اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی دستگاه دیاگ خودرو WiFi وای فای OBDII ELM327

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

معرفی دستگاه دیاگ خودرو WiFi وای فای OBDII ELM327

WiFi OBDII ELM327 یک ابزار تشخیص خودروی کوچک و قابل حمل است که از فناوری WiFi برای اتصال به دستگاه‌های خارجی استفاده می‌کند. این دستگاه عمدتاً برای خواندن و پاکسازی کدهای عیب تشخیصی (DTCs)، مانیتورینگ داده‌های عملکرد موتور به صورت زمان واقعی و انجام تشخیص‌های مختلف بر روی سیستم‌های تخته فرمان خودرو مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ویژگی‌های کلیدی:
    اتصال بی‌سیم:
    از اتصال WiFi برای ارتباط با دستگاه‌های خارجی مانند گوشی‌های هوشمند، تبلت‌ها و کامپیوترها استفاده می‌کند. این ویژگی نیازی به کابل‌های فیزیکی را از بین می‌برد و در طول عملیات تشخیصی انعطاف‌پذیری و راحتی فراهم می‌کند.

سازگاری:
    با همه خودروهای مطابق با OBDII کار می‌کند، که شامل اکثر خودروها و کامیون‌های سبک ساخته شده پس از سال 1996 (در ایالات متحده) می‌شود. این ابزار از چندین پروتکل OBDII پشتیبانی می‌کند، از جمله CAN، J1850 PWM، J1850 VPW، ISO9141-2 و ISO 14230-4 (KWP2000).

توابع تشخیصی:
    خواندن و پاکسازی کدهای عیب تشخیصی (DTCs): کدهای عیب تشخیصی را از واحد کنترل موتور (ECU) خودرو بازیابی کرده و پس از تعمیر آنها را پاکسازی می‌کند.
    مانیتورینگ داده‌های زمان واقعی: داده‌های زمان واقعی مانند دور موتور، سرعت خودرو، موقعیت شعله، ولتاژ حسگر اکسیژن و ... را نمایش می‌دهد.
    اطلاعات خودرو: شناسایی شماره VIN (شماره شناسایی خودرو)، شناسه‌های کالیبراسیون و سایر اطلاعات مربوط به خودرو را بازیابی می‌کند.

سازگاری با برنامه‌ها:
    با انواع برنامه‌های شخص ثالثی که بر روی پلتفرم‌های اندروید، iOS و ویندوز موجود است کار می‌کند. برنامه‌های محبوب شامل Torque Pro، Car Scanner ELM OBD2، OBD Fusion و ... می‌شود. این برنامه‌ها امکانات تشخیصی و ثبت داده را ارائه می‌دهند.

رابط کاربری دوستانه:
    از طریق برنامه‌های سازگار، رابط کاربری دوستانه‌ای را فراهم می‌کند که برای علاقمندان به خودروها و تکنسین‌های حرفه‌ای قابل دسترس است.

منبع تغذیه:
    معمولاً از طریق پورت OBDII خودرو تامین برق می‌شود، که این امر باعث می‌شود دستگاه به طور مداوم عمل کند بدون اینکه باطری خودرو را به طور غیرمناسب تخلیه کند.

کاربردها
    ایده‌آل برای تشخیص عیب‌یابی خودرو، آزمون‌های انتشاراتی، نظارت بر عملکرد در حین تنظیم خودرو، و نگهداری عمومی استفاده می‌شود. این ابزار به طور گسترده توسط تکنسین‌ها، مکانیک‌ها، علاقمندان به خودروها و افرادی که خودروهای خود را خودکار سازی می کنند استفاده می شود.

خرید رابط و اسکنر OBD II / OBD2 مینی وای فای WIFI  - قابل اتصال به گوشی های اندروید و IOS تست عیب یابی موتور اسکنر رابط ماشین با قیمت مناسب در فروشگاه ECA

باسلام
    من یکی از فروشگاه ECA خریدم کار نکرد روی چندتا ماشین هم تست کردم بازم اصلا کار نکرد توشو باز کردم دیدم بعله! توش یدونه فقط مدار هست و یدونم آیسی بلوتوث داره و هیچ خبری از آیسی ELM327 که مغز اصلی این ماژوله نیست! درواقع فیک بوده و وقتی تو اینترنت سرچ کردم دیدم این یه ماژول الکی هستش که آیسی اصلی رو نداره!
    تو نظرات هم پیام گذاشتم ولی فکر کنم اصلا نخوندن و تست هم نکردن ببینن که این ماژولی که همچنان داره فروش میره فیک و کلون هستش و ب هیچ دردی نمیخوره!
    *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

• آقاپور
      آقاپور دیدگاه ثبت کرد
      Editing a comment
      سلام دوست عزیز ، فروشگاه ECA پشتیبانی و خدمات پس از فروش داره ، اگه از خریدی که داشتید ناراضی بودید میتونستید با امور مشتریان تماس بگیرید تا در مسیر پیگیری سفارشتون راهنماییتون کنن

نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها
    باسلام
    من یکی از فروشگاه ECA خریدم کار نکرد روی چندتا ماشین هم تست کردم بازم اصلا کار نکرد توشو باز کردم دیدم بعله! توش یدونه فقط مدار هست و یدونم آیسی بلوتوث داره و هیچ خبری از آیسی ELM327 که مغز اصلی این ماژوله نیست! درواقع فیک بوده و وقتی تو اینترنت سرچ کردم دیدم این یه ماژول الکی هستش که آیسی اصلی رو نداره!
    تو نظرات هم پیام گذاشتم ولی فکر کنم اصلا نخوندن و تست هم نکردن ببینن که این ماژولی که همچنان داره فروش میره فیک و کلون هستش و ب هیچ دردی نمیخوره!
    با سلام و احترام
    ELM327 شماره مدل میباشد و همان مدل اصلی هم آی سی به این شماره نداره. در مدل اصلی شماره آی سی PIC18F25K80 میباشد.
    مدلهای کلونهم معمولا کارهای پایه مانند رویت و پاک کردن خطاها، دیدن دور موتور و ... را انجام میدهند مشروط به اینکه ECU از استاندارد OBD2 پشتیبانی کند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام و احترام
      ELM327 شماره مدل میباشد و همان مدل اصلی هم آی سی به این شماره نداره. در مدل اصلی شماره آی سی PIC18F25K80 میباشد.
      مدلهای کلونهم معمولا کارهای پایه مانند رویت و پاک کردن خطاها، دیدن دور موتور و ... را انجام میدهند مشروط به اینکه ECU از استاندارد OBD2 پشتیبانی کند.

سلام عزیز بله میدونم درواقع همون میکروکنترلری که فرمودید هستش ولی همین میکرو هم داخل ماژولی که خریده بودم نبود! داخلش فقط یک آیسی مبدل بلوتوث بود و دیتاشیتش رو که چک کردم دیدم همینه و کار خاصی انجام نمیده. حتی برخی پایه ها مثل CAN_H و CAN_L ترک کشی شده بودن ولی به هیچ جایی متصل نشده بودن!! وقتی تو اینترنت سرچ کردم دیدم یه چیز فیک هستش متاسفانه.

دیدگاه

سلام عزیز بله میدونم درواقع همون میکروکنترلری که فرمودید هستش ولی همین میکرو هم داخل ماژولی که خریده بودم نبود! داخلش فقط یک آیسی مبدل بلوتوث بود و دیتاشیتش رو که چک کردم دیدم همینه و کار خاصی انجام نمیده. حتی برخی پایه ها مثل CAN_H و CAN_L ترک کشی شده بودن ولی به هیچ جایی متصل نشده بودن!! وقتی تو اینترنت سرچ کردم دیدم یه چیز فیک هستش متاسفانه.
        با سلام مجدد
        مدلهای کلون به همین صورت هستند. برای ارزان درآمدن خودشان یک چیپ طراحی و قسمت میکروکنترلر و رابط بلوتوث و یا حتی وای فای را بصورت مجتمع در آن تجمیع کرده اند. همانطور که میدانید ELM327 دارای ورژنهای مختلف میباشد و مدلهای کلون ممکن است از ورژنهای مختلفی پشتیبانی کنند. به کمک برنامه زیر میتوانید متوجه شوید که رابط شما از چه ورژن یا ورژنهایی پشتیبانی میکند.

دیدگاه

با سلام مجدد
          مدلهای کلون به همین صورت هستند. برای ارزان درآمدن خودشان یک چیپ طراحی و قسمت میکروکنترلر و رابط بلوتوث و یا حتی وای فای را بصورت مجتمع در آن تجمیع کرده اند. همانطور که میدانید ELM327 دارای ورژنهای مختلف میباشد و مدلهای کلون ممکن است از ورژنهای مختلفی پشتیبانی کنند. به کمک برنامه زیر میتوانید متوجه شوید که رابط شما از چه ورژن یا ورژنهایی پشتیبانی میکند.
          https://play.google.com/store/apps/d...entifier&hl=en
          باسلام
          نرم افزاری که ارسال کردین + برنامه مختلف دیگه ای رو تست کردم. مشکل اینجاست که این ماژولی که در فروشگاه هم هنوز موجوده متاسفانه! اصلا چیزی به اسم آی‌سی یا میکروکنترلر اصلی رو نداره و فقط یدونه آیسی مبدل بلوتوث داره!!
          درواقع این آیسی تکی که هست فقط صرفا پروتکل بلوتوث هستش و باید بهش از طریق آیسی یا میکروکنترلر دیگری دیتا داد تا اون دیتا رو بصورت بلوتوث به گوشی ارسال کند!

بهرحال
          ممنون از شما عزیز

دیدگاه

باسلام
            نرم افزاری که ارسال کردین + برنامه مختلف دیگه ای رو تست کردم. مشکل اینجاست که این ماژولی که در فروشگاه هم هنوز موجوده متاسفانه! اصلا چیزی به اسم آی‌سی یا میکروکنترلر اصلی رو نداره و فقط یدونه آیسی مبدل بلوتوث داره!!
            درواقع این آیسی تکی که هست فقط صرفا پروتکل بلوتوث هستش و باید بهش از طریق آیسی یا میکروکنترلر دیگری دیتا داد تا اون دیتا رو بصورت بلوتوث به گوشی ارسال کند!

بهرحال
            ممنون از شما عزیز
            با سلام مجدد. چیزی که دارم سعی میکنم براتون شرح بدم اینه که مدلهای کلون ای سی مجزا برای میکروکنترلر و رابط بلوتوث ندارند. هر دو مورد در یک ای سی اختصاصی تجمیع شده. برای نمونه عکس رابطی که خودم تستش کردم و مدل کلون میباشد براتون میزارم تا ببینید. البته این از فروشگاه ECA خریداری نشده ولی به هر حال مدل کلون میباشد و بخشی از فانکشنها را ساپورت میکند.
            Click image for larger version

Name:	h328047_ELM327-Clone-.jpg
Views:	95
Size:	70.2 کیلو بایت
ID:	1151200

دیدگاه

با سلام مجدد. چیزی که دارم سعی میکنم براتون شرح بدم اینه که مدلهای کلون ای سی مجزا برای میکروکنترلر و رابط بلوتوث ندارند. هر دو مورد در یک ای سی اختصاصی تجمیع شده. برای نمونه عکس رابطی که خودم تستش کردم و مدل کلون میباشد براتون میزارم تا ببینید. البته این از فروشگاه ECA خریداری نشده ولی به هر حال مدل کلون میباشد و بخشی از فانکشنها را ساپورت میکند.
              Click image for larger version

Name:	h328047_ELM327-Clone-.jpg
Views:	95
Size:	70.2 کیلو بایت
ID:	1151200
              سلام مجدد عزیز
              همین عکسی که گذاشتید باز اون برد جانبی (که برد دختر یا Daughter Board میگن) برای بنده نداره همچنین آیسی LM393 !

دیدگاه

سلام مجدد عزیز
                همین عکسی که گذاشتید باز اون برد جانبی (که برد دختر یا Daughter Board میگن) برای بنده نداره همچنین آیسی LM393 !
                با سلام. روی برد جانبی تنها سه تا LED نصب میباشد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X