اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ربات های امدادگر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ربات های امدادگر

سلام.TDP شما به درد من که خیلی خورد.ممنون.
    موتورهای شما از چه Brand هست ؟part number موتورهارو میگید؟ گیربکس و قسمت کمی از مکانیکش رو تا اونجایی که میدونید اگه توضیح بدید ممنون میشم

ساده و کوتاه اما مفید...
    لیگ روباتهای امدادگر (Rescue Robot)
    هر روبات میآ‌بایست به مدلی از یک شهر ویران که در محل مسابقه ساخته شده وارد شود و به جستجوی مصدومین احتمالی بپردازد و محل دقیق آنها را گزارش کند. روبات باید پس از انجام این اعمال از محوطه خارج شود. نواحی مسابقه بر اساس میزان ناهمواری به سه ناحیه زرد، نارنجی و قرمز تقسیم می شود و هر روبات برای جستجو در این نواحی تنها 20 دقیقه فرصت دارد.

کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:

من،تو،او،ما،شما،ایشان و چند نفر از دوستان و همشهریان محترم،الاالخصوص کسبه محل

برای این ارسال, 99999999 کاربر تشکر اهداء کرده است.

دیدگاه

سلام به دوستان
      مایک گروه هستیم که قصد داریم در مسابقات امدادگر قزوین که هر سال برگزار میشه شرکت کنیم حالا من چند تا سوال برام پیش امده که اونا رو میپرسم ممنون میشم اگر جواب بدید
      1-با توجه به محدود نبودن سایز روبات در مسابقات ولی زمین مسابقه یک عرضی داره که اندازه روبات نباید از اون بیشتر باشه اون عرض چقدره؟

2-در مسابقه ما3مرحله داریم زرد نارنجی قرمز که مرحله زرد را روبات باید خودش حرکت کنه ومصدومهارو شناسائی کنه ایا روبات میتونه قسمت پردازش تصویر را به لپ تاپ بفرسته وبعد بدون دخالت اپراتور دستورات رودر یافت کنه یا اینطوری نیست؟اگر نه چه جوریه؟

3-ایا مراحل مسابقه (زرد نارنجی قرمز)پشت سر هم انجام میشه یا نه جداگانه؟

4-فاصله اپراتور با روبات چقدره حداکثر برای اینکه مابدونیم از چه فرستنده ای استفاده کنیم؟

5-وسوالی که باید اول میپرسیدم مسابقات قزوین با توجه به وجود دو نوع از روبات های امدادگر 1کنترل اپراتور2خود مختار کدومشه ؟
      6-شما پردازش تون را با متلب انجام دادید یا با سی شارپ؟

دیدگاه

سلام.میدونم این اطلاعات اصلا کامل نیست و کفافتون رو نمیده .

1-با توجه به محدود نبودن سایز روبات در مسابقات ولی زمین مسابقه یک عرضی داره که اندازه روبات نباید از اون بیشتر باشه اون عرض چقدره؟

تا اونجایی که من یادم هست حدود 1.50 تا 1.70 بود.البته بعدا دقیق ترش رو بهتون میگم

3-ایا مراحل مسابقه (زرد نارنجی قرمز)پشت سر هم انجام میشه یا نه جداگانه؟

همه ی مراحل به هم متصل هستند و هر تیمی تا اونجایی که رباتش support میکنه میتونه ادامه بده

4-فاصله اپراتور با روبات چقدره حداکثر برای اینکه مابدونیم از چه فرستنده ای استفاده کنیم؟

بیشتر از 20 متر نمیشد تو قزوین.تیمها از فرستنده های مختلفی استفاده کردند.بعضی ها از wireless ، بعضی ها از Radio ، بلوتوث هم به چشم میخورد

5-وسوالی که باید اول میپرسیدم مسابقات قزوین با توجه به وجود دو نوع از روبات های امدادگر 1کنترل اپراتور2خود مختار کدومشه ؟

خداییش من هیچ ربات otonamus ندیدم تو قزوین.اگه هم بود چشم بصیرت میخواست دیدنش

6-شما پردازش تون را با متلب انجام دادید یا با سی شارپ؟

#C سی شارپ

دیدگاه

سلام دوستان کسی هست این سوال مارو دقیق تر پاسخ بده؟

-در مسابقه ما3مرحله داریم زرد نارنجی قرمز که مرحله زرد را روبات باید خودش حرکت کنه ومصدومهارو شناسائی کنه ایا روبات میتونه قسمت پردازش تصویر را به لپ تاپ بفرسته وبعد بدون دخالت اپراتور دستورات رودر یافت کنه یا اینطوری نیست؟اگر نه چه جوریه؟

وسوالی که باید اول میپرسیدم مسابقات قزوین با توجه به وجود دو نوع از روبات های امدادگر 1کنترل اپراتور2خود مختار ویا ترکیبی از هردوتا، کدومشه ؟

دیدگاه

سلام
            میگن کور از خدا چی میخواد، دو چشم بینا!!
            چقدر در بدر چگونگی این مسابقات بودما!

دوستان هر کدوم اطلاعات و مطالبی در مورد این مسابقات دارن. ولی شیوه سوال و جواب که تا الان پیش رفتین، جامع نیست و فقط جاهای رو که برای سوال کننده مبهمه، روشن میکنه.
            از عزیزان کسی یک مقاله یا pdf یا هر چیز دیگه ای داره که شامل:
            لیگهای مسابقه
            اهداف هر لیگ
            قوانین مسابقات:( قوانین ساخت روبات، امکانات مجاز برای استفاده، قوانین زمین و محیط، قوانین کنترلی و...)
            نقشه و چگونگی زمین
            اهدافی که امتیاز مثبت و منفی دارن
            ...
            کلاً یک صفر کیلومتر رو راه بندازه!

مسابقات 89 قزوین رو میگم. ولی در مورد چیزهایی که گفتم تقریباً اطلاعاتی تو سایتشون نزده بودن. لینکهایی هم که دادن، خلاصه اهداف و نه چیز دیگه ایی... :sad:

الان من فقط میدونم که تو مناطق زرد، نارنجی و قرمز باید عملیات انجام بده. حالا با چی، چجوری، چقدر و... هیچی نگفتن.
            مورد بعدی، اطلاعات عمومی دوستانه. کسانی که شرکت کردن، مسلماً اطلاعات عملی دقیق تری دارن.
            لطف کنید بگین تا قلق کار بیاد دستمون. :job:
            دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

TDP دیگر از MRL :

http://mrl.ir/mrl/@Home/MRL@HOME_TDP2009.pdf

واقعا کارشون درسته. دستشون درد نکنه. امیدوارم موفق بشن. :nerd:
              ولی ای کاش در زمینه انتقال تجربیات به تیم های دیگر هم فعال بودند ( ایرانی ). :redface: :question:

دیدگاه

مسابقات مسیریاب،موش هوشمند،آتش نشان،فوتبال مجازی و امدادگر،آتش نشان،مین یاب1111

نخستین جشنواره بین المللی جایزه بزرگ مقاومت اسلامی

مسابقات روبوکاپ در تاریخ دوازدهم تا شانزدهم مرداد ماه ۸۸ به میزبانی دبیرخانه نخستین جشنواره بین المللی جایزه بزرگ مقاومت اسلامی صبح قریب برگزار می گردد.

این مسابقات در بخش دانش آموزی شامل مسیریاب ، موش هوشمند ، آتش نشان ، فوتبال مجازی و در بخش دانشجویی شامل امدادگر ، آتش نشان ، مین یاب ، فوتبال مجازی می باشد . برای ثبت نام در این مسابقات تا تاریخ ۳۱/۴/۸۸ (پایان تیر ماه) و اطلاعات دقیق تر به سایت مسابقات مراجعه بفرمایید.

آدرس صفحه ی مربوط به مسابقه : http://www.s-q.ir/ver2/robatic.htm

همانطور که از قبل قول داده بودیم اخبار جدید از مسابقه ی جایزه بزرگ مقاومت اسلامی را به اطلاع شما عزیزان می رسانیم . اخبار جدید به شرح زیر می باشد :

مبلغ ثبت نام ۱۵۰۰۰ تومان می باشد .

مدارک لازم یک قطعه عکس و یک کپی شناسنامه می باشد.

برای ثبت نام تا روز ۷ مرداد ماه به پژوهشسرای دکتر کاظمی آشتیانی مراجعه شود و تاریخ دقیق برگزاری متاقبا” اعلام می گردد . توجه داشته باشید که یک روز قبل از برگزاری مسابقه تیم ها مورد برسی قرار می گیرند و در ضمن تا اطلاع ثانویه نیاز به TDP نیست . برای اطلاعات بیشتر می توانید به انجمن تخصصی تهران روبوکاپ ، قسمت مسابقات مراجعه بفرمایید .

دیدگاه

About RoboCup Singapore Open 2009

http://www.robocup2010.org

دیدگاه

سلام شما واسه انتقال دیتا از یه لپ تاپ روی روبات استفاده کردید؟(manual)
                    در مورد موتورهای استفاده شده مطالبی بگذارید(گشتاور،دور موتور،ولتاژ،حداکثر جریان). در کدوم قسمت ها از ماژول های اماده استفاده کردید کدوم قسمت ها رو طراحی کردید...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gate_crasher
                      سلام شما واسه انتقال دیتا از یه لپ تاپ روی روبات استفاده کردید؟(manual)
                      در مورد موتورهای استفاده شده مطالبی بگذارید(گشتاور،دور موتور،ولتاژ،حداکثر جریان). در کدوم قسمت ها از ماژول های اماده استفاده کردید کدوم قسمت ها رو طراحی کردید...
                      سلام.بله از لپ تاپ استفاده شد
                      موتور Buhler,BMW برای حرکت که انکودر هم داره.فکر کنم 30آمپری بودن
                      ولتاژ 12
                      مکانیک به صورت کامل طراحی شد
                      سوییچ ها که روی فقط برد پیاده سازی شدن.ماژول آماده بود
                      درایور آماده برای روبات انتخاب شد.آماده خریداری شد

دیدگاه

ربات های امدادگر

کسب مقام پنجم در مسابقات بین المللی روبوکاپ ژاپن توسط تیم رباتیک واحد فیروزکوه

ایسکانیوز: برای اولین بار تیم روباتیک امدادگر دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه در بین 14 تیم از 14 کشور جهان توانست به رتبه پنجم دست پیدا کند.

به گزارش روز دوشنبه گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"؛ این مسابقات در کشور ژاپن و در شهر اوساکا برگزار گردید که از دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه نیز یک تیم متشکل از 5 نفر با نظارت دکتر خسرو عزیزی عضو هیات علمی و معاون اداری و مالی واحد فیروزکوه و جواد ذوالقدر مدرس واحد فیروزکوه ،محمد مهدی اکبری و امیرا... وردی و نفیسه غفاری نیز در این مسابقات حضور داشتند.
                        دکتر عزیزی سرپرست تیم گفت: روبات امدادگر ،روباتی است که در صورت تکامل و تجاری شدن می تواند در حوادث غیر مترقبه از جمله زلزله ،با بروز علائم و سیگنالهای خاصی کار امدادرسانی را تسهیل نماید در حال حاضر کشورهای زلزله خیز از جمله ژاپن توجه ویژه ای به ساخت این نوع از روبات ها دارند.
                        وی سطح این دوره از مسابقات را بسیار بالا دانست و گفت: تیم های شرکت کننده از حیث امکانات و سرمایه بکار گرفته شده به هیچ وجه با ما قابل مقایسه نبودند و تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه با حداقل امکانات و تجهیزات در این مسابقات حضور پیدا کرده است که کسب رتبه پنجم در بین دانشگاههای برتر آسیایی و بخصوص ژاپنی تعجب و حیرت حاضرین را بر انگیخت.

دیدگاه

نمی خوام کارشونا بی ارزش کنم اما الان همه ی تیمای قدر تو جو سنگاپور هستند و ژاپن...
                          "مسلانم قبله ام یک گل سرخ..."

If you felt sad, just think your future when you are saying"good old days!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X