اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در راه اندازی برد ESP32

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در راه اندازی برد ESP32

سلام وقت همگی بخیر من یک برد ESP32 (3011012035) تهیه کردم اما در زمان برنامه نویسی با آردوینو ای دی ای و یا استفاده از esptool به مشکل میخورم.

کد:
    python esptool.py --port COM17 --chip esp32 erase_flash
    esptool.py v4.7.0
    Serial port COM17
    Connecting....
    Chip is ESP32-D0WD-V3 (revision v3.1)
    Features: WiFi, BT, Dual Core, 240MHz, VRef calibration in efuse, Coding Scheme None
    Crystal is 40MHz
    MAC: a0:a3:b3:2f:69:90
    Uploading stub...
    Running stub...
    Stub running...
    WARNING: Failed to communicate with the flash chip, read/write operations will fail. Try checking the chip connections or removing any other hardware connected to IOs.​
    میخواستم بدونم مشکل چیه و باید چیکار کنم، طبق گفته خودش دستگاه های ورودی خروجی رو قطع کردم و کابل رو هم تغییر دادم اما فرقی نکرد.

درود بر شما
    قبلا فریم ور دستگاه عوض کردین؟ هم کابل اتصال رو عوض کنید از یه کابل مطمئن استفاده کنید
    هم سعی کنید فریم ور فکتوری اصلی رو بهش فلش کنید
    کتاب خانه های لازم هم با دقت نصب کنید
    من 6 ماهی میشه این برد برام شدید جذابه و باهاش پروژه های هوشمند سازی انجام میدم واقعا گاهی بی دلیل گیر میکنم و با راه حل های خیلی مسخره مشکل حل میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pariseiran نمایش پست ها
      درود بر شما
      قبلا فریم ور دستگاه عوض کردین؟ هم کابل اتصال رو عوض کنید از یه کابل مطمئن استفاده کنید
      هم سعی کنید فریم ور فکتوری اصلی رو بهش فلش کنید
      کتاب خانه های لازم هم با دقت نصب کنید
      من 6 ماهی میشه این برد برام شدید جذابه و باهاش پروژه های هوشمند سازی انجام میدم واقعا گاهی بی دلیل گیر میکنم و با راه حل های خیلی مسخره مشکل حل میشه
      درود، خیر برد رو بعد از تهیه از فروشگاه متصل کردم و با این ارور برخورد کردم.
      خیلی ممنون حتما تست میکنم، متشکرم از پاسخگوییتون

دیدگاه

سلام دوستان
        برد esp32 wrover دارم و اینکه وقتی از کتابخانه WiFi استفاده میکنم یا از هر کتابخانه مرتبط با wifi ، بعد از اپلود و اجرای کد در سریال مانیتور کد زیر به طور مکرر نمایش داده میشه!

rst:0x3 (SW_RESET),boot:0x33 (SPI_FAST_FLASH_BOOT) configsip: 0, SPIWP:0xee
        clk_drv:0x00,q_drv:0x00,d_drv:0x00,cs0_drv:0x00,hd _drv:0x00,wp_drv:0x00
        modeIO, clock div:1
        load:0x3fff0030,len:4916
        load:0x40078000,len:16436
        load:0x40080400,len:4
        ho 8 tail 4 room 4
        load:0x40080404,len:3524
        entry 0x400805b8

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X