اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی دستگاه دیاگ خودرو بلوتوثی OBDII ELM327

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

معرفی دستگاه دیاگ خودرو بلوتوثی OBDII ELM327

OBDII ELM327 یک ابزار دیاگ و تشخیص خودرو است که از فناوری بلوتوث برای ارتباط با دستگاه‌های خارجی مانند گوشی‌های هوشمند، تبلت‌ها و کامپیوترها استفاده می‌کند. این دستگاه به پورت OBDII خودرو متصل می‌شود و اطلاعات را به طور فوری به دستگاه خارجی شما منتقل می‌کند.

ویژگی‌های کلیدی:

اتصال بلوتوثی:
    استفاده از اتصال بلوتوث برای ارتباط بین دستگاه و دستگاه‌های خارجی، بدون نیاز به کابل‌های فیزیکی، امکان انعطاف‌پذیری بیشتری را برای کاربران فراهم می‌کند.

سازگاری:
    با اکثر خودروهای تولید شده از سال 1996 به بعد (در ایالات متحده) که دارای استاندارد OBDII هستند، سازگاری دارد. این شامل خودروها و کامیون‌های سبک می‌شود و از پروتکل‌های OBDII مختلفی از جمله CAN، J1850 PWM، J1850 VPW، ISO9141-2 و ISO 14230-4 (KWP2000) پشتیبانی می‌کند.

توابع تشخیصی
    خواندن و پاکسازی کدهای عیب تشخیصی (DTCs): بازیابی کدهای عیب تشخیصی از واحد کنترل موتور (ECU) و ارائه اطلاعات مفصلی در مورد مشکلات خودرو.

مانیتورینگ داده‌های زمان واقعی: نمایش داده‌های مانند دور موتور، سرعت خودرو، دمای مایع خنک کننده، ولتاژ باتری و سایر داده‌های مهم برای نظارت بر عملکرد خودرو.

سازگاری با برنامه‌ها: این دستگاه با انواع برنامه‌های شخص ثالث برای اندروید، iOS و ویندوز کار می‌کند، مانند Torque Pro، Car Scanner ELM OBD2، OBD Fusion و ...

رابط کاربری دوستانه: از طریق برنامه‌های سازگار، رابط کاربری ساده‌ای ارائه می‌دهد که به کاربران علاقمند به خودروها امکان دسترسی آسان به اطلاعات و توابع تشخیصی را می‌دهد.

کاربرد
    مناسب برای تشخیص و رفع مشکلات خودرو، آزمون‌های انتشاراتی، نظارت بر عملکرد خودرو و همچنین برای علاقمندان به خودروها و تکنسین‌های حرفه‌ای استفاده می‌شود.

باسلام
    من یکی از فروشگاه ECA خریدم کار نکرد روی چندتا ماشین هم تست کردم بازم اصلا کار نکرد توشو باز کردم دیدم بعله! توش یدونه فقط مدار هست و یدونم آیسی بلوتوث داره و هیچ خبری از آیسی ELM327 که مغز اصلی این ماژوله نیست! درواقع فیک بوده و وقتی تو اینترنت سرچ کردم دیدم این یه ماژول الکی هستش که آیسی اصلی رو نداره!
    تو نظرات هم پیام گذاشتم ولی فکر کنم اصلا نخوندن و تست هم نکردن ببینن که این ماژولی که همچنان داره فروش میره فیک و کلون هستش و ب هیچ دردی نمیخوره!​

جدیدترین ویرایش توسط shahinb007; ۱۱:۰۰ ۱۴۰۳/۰۴/۱۲.
    *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

سلام دوست عزیز ، فروشگاه ECA پشتیبانی و خدمات پس از فروش داره ، اگه از خریدی که داشتید ناراضی بودید میتونستید با امور مشتریان تماس بگیرید تا در مسیر پیگیری سفارشتون راهنماییتون کنن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X