اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بدنه منبع تغذیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بدنه منبع تغذیه

سلام
    فکر کنم موضوع من ربطی نداشته باشه ولی خب
    آقا من در صدد ساخت یه منبع تغذیه متغیر بودم که توی انتخاب اینکه بدنه اش از چی باشه گیر کردم
    بعد از کلی فکر و بالا پایین کردن فهمیدم فلزی باشه بهتره
    حالا مشکل بزرگتر خودنمایی کرد
    از چه جنسی و قطری و ...
    دور و برم و نگاه کردم یه پاور سوییچینگ به چشمم خورد و دیدم بدنه ش دقیقااا چیزیه که من میخوام
    ولی چنتا مشکل دارم:
    1-از چه جنسی هست
    2-قطرش تو چه رنجی باشه مناسبه (تعادل بین مقاومت خوب و قیمت و وزن)
    3- حالا که سوالات ۱ و ۲ جواب داده شده این ورق با این مشخصات رو از کجا بگیرم اصلا
    هییییچ ایده ای ندارم واقعا
    یه کمکی بکنید ممنون میشم❤️

سلام دوست عزیز ف تو گوگل بزنید جعبه فلزی منبع تغذیه ،فروشگاه هایی هستن که میفروشن نسبت به نیازتون و اندازه ای که میخواین میتونید تهیه کنید، معمولا بدنه ها برای سبک بودن از آلومینیوم یا آلیاژ ضد زنگ استفاده میشه

دیدگاه

اگه ایده ای نداری طبق تجربه ای که خودم داشتم بدنه فلزی تو منابع تغذیه دست ساز برای تبادل گرما کاربرد داره در غیر اینصورت کیس پلاستیکی از لحاظ سوراخکاری و پیچ و مهره کردن و تغییر شکل گزینه مناسبتر و ارزانتریه،اگه ادم حساسی نیستی قاب پلاستیکی بهتره و سریعترین روش برای جمع کردن یه پاور دست ساز معمولی هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeiddiod نمایش پست ها
        اگه ایده ای نداری طبق تجربه ای که خودم داشتم بدنه فلزی تو منابع تغذیه دست ساز برای تبادل گرما کاربرد داره در غیر اینصورت کیس پلاستیکی از لحاظ سوراخکاری و پیچ و مهره کردن و تغییر شکل گزینه مناسبتر و ارزانتریه،اگه ادم حساسی نیستی قاب پلاستیکی بهتره و سریعترین روش برای جمع کردن یه پاور دست ساز معمولی هست
        برا منم دست سازه و تو حداکثر جریان خیلی داغ میکنه.
        جدا از بحث بهینه سازی مدار و هیت سینک و فن، تا جای امکان بدنه فلزی بهتره.
        قاب پلاستیکی هم جعبه تقسیم سراغ دارم که قاعدتاً خیلی خیلی ارزان و راحت و بی درسره ولی از لحاظ ظاهری خیلی جالب نیست!
        بدنه پلاستیکی شما چی استفاده کردی؟
        فلزی چی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آقاپور نمایش پست ها
          سلام دوست عزیز ف تو گوگل بزنید جعبه فلزی منبع تغذیه ،فروشگاه هایی هستن که میفروشن نسبت به نیازتون و اندازه ای که میخواین میتونید تهیه کنید، معمولا بدنه ها برای سبک بودن از آلومینیوم یا آلیاژ ضد زنگ استفاده میشه
          دیدم اونا رو ولی بازم خودم با ورق درست کنم بهتره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amirali701 نمایش پست ها

برا منم دست سازه و تو حداکثر جریان خیلی داغ میکنه.
            جدا از بحث بهینه سازی مدار و هیت سینک و فن، تا جای امکان بدنه فلزی بهتره.
            قاب پلاستیکی هم جعبه تقسیم سراغ دارم که قاعدتاً خیلی خیلی ارزان و راحت و بی درسره ولی از لحاظ ظاهری خیلی جالب نیست!
            بدنه پلاستیکی شما چی استفاده کردی؟
            فلزی چی؟
            بدنه پلاستیکی تنوعش خیلی زیاده بسته به رنگ و شکل و اندازه میتونی انتخاب کنی.
            این یه جعبه فلزی هست که فعلا تو فروشگاه نا موجوده ولی تو اینترنت انواع و اندازه های مختلفش هست.

اگه میخوای حتما خودت بسازی میتونی ورق فلزی 0.5 به اندازه دلخواه بخری و خمکاری و سوراخکاری انجام بدی و بسازی البته ظاهرش شیک و مجلسی نیست ولی مطابق با سلیقت هست.
            اگه خیلی شیک و تمیز میخوای میتونی ابعاد ورق با ضخامت دلخواه بخری و بدی برات با تیغه بصورت خیلی دقیق و حرفه ای خم و لبه هاش رو پانچ کنن که هزینش بالا میوفته ولی کار خیلی تمیز در میاد حتی جنس بدنش رو میتونی از ورق الومینیوم بسازی ولی هزینش بالاست.

دیدگاه

بدنه پلاستیکی تنوعش خیلی زیاده بسته به رنگ و شکل و اندازه میتونی انتخاب کنی.
              این یه جعبه فلزی هست که فعلا تو فروشگاه نا موجوده ولی تو اینترنت انواع و اندازه های مختلفش هست.

اگه میخوای حتما خودت بسازی میتونی ورق فلزی 0.5 به اندازه دلخواه بخری و خمکاری و سوراخکاری انجام بدی و بسازی البته ظاهرش شیک و مجلسی نیست ولی مطابق با سلیقت هست.
              اگه خیلی شیک و تمیز میخوای میتونی ابعاد ورق با ضخامت دلخواه بخری و بدی برات با تیغه بصورت خیلی دقیق و حرفه ای خم و لبه هاش رو پانچ کنن که هزینش بالا میوفته ولی کار خیلی تمیز در میاد حتی جنس بدنش رو میتونی از ورق الومینیوم بسازی ولی هزینش بالاست.
              بله خیلی ممنون
              فقط یه چیزی ورق فلزی دقیقا از کجا باید بخرم(مخصوصا اینکه اندازه زیر ۱ متر مربع میخوام)
              و چه آلیاژی
              چون میدونم تنوع آلیاژ های ورق های فلزی زیاده نمی دونم کدوم بدرد کار من میخوره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amirali701 نمایش پست ها

بله خیلی ممنون
                فقط یه چیزی ورق فلزی دقیقا از کجا باید بخرم(مخصوصا اینکه اندازه زیر ۱ متر مربع میخوام)
                و چه آلیاژی
                چون میدونم تنوع آلیاژ های ورق های فلزی زیاده نمی دونم کدوم بدرد کار من میخوره
                بستگی به نیاز شما داره
                اول اینکه میخواید کیس دست ساز باشه یا نه.
                فرض بر اینکه کیس رو میخواهید خودتون بسازید ورق 0.5 یا 1 میل خوبه چون خم کردن و شکل دهیش زیاد سخت نیست و قابل سوراخکاری و پیچ شدنه.
                دوما اگه تبادل گرما باید از طریقه بدنه کیس دفع بشه ورق 1 خوبه.
                ورق رو میتونید از بعضی اهن فروش ها که خرده فروش هستن بخرید چون با حوصله هستن اگه زیر یک متر خواستید براتون برش میدن.
                اگه ورق تمیزتر و براق تر میخواین حلب فروشیها دارن که حدودا 0.5 هست و میتونید با فرز یا در صورت نداشتن امکانات با قیچی اهن برش بدید،سوال کنید شاید ضخیم تر هم داشته باشن چون تنوع زیاده.
                بنظرم برید و چند نمونه ورق رو ببینید چون تا از نزدیک نبینید نمیتونید خوب انتخاب کنید ضمنا اگه مورد پسندتون نبود ازشون بپرسید راهنماییتون میکنن.

دیدگاه

بستگی به نیاز شما داره
                  اول اینکه میخواید کیس دست ساز باشه یا نه.
                  فرض بر اینکه کیس رو میخواهید خودتون بسازید ورق 0.5 یا 1 میل خوبه چون خم کردن و شکل دهیش زیاد سخت نیست و قابل سوراخکاری و پیچ شدنه.
                  دوما اگه تبادل گرما باید از طریقه بدنه کیس دفع بشه ورق 1 خوبه.
                  ورق رو میتونید از بعضی اهن فروش ها که خرده فروش هستن بخرید چون با حوصله هستن اگه زیر یک متر خواستید براتون برش میدن.
                  اگه ورق تمیزتر و براق تر میخواین حلب فروشیها دارن که حدودا 0.5 هست و میتونید با فرز یا در صورت نداشتن امکانات با قیچی اهن برش بدید،سوال کنید شاید ضخیم تر هم داشته باشن چون تنوع زیاده.
                  بنظرم برید و چند نمونه ورق رو ببینید چون تا از نزدیک نبینید نمیتونید خوب انتخاب کنید ضمنا اگه مورد پسندتون نبود ازشون بپرسید راهنماییتون میکنن.
                  خیلی ممنون
                  من از یه نفر پرسیدن و گفت که میتونی از در و پنجره سازی ها که آلومینیوم استفاده میکنن بگیری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X