اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خرید اسیلوسکوپ دیجیتال یا آنالوگ ؟!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خرید اسیلوسکوپ دیجیتال یا آنالوگ ؟!

سلام خدمت اساتید
    با بودجه حده اکثر 10 تومن اسیلوسکوپ آنالوگ واسه کار تعمیرات و ... بهتره یا دیجیتال ؟ همچنین اگه سیگنال ژنراتور هم بخام بخرم آخه بعضیاشون جفتشو با هم دارن به نظرتون جدا بگیرم یا دو در یک ؟!
    ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن کمک کنن
    در ضمن نرخ نمونه برداری اسیلوسکوپای آنالوگ چقدره ؟!!
    سلام دوست عزیز ، سوالتون خیلی کلی هستش ، به نظر من اسیلوسکوپ آنالوگ زیر 10 تومن کیفیت مطلوبی نخواهد داشت و بهتره از اسیلوسکوپ های دیجیتال استفاده کنید، لینک شاخه اسیلوسکوپ ها رو چک کنید ببینید کدوم نسبت به بودجه ای که دارین براتون کارآمد خواهد بود
    خرید اسیلوسکوپ OSCILLOSCOPE کارت دیجیتال و اسیلوسکوپ دستی پرتابل، لاجیک آنالایزر سیگنال ژنراتور function generator هانتک HANTEK ریگول Rigol متریکس Metrix با قیمت مناسب

همچنین این مقاله شاید به دردتون بخوره
    معرفی و راهنمای استفاده اسیلوسکوپ دیجیتال HANTEK

دیدگاه

خیلی خیلی بابت مقاله ممنون
      ممنون میشم نظر خودتونو در این موردی که میگم بگید :
      من میخام هم تعمیرات انجام بدم هم آزمایش هم طراحی خاصه همه چی ولی در مجموع دو دستگاه نهایتا"
      به نظرتون یه اسیلوسکوپ آنالوگ و یه لاجیک آنالیزر بهترین چیزایی که میشه خرید نیست ؟ خصوصا برای تعمیر ecu و بردای تخصصی قشنگ سیگنالا رو بخونی سرعت کار خیلی خیلی میره بالا نه ؟!
      ممنون میشم در مورد فرکانس آنالوگها بگین اینا رو که لینک دادین مطالعه کردم ولی جواب من توش نبود در کل اطلاعاتم در مرود نوع دیجیتالش خوبه آنالوگو نمیدونم !

دیدگاه

فقط با دیجیتال کار نکردم
        یکی از سوالات منهمم اینه مثل مولتی متر rms /که مثلا یک ثانیه نمونه برداری میکنه و ولتاژو نشون میده یعنی هر یه ثانیه یکبار به روز میشه هر چند ثانیه فرکانس به روز میشه یا سرعت refresh rate اون چقدره ؟

دیدگاه

من نمیگم اسیلوسکوپ آنالوگ خوب نیست ، شما گفتید تا 10 تومن ، منم گفتم آنالوگ تا 10 تومن کیفیت عالی من ندیدم، الان اسیلوسکوپ های انالوگ بالای 30 تومن قیمت دارن که دقیق و برای کار کردن باهاشون عالی هستن... راجب فرکانس های انالوگ تو گوگل بزنید تو مشخصات خیلی مطالب براتون میاره، اگه تحقیق کردید و به مطالب گنگ برخوردید میتونید اینجا مطرح کنید تا همکاران و اساتید بهتر راهنماییتون کنن، و نرخ نمونه برداری هر دستگاه اسیلوسکوپ تو مشخصات دستگاه درج میشه
          جدیدترین ویرایش توسط آقاپور; ۱۴:۳۴ ۱۴۰۳/۰۳/۲۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Azimy_RW نمایش پست ها
            سلام خدمت اساتید
            با بودجه حده اکثر 10 تومن اسیلوسکوپ آنالوگ واسه کار تعمیرات و ... بهتره یا دیجیتال ؟ همچنین اگه سیگنال ژنراتور هم بخام بخرم آخه بعضیاشون جفتشو با هم دارن به نظرتون جدا بگیرم یا دو در یک ؟!
            ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن کمک کنن
            در ضمن نرخ نمونه برداری اسیلوسکوپای آنالوگ چقدره ؟!!
            بستگی به هدف شما و سلیقتون داره .
            اسیلوسکوپ آنالوگ نرخ نمونه گیری بی نهایت داره، و عاملی که باعث محدود‌ شدن دامنه سنجش میشه، خازن های پارازیتی داخلی و سرعت قطعات نیمه هادی هست.
            همچنین تفکیک ولتاژ اسیلوسکوپ های آنالوگ ، بی نهایت هست و بر خلاف اسیلوسکوپ دیجیتال محدود به مثلا ۱۰ بیت نیست!
            همچنین مشکل یکی از مشکلات مهم اسیلوسکوپ آنالوگ در فرکانس پایین هست، به طوری که فرکانس زیر مثلا 20 هرتز با پرپر و ناقص دیده میشه.
            از طرفی اسیلوسکوپ های دیجیتال فرکانس متر و نمایش دامنه و... دارن که باعث راحتی کار کردن باهاشون میشه.
            اسیلوسکوپ های دیجیتال الان تنوع بالایی هم دارن و میشه دستگاه مورد نظر رو از مدل های زیادی انتخاب کرد.
            ضمنا این هم در نظر داشته باشید اگر میخواید نویز های کوچیک رو تشخیص بدید، اسیلوسکوپ آنالوگ گزینه بهتری هست، چون اسیلوسکوپ دیجیتال ذاتا نویز نمایش میده!
            موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام دوست عزیز،
              بستگی به هدف شما و سلیقتون داره .
              اسیلوسکوپ آنالوگ نرخ نمونه گیری بی نهایت داره، و عاملی که باعث محدود‌ شدن دامنه سنجش میشه، خازن های پارازیتی داخلی و سرعت قطعات نیمه هادی هست.
              همچنین تفکیک ولتاژ اسیلوسکوپ های آنالوگ ، بی نهایت هست و بر خلاف اسیلوسکوپ دیجیتال محدود به مثلا ۱۰ بیت نیست!
              همچنین مشکل یکی از مشکلات مهم اسیلوسکوپ آنالوگ در فرکانس پایین هست، به طوری که فرکانس زیر مثلا 20 هرتز با پرپر و ناقص دیده میشه.
              از طرفی اسیلوسکوپ های دیجیتال فرکانس متر و نمایش دامنه و... دارن که باعث راحتی کار کردن باهاشون میشه.
              اسیلوسکوپ های دیجیتال الان تنوع بالایی هم دارن و میشه دستگاه مورد نظر رو از مدل های زیادی انتخاب کرد.
              ضمنا این هم در نظر داشته باشید اگر میخواید نویز های کوچیک رو تشخیص بدید، اسیلوسکوپ آنالوگ گزینه بهتری هست، چون اسیلوسکوپ دیجیتال ذاتا نویز نمایش میده!
              موفق و پیروز باشید.

ایول دمترون گرم فقط تفاوت اون ارزونیه با گرونیه چیه ؟ همین سرعت قطعات که گفتین وگرنه هر دو تغریبا بی نهایت هستن ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X