اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساده رباتیک از ابتدا تا حرکت ربات!!!

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش ساده رباتیک از ابتدا تا حرکت ربات!!!

نوشته اصلی توسط maedeh_r
    سلام
    سوال درباره چینش سنسورها:
    من هرچی فکر میکنم و بررسی میکنم میبینم 5 تا سنسور خطی و یکی بالاش کافیه!!!!!!
    اما همه جا میگن که باید پایین و بغل هاش هم بذاریم.چرا؟؟؟
    رباتمون 10 در 12 سانته

ممنون
    دروود
    سنسور پایین برای از شیب بالا رفتن و کلا دقت ربات سنسور ها کناری هم برای شکستگی خز یا خروج ربات از مسیر به هر علتی حتی روی خز راست می تونه بتون کمک کنه.
    نیا باران . . . زمین جای قشنگی نیست !
    من از اهل زمینم خوب می دانم که
    گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد . . .

دیدگاه

سلام من یک پسر 12 ساله هستم ومی خوام که یک روبات معمولی درست کنم چون به رباتیک علاقه زیادی دارم اگر ممکنه کسی می تونه به من کمک کنه

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساده رباتیک از ابتدا تا حرکت ربا

سلام
        بردیا جان تو 12 سالگی چطوری لیسانس گرفتی ؟
        چه رباتی میخوای درست کنی؟(مسیریاب ، نور یاب ، ...)
        با سپاس

دیدگاه

با سلام خدمت اساتید
          بنده اهل ساخت ربات نیستم فقط یک سوال داشتم و اگر جای پرسیدن سوالم درست نیست عذر میخوام
          سوالم اینه که برای یک حرکت پاندولی که زاویه انحرافش نسبت به خط عمودی 35 درجه هست برای حرکت دادن بازویی تقریبا به اندازه 14 -12 کیلو از چه موتور گیریبکس داری باید استفاده کنم
          ممنون میشم اساتید یک جواب جامع لطف کنند
          با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdx1
            با سلام خدمت اساتید
            بنده اهل ساخت ربات نیستم فقط یک سوال داشتم و اگر جای پرسیدن سوالم درست نیست عذر میخوام
            سوالم اینه که برای یک حرکت پاندولی که زاویه انحرافش نسبت به خط عمودی 35 درجه هست برای حرکت دادن بازویی تقریبا به اندازه 14 -12 کیلو از چه موتور گیریبکس داری باید استفاده کنم
            ممنون میشم اساتید یک جواب جامع لطف کنند
            با تشکر
            من فکر میکنم بهتره از یه آهنربای دایمی و یک آهنربای مغناطیسی استفاده کنی
            آهنربای دایمی رو روی پاندول نصب کن و مغناطیسی رو نزدیک اون حالا وقتی پالس تولید کنی و پاندول رو یه بار با دست حرکت بدی بعدش این حرکت ادامه دار می مونه

دیدگاه

تشکر از آموزش خوبتون .
              اگه میشه کل آموزش این پست را در یک فایل ورد یا پی دی اف قرار دهید . ممنون
              امضاندارم. میشه انگشت بزنم...؟

www.AsanService.ir

دیدگاه

سلام ممنون از مطالب خوبتون
                من میخوام یه روبات ساده ی صنعتی طراحی کنم کسی میتونه راهنماییم کنه؟ مشکلی در زمینه ی برنامه ریزی یا برقش ندارم روی سوالم بیشتر به مطالب مکانیکیشه و مخصوصا علاقمندم که شبیه سازی بشه تا بتونم شرکت رو به سرمایه گذاری ترغیب کنم و ریسک اجراش بیاد پایین
                تجربه اتوماسیون و برق صنعتی و کمی الکترونیک دارم اما تجربه ی مکانیکم خیلی پایینه...

دیدگاه

سلام آیا کسی ربات حل ماز خط ساخته؟ :question: درمورد کدنویسیش چیزی میدونین ؟اگر ربات 10 سنسوره باشه باید چه جوری براش برنامه بنویسیم؟ oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط leilayas110
                    سلام آیا کسی ربات حل ماز خط ساخته؟ :question: درمورد کدنویسیش چیزی میدونین ؟اگر ربات 10 سنسوره باشه باید چه جوری براش برنامه بنویسیم؟ oo:
                    سلام من و میتونم یه توضیحاتی در بارش به شما بدم
                    این ربات در اصل همون تعقیب خط هست ولی فرقش اینه که در این ربات ما مانع های مسیر رو که معمولا پیچ نود درجه چهار راه و سه راه و دوراهی هستن الویت بندی می کنیم یعنی چی یعنی مثلا اگه دوراه سه راهی یا چهار راهی شد همیشه به چپ بپیچ در کل به این صورته و معمولا مسیراش طوری هست که نسبت به اون الویت بندی ها ربات باید تمام مسیر رو طی کنه تا به پایان برسه
                    به نظر من همه باید برنامه نویسی را یاد بگیرند زیرا برنامه نویسی طریقه ی فکر کردن را به شما یاد میدهد.
                    @@@@@@@@@@*بیل گیتس*@@@@@@@@@@

دیدگاه

سلام به همگی
                      دوستان من این موتورهای براشلس رو مطالعه میکردم دیدم هر چی تو بازار هست ظاهرا برای پرنده ها هست مانند کوادکوپتر و ...
                      میشه از این موتورها برای موبایل ربات ها مثل ربات فوتبالیست و ... استفاده کرد؟
                      من نیاز به موتورهایی با ابعاد کوچک و قدرت نسبتا بالا دارم. برای همین سراغ این موتورها رفتم چون موتورهای معمولی
                      گیربکس دار بزرگ هستند.( میخوام رباتی با وزن 2 3 کیلوگرم با سرعت حدود 1 تا 2 متر بر ثانیه حرکت کنه).

نکنه دیگه اینکه این موتورهای براشلس معمولا انکودر ندارند. چطور میتونم انکودر روشون نصب کنم؟

ممنون میشم راهنماییم کنین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mhm_004
                        سلام به همگی
                        دوستان من این موتورهای براشلس رو مطالعه میکردم دیدم هر چی تو بازار هست ظاهرا برای پرنده ها هست مانند کوادکوپتر و ...
                        میشه از این موتورها برای موبایل ربات ها مثل ربات فوتبالیست و ... استفاده کرد؟
                        من نیاز به موتورهایی با ابعاد کوچک و قدرت نسبتا بالا دارم. برای همین سراغ این موتورها رفتم چون موتورهای معمولی
                        گیربکس دار بزرگ هستند.( میخوام رباتی با وزن 2 3 کیلوگرم با سرعت حدود 1 تا 2 متر بر ثانیه حرکت کنه).

نکنه دیگه اینکه این موتورهای براشلس معمولا انکودر ندارند. چطور میتونم انکودر روشون نصب کنم؟

ممنون میشم راهنماییم کنین
                        موتور براش لس جریان زیادی لازم داره که راه اندازی بشه
                        و بدتر از همه اینه که این موتور سرعت زیادی داره که برای ربات فوتبالیست خوب نیست
                        شما بهتره از موتور های گیربکس دار استفاده کنی
                        بگردی وزن کمشم پیدا می کنی

دیدگاه

سلام خسته نباشین. من روی یه تعقیب خط حرفه ای میخوام کار کنم اینم مشخصات و برد فقط اشکالات رو بررسی کنین(اگه میشه!)
                          این لینک شماتیک:https://drive.google.com/file/d/0B2CqtCJnoWh8dWcydnN5Mm9mSkU/view?usp=sharing
                          نگین دانلود نمیشه من خیلی امتحان کردم
                          برنامه هم تو راهه!!!!!!!
                          از دو تا موتور 12v 1000rpm استفاده می کنم
                          باطری 12 ولت 6 سلولی
                          24 سنسور 3 میل
                          کامپایلر بسکام
                          ماژول lm2596 برای تغذیه 5 ولت(ورودی از باطری و خروجی به رگولاتور مدار)
                          تو شماتیک برخی مقدار بعضی چیز ها رو همینجوری گذاشتم(حوصله نداشتم ننوشتم. شما بخشید)

دیدگاه

راجع به capture در نرم افزار pspise توضیحاتی رو فرمودید،امکان توضیحات capture برای شبیه سازی با proteus براتون هست؟؟

دیدگاه

سلام

بازویی میخوام طراحی کنم که روی یک سطح منحنی مثل مثلا صورت حرکت کنه و فاصلش همیشه از روی سطح حفظ بشه و ثابت بمونه میشه لطفا راهنمایی کنید ؟

دیدگاه

اگربه طراحی و ساخت ربات ها ، دستگاه ها و ماشین آلات صنعتی علاقه مندید ، لینک زیر را از دست ندهید.
                                آموزش ساخت ماشین آلات صنعتی به عنوان یک نیاز اساسی برای صنعت گران بوده و هست. در این دوره آموزشی صفر تا صد طراحی و ساخت دستگاه های صنعتی آموزش داده می شود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X