اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل وسایل با WIFI تحت اندروید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل وسایل با WIFI تحت اندروید

استفاده از wifi یعنی دردسر زیاد، شما اگه می خواید از هر نقطه و تحت وب کنترل کنید، راه اندازی یه سرور می تونه ایده خوبی باشه، حالا اگه رابط اترنت باشه یا وای فای. خیلی مهم نیست.
    ولی اگه میخواید تویه فضای بسته (و هر چقدر بزرگ مهم نیست) این کار انجام شه راههای بهتری که قبلا راه اندازی شده وجود داره.
    پیشنهاد من استفاده از Zigbee هست، یه شبکه ساده یه Access Point داره و چندتا نود.
    شبکه های پیچیده تر یه Access Point داره، چنتا نود و چنتا روتر.
    باز هم شبکه های پیچیده تر که هر نود می تونه نقش روتر هم بازی کنه. ارسال اطلاعات امن و قطعی هست، و با توجه به اینکه بشه یه از یه نود به عنوان روتر استفاده کرد، برد شبکرو بیشتر می کنه.
    مهمتر از اون اینه که Zigbee (البته نه همه ماژولها) برای توان پایین طراحی شدند. یعنی میشه Nodeهایی داشت که هر وقت لازمه روشن باشند و کاری انجام بدند.

یه هتل فرنگی بودم، کلیدهای اتاقش چنتا کلید مینیاتوری داشت، و از هرجا می شد هرجارو خاموش روشن کرد. با کلی سیستم های دیگه مثلا اگه پنجره باز می شد، سیستم تهویه خودکار از کار می افتاد. بعد کلی فضولی فهمیدم هر اتاق یه AP داره، و این ها نود هاشن.
    اون AP ارتباط شبکه LAN به هتل داشت، اگه DnD کلید و می زدی تلفن سایلنت میشد، اگه کسی پیغام میذاشت رو تلفن رو تلوزیون می شد دید و هزار و یک جنگولک بازی دیگه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jalilvand
      استفاده از wifi یعنی دردسر زیاد، شما اگه می خواید از هر نقطه و تحت وب کنترل کنید، راه اندازی یه سرور می تونه ایده خوبی باشه، حالا اگه رابط اترنت باشه یا وای فای. خیلی مهم نیست.
      ولی اگه میخواید تویه فضای بسته (و هر چقدر بزرگ مهم نیست) این کار انجام شه راههای بهتری که قبلا راه اندازی شده وجود داره.
      پیشنهاد من استفاده از Zigbee هست، یه شبکه ساده یه Access Point داره و چندتا نود.
      شبکه های پیچیده تر یه Access Point داره، چنتا نود و چنتا روتر.
      باز هم شبکه های پیچیده تر که هر نود می تونه نقش روتر هم بازی کنه. ارسال اطلاعات امن و قطعی هست، و با توجه به اینکه بشه یه از یه نود به عنوان روتر استفاده کرد، برد شبکرو بیشتر می کنه.
      مهمتر از اون اینه که Zigbee (البته نه همه ماژولها) برای توان پایین طراحی شدند. یعنی میشه Nodeهایی داشت که هر وقت لازمه روشن باشند و کاری انجام بدند.

یه هتل فرنگی بودم، کلیدهای اتاقش چنتا کلید مینیاتوری داشت، و از هرجا می شد هرجارو خاموش روشن کرد. با کلی سیستم های دیگه مثلا اگه پنجره باز می شد، سیستم تهویه خودکار از کار می افتاد. بعد کلی فضولی فهمیدم هر اتاق یه AP داره، و این ها نود هاشن.
      اون AP ارتباط شبکه LAN به هتل داشت، اگه DnD کلید و می زدی تلفن سایلنت میشد، اگه کسی پیغام میذاشت رو تلفن رو تلوزیون می شد دید و هزار و یک جنگولک بازی دیگه.
      ممنون از اطلاعات خوبتون. میشه بیشتر راجع به zigbee شرح بدید ؟ هزینه سخت افزارش چقدره ؟
      چند تا ماژول باید خریداری کرد ؟
      هر سنسور چطوری اطلاهاتشو به پردازنده اصلی میرسونه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PPED
        ممنون از اطلاعات خوبتون. میشه بیشتر راجع به zigbee شرح بدید ؟ هزینه سخت افزارش چقدره ؟
        چند تا ماژول باید خریداری کرد ؟
        هر سنسور چطوری اطلاهاتشو به پردازنده اصلی میرسونه ؟
        سلام
        ماژولایی که من میشناسم nRF24J40 از میکروچیپ و CC2530 از تگزاسه، که CC2530 یه میکرو با معماری 8051 روش داره برای کارهای اولیه (برای یه کلیدزنی و خوندن آنالوگ و ... میشه از همین میکرو استفاده کرد).
        nRF24J40 به نظرم ساده اومد. رجیستراشو خوندم سخت نبود راه اندازیش. کلا Zigbee یه (نمیدونم) پروتکله که اگه سرچ کنی اطلاعات و استانداردهای توپولوژی شبکش و ... همه چیش هست. اگه بخوای کلا پیادش کنی باید (فکر کنم) یه پولی بدی که لایسنس بده (مثل USB). این ماژولا خودشون یه پروتکلی پیاده کردن، با یه سری رجیستر که اونا مقدار دهی می شن، و استفاده ازش رایگانه (MiWi برای Microchip).
        من هم یه روزی می خوام پیاده کنم، اگه موفق بودم، حتما تجربیاتمو اشتراک می ذارم.

دیدگاه

برای app هم میشه از Qt بهره برد. :wow:
          The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

دیدگاه

منم خیلی در مورد این چیزا تحقیق کردم ، یه پروژه هم ساختم
            به نظرم یه وب سرور خیلی بهتر از zigbee هستش، دلیل هم دارم
            پروژه ای که درست کردم با یه میکرو مگا 32 بود که با کابل شبکه به کامپیوتر وصل میشد، و وقتی ای پی رو تو اکسپلورر کامپیوترت باز میکردی ، و ای پی دستگاه رو وارد میکردی، یه صفحه باز میشد ، و میتونستی کارای کنترلی رو انجام بدی، پروژه ای که درست کردم خاموش روشن کردن 4 تا ال ای دی بود!!!
            توی مرحله بعدی من بجای اینکه مستقیم به پی سی وصلش کنم به مودم وای فای وصل کردم، جالب تر شد، با موبایل صفحه اینترنتی رو باز میکردم و ای پی دستگاه رو میزدم و وب سرور باز میشد و کنترل در دسا شما بود
            توی مرحله بعد یه ای پی ولید گرفتم ، و ایندفه از طریق اینترنت 4 تا ال ای دی رو کنترل کردم!!!
            کاری که شما با بلوتوث و زیگبی خیلی سخت بتونید انجام بدید!
            توی فروشگاه یه برد صنعتی tiny 210 v2 هستش، که توی ویدیو هایی که از این دستگاه دیدم ، یه اپلیکیشن هست توش که 4 تا ال ای دی رو با اندروید کنترل میکنی!
            اما چون به فایل های این برد دسترسی ندارم ، نمیتونم زیاد در موردش نظر بدم! :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط x_force
              منم خیلی در مورد این چیزا تحقیق کردم ، یه پروژه هم ساختم
              به نظرم یه وب سرور خیلی بهتر از zigbee هستش، دلیل هم دارم
              پروژه ای که درست کردم با یه میکرو مگا 32 بود که با کابل شبکه به کامپیوتر وصل میشد، و وقتی ای پی رو تو اکسپلورر کامپیوترت باز میکردی ، و ای پی دستگاه رو وارد میکردی، یه صفحه باز میشد ، و میتونستی کارای کنترلی رو انجام بدی، پروژه ای که درست کردم خاموش روشن کردن 4 تا ال ای دی بود!!!
              توی مرحله بعدی من بجای اینکه مستقیم به پی سی وصلش کنم به مودم وای فای وصل کردم، جالب تر شد، با موبایل صفحه اینترنتی رو باز میکردم و ای پی دستگاه رو میزدم و وب سرور باز میشد و کنترل در دسا شما بود
              توی مرحله بعد یه ای پی ولید گرفتم ، و ایندفه از طریق اینترنت 4 تا ال ای دی رو کنترل کردم!!!
              کاری که شما با بلوتوث و زیگبی خیلی سخت بتونید انجام بدید!
              توی فروشگاه یه برد صنعتی tiny 210 v2 هستش، که توی ویدیو هایی که از این دستگاه دیدم ، یه اپلیکیشن هست توش که 4 تا ال ای دی رو با اندروید کنترل میکنی!
              اما چون به فایل های این برد دسترسی ندارم ، نمیتونم زیاد در موردش نظر بدم! :cry2:
              میشه راهنمایی بفرمایید برای ارتباط با میکرو AVR از طریق لن و اینترنت چه قظعاتی نیاز هست ؟
              برنامه نویسی سختی داره؟
              شما با زبان C نوشتید یا basic ?

دیدگاه

من واسه کارشناسی این پروژه رو میخوام بدم ولی موندم استاد گفته اگه با گوشی اندروید بشه بیار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرد نامرئی
                  دوست گرامی
                  برای اتصال میکرو AVR به وای فای شما می تونید از ماژول های مبدل سریال به وای فای استفاده کنید که به راحتی وای فای رو در اختیار شما می زاره و با میکرو از طریق همون UART یا همون پورت سریال متصل میشه . دستوراتش خیلی راحت میشه و نیاز به برنامه نویسی خاصی هم در طرف میکرو نیست .
                  قطعات مورد نیاز :
                  1- میکروکنترلر
                  2- ماژول وای فای
                  3- خازن عدسی ، الکترولیت ، کانکتور ، کریستال به مقدار لازم
                  4- رله 5 ولتی به تعداد لازم
                  5- آی سی uln2803 برای تقویت جریال اتصال رله ها به میکرو
                  6- برد ( سوراخ دار یا غیره )
                  7- مقداری سیم نازک و هویه و سیم لحیم
                  8- یه کامپیوتر یا لپ تاپ برای برنامه نویسی میکرو
                  9- پروگرامر

اگر چیزی از قلم افتاده بفرمائید :biggrin:
                  موفق باشید .
                  این ماژول ها رو میشه استفاده کرد ؟با AVR ?
                  ESP8266 Serial WIFI Module

http://www.pazh e l e c.com/index.php?route=product/product&path=66_135&product_id=715

دیدگاه

دوستان کسی هست راهنمایی کنه ؟
                    کسی که مسیر رو کامل رفته باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاید
                      نرم افزار تحت ویندوز ؟!!!!!
                      من اپلیکیشن تحت اندروید میخوام بنویسم.که البته این قسمت از کار منتفی شد چون اپلیکیشن آماده برای این منظور هست.
                      میمونه بخش طراحی مدار و ارتباط با ماژول که اونم راه میندازیم انشالله.

همچین دستگاهی رو البته با پیامک قبلا طراحی کردم.
                      با سلام میشه اسم این اپلیکیشن بگید .
                      جواب گرفتید از این کار یا نه ؟ من میخوام چنتا رله خاموش روشن کنم و اطلاعات آنالوگ از میکرو انتقال بدم به گوشی و باعکس.
                      با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X