اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت منبع تغذیه متغیر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت منبع تغذیه متغیر

سلام دوستان.
    من با ترانس منبع تغذیه متغیر ساختم. حالا میخواستم برای تغییر ولتاژ از کلید کشویی استفاده کنم. کسی میدونه از این کلیدها که با حرکتشون به سمت راست یا چپ مقدار ولتاژ تغییر میکنه رو کجا میفروشن؟ کجا میتونم تهیه کنم؟ منطورم از اینترنت هست.
    حداقل بین ۶ یا ۸ ولتاژ رو ساپورت کنه
    یعنی اگه ۸ پایه داره. اولیش سیم مشترک منفی و ۷ تا پایه دیگه سیم مثبت ولتاژها باشه که با حرکت کلید روی هر پایه که میره ولتاژ همون پایه تو سیم خروجی منبع در جریان باشه.
    ممنون
    جدیدترین ویرایش توسط Javad_ENGINEER; ۱۳:۵۹ ۱۴۰۳/۰۳/۲۱.

سلام دوست عزیز ، به این شاخه در فروشگاه مراجعه کنید، ببینید کدوم کلید کشویی به دردتون میخوره
    خرید انواع کلید سوئیچ فشاری کلنگی کشویی کشوئی میکروسوئیچ Tilt switches دو حالته رایت صاف سه پین پایه DIP , SMD دیتاشیت و مشخصات فنی با قیمت مناسب در فروشگاه ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آقاپور نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز ، به این شاخه در فروشگاه مراجعه کنید، ببینید کدوم کلید کشویی به دردتون میخوره
      https://eshop.eca.ir/151-%DA%A9%D9%8...88%DB%8C%DB%8C
      سلام بزرگوار. ممنون. متاسفانه موجود نیست. منظورم کلیدی هست که تو این عکسه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Javad_ENGINEER نمایش پست ها
        سلام دوستان.
        من با ترانس منبع تغذیه متغیر ساختم. حالا میخواستم برای تغییر ولتاژ از کلید کشویی استفاده کنم. کسی میدونه از این کلیدها که با حرکتشون به سمت راست یا چپ مقدار ولتاژ تغییر میکنه رو کجا میفروشن؟ کجا میتونم تهیه کنم؟ منطورم از اینترنت هست.
        حداقل بین ۶ یا ۸ ولتاژ رو ساپورت کنه
        یعنی اگه ۸ پایه داره. اولیش سیم مشترک منفی و ۷ تا پایه دیگه سیم مثبت ولتاژها باشه که با حرکت کلید روی هر پایه که میره ولتاژ همون پایه تو سیم خروجی منبع در جریان باشه.
        ممنون
        با سلام،
        متاسفانه در سایت های داخلی چنین چیزی وجود نداره ( یا حداقل من پیدا نکردم ) از بین سایت های خارجی ، در سایت های چینی مثل made in china.com به مدل های محدود وجود داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام،
          متاسفانه در سایت های داخلی چنین چیزی وجود نداره ( یا حداقل من پیدا نکردم ) از بین سایت های خارجی ، در سایت های چینی مثل made in china.com به مدل های محدود وجود داره.
          سلام. ممنونم بزرگوار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X