اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت cnc با آردوینو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت cnc با آردوینو

سلام
    من یه برد آردوینو uno دارم . یه مکانیک آماده هم دارم . حالا چه برنامه ای دانلود کنم و روی اردوینو بریزم که این مکانیک
    cnc بشه یک cnc سوراخ کاری . به نرم افزار آردوینو و ویندوز که با هم مچ باشند نیاز دارم . کسی تا حالا کار کرده ؟؟؟
    سوال دیگم اینه آیا Mach3 میشه با آردوینو کانکت کرد یا فقط با پورت پرینتر و یا برد های آماده خودش لازمه
    ممنون

درود
    در ساخت CNC حدود 80 درصد کار سخت افزاری و 20 درصد کار نرم افزاری است . دقت در ساخت سخت افزار و کالیبره کردن اجزا بسیار مهم است وگرنه هرگز به دقتی که لازم است نخواهید رسید.برای ساخت آن یک مکانیکبه تنهایی کافی نیست بلکه یک تراشکار با ماشین CNC با دقت بالا هم نیاز دارید.
    با آردوینو UNO میتوانید CNC را کنترل کنید اما نه بخوبی کنترلر های mach3 .چون آردوینو یک کنترلر عمومی است اما Mach3 یک کنترلر اختصاصی برای CNC است .
    برای سوراخکاری یا هر کار دیگری ابتدا باید پروژه خود را به G code تبدیل کرده و این کدها را به آردوینو بارگذاری کنید سپس آردوینو توسط درایور موتورها (استپر یا سروو ) کدها را به موتور ها اعمال کرده کار را شروع میکند .
    در نت مطالب زیادی در این زمینه وجود دارد جستجو کنید .
    در همین سایت هم مطالبی در این مورد بود ولی متاسفانه پس از ارتقا سایت با جستجو نمیتوانید به آنها دسترسی پیدا کنید.

دیدگاه

سلام من یه سوالی داشتم که هنوز نتونستم جوابشو پیدا کنم و این پست مشترک رو دیدم، من درحال درست کردن یه cutter plotter سایز A4 هستم برد uno و استپر موتور 28byj48 با درایو ULN203 درست کردم خوب کار میکنه اما سرعتش پایین، برای همین اومدم و با شیلد cnc v3 و استپر موتور نما 17 میخوام درست کنم، منبع تغذیه رو هم 12 ولت 2 آمپر انتخاب کردم اما نمیدونم اما از کدوم استپر موتور استفاده کنم تو سایت نمونه های استوک خوب با قیمت مناسب هست اما نمیدونم کدوم مناسب کار منه شما میتونید راهنمایی کنید؟ خیلی ممنون میشم

دیدگاه

درود
        اگرسرعت بالا مورد توجه شماست بجای استپ موتور باید از سروو موتور استفاده کنید استپ موتور ها کمابیش سرعت محدودی دارند و تعویض نوع فعلی شما با نما 17 فقط قدرت موتور افزایش می یابد و محدودیت سرعت باقی است ضمنا برای استپ موتور میتوانید از گیربکس های افزاینده سرعت هم استفاده کرد ولی در ایران یافتن آنها وقیمت تمام شده چالش بزرگی است.ضمنا سروو موتورها از قیمت بالاتری نسبت به استپ موتورها برخودارند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
          درود
          اگرسرعت بالا مورد توجه شماست بجای استپ موتور باید از سروو موتور استفاده کنید استپ موتور ها کمابیش سرعت محدودی دارند و تعویض نوع فعلی شما با نما 17 فقط قدرت موتور افزایش می یابد و محدودیت سرعت باقی است ضمنا برای استپ موتور میتوانید از گیربکس های افزاینده سرعت هم استفاده کرد ولی در ایران یافتن آنها وقیمت تمام شده چالش بزرگی است.ضمنا سروو موتورها از قیمت بالاتری نسبت به استپ موتورها برخودارند.
          ممنونم که جواب دادین. سرعت خیلی بالا رو میدونم استپر موتور ها توانایی شو ندارن، بیشتر میخوام از موتور 28byj48 سریع تر باشه و اینکه من با منبع تغذیه 12 ولت 2 آمپر چه استپر موتوری رو باید انتخاب کنم؟

دیدگاه

درود
            استپ موتورهای نما 17مناسب هستند چون از نوع بکار رفته فعلی سریع ترند ولی انتخاب استپ موتور معمولا بر اساس گشتاور ، حداقل زاویه هر استپ ، ولتاژ و جریان کار و... مورد نیاز صورت میگیرد شما باید استپ موتور را بر اساس این محک ها با توجه به کنترلر و منبع تغذیه فعلی خود انتخاب نمایید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
              درود
              استپ موتورهای نما 17مناسب هستند چون از نوع بکار رفته فعلی سریع ترند ولی انتخاب استپ موتور معمولا بر اساس گشتاور ، حداقل زاویه هر استپ ، ولتاژ و جریان کار و... مورد نیاز صورت میگیرد شما باید استپ موتور را بر اساس این محک ها با توجه به کنترلر و منبع تغذیه فعلی خود انتخاب نمایید.
              خب الان با منبع 12 ولت 2 آمپر و برد uno و شیلد cnc v3 و درایور A4988 انتخاب یه استپر موتور 12 ولت 1 آمپر با گشتاور 4 کیلو بر سانتی متر انتخاب خوبی هست؟

دیدگاه

درود
                ظاهرا بنظر میرسد که جوابگو باشد ولی شاید در عمل جریان منبع تغذیه کم باشد باید وقتی که استپ موتور زیر بار میرود چک شود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X