تغییر داد.
                          لطفا اول منظور دقیقتان از پروگرام را مشخص نمایید.
                          موفق باشید.
                          جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۱۴:۱۵ ۱۴۰۲/۱۰/۳۰.

دیدگاه

با سلام
                            در متن قبلیتان نوشته اید که میخواهید با این ماژول آردوینو را پروگرام کنید. توجه کنید اگر منظورتان از پروگرام این است که برنامه جدیدی به آردوینو منتقل کنید تا آنجایی که من اطلاع دارم با ماژول بلوتوث - که فقط دسترسی به پورت سریال میکرو داشته باشد - چنین کاری مقدور نیست. ولی اگر منظورتان از پروگرام این است که بطور مثال برنامه ایی نوشته اید که از طریق فرستادن فرامینی از طریق پورت سریال میکرو میتوان تنظیمات آنرا تغییر داد آنگاه میتوان از طریق رابط بلوتوث سریال چنین کاری را انجام داد.
                            لطفا اول منظور دقیقتان از پروگرام را مشخص نمایید.
                            موفق باشید.
                            سپاس
                            من نیاز دارم که بتوانم به صورت بی سیم و بدون استفاده از کابل،بتوانم کد مورد نظرم را روی آردوینو آپلود کنم.
                            دسترسی به برد آردوینو و پورت آن نخواهم داشت و به همین دلیل باید بتوانم آن را با ماژول بلوتوث یا ماژول wifi یا هر ماژولی که بشود این کار انجام داد، کد خودم را روی آردوینو آپلود کنم
                            لطفا راهنمایی بفرمایید
                            آموزش های زیادی در زمینه پروگرام آردوینو به وسیله بلوتوث وجود دارد ، اما نمیدانم این کار شدنیست یا خیر فقط تا بحال سعی کرده ام انجام دهم که به مشکل نشناختن لب تاپ برخوردم

دیدگاه

سپاس
                              من نیاز دارم که بتوانم به صورت بی سیم و بدون استفاده از کابل،بتوانم کد مورد نظرم را روی آردوینو آپلود کنم.
                              دسترسی به برد آردوینو و پورت آن نخواهم داشت و به همین دلیل باید بتوانم آن را با ماژول بلوتوث یا ماژول wifi یا هر ماژولی که بشود این کار انجام داد، کد خودم را روی آردوینو آپلود کنم
                              لطفا راهنمایی بفرمایید
                              آموزش های زیادی در زمینه پروگرام آردوینو به وسیله بلوتوث وجود دارد ، اما نمیدانم این کار شدنیست یا خیر فقط تا بحال سعی کرده ام انجام دهم که به مشکل نشناختن لب تاپ برخوردم
                              با سلام مجدد
                              دوست عزیز من پست قبل خودم را ویرایش کردم چون در زمان جواب دادن میکروکنترلر در ذهنم بود و نه آردوینو. آردویینو به دلیل بوت لودری که دارد شما قادر هستید از طریق خطوط Tx, Rx آنرا پروگرام نمایید. فقط توجه کنید که بعد از پروگرام نیاز به ریست دارد تا برنامه جدید را اجرا نماید. در خود بورد اینکار از طریق پایه DTR مبدل USB به سریال روی بورد انجام میشود. در صورتیکه از بورد بلوتوثی استفاده میکنید در این بورد باید علاوه بر خروجیهای Rx و Tx دسترسی به خروجی DTR هم داشته باشید تا بتوانید با اتصال آن از طریق یک خازن 100nF به پایه ریست بورد آردویینو بعد از آپلود کد، بورد را ریست نمایید(اینکار به صورت اتوماتیک توسط IDE انجام میشود ولی در صورتیکه اتصال اشاره شده از DTR به پایه ریست برقرار باشد).
                              موفق باشید.
                              جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۱۴:۳۰ ۱۴۰۲/۱۰/۳۰.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X