اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد انتخاب میکرو پروسسور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد انتخاب میکرو پروسسور

نوشته اصلی توسط farzin_farzin
    {2560} 100 تا پایه 16 تا انالوگ به دیحیتال 5 تا تایمر و... .smd هستش .با یکی میتونی ولی اگه همه ی سنسورات خروجی انانوگ می خوای دیجیتالش کنی باید adc external یا مولی پلکسر یا ... بزاری ولی برای چیزای دیگه مشکلی مدنداری ته میکرو تو avr 2560.
    مگه AVR ای نیست که 100تا پایه داره ، حالا AVR ای نیست که 60 ، 70 تا پایه داشته باشه ؟!!!

البته اگه مجبور شم دو تا میکرو می گیرم. چون می تونم اطلاعات سنسور ها رو بررسی کنه و به یه نتیجه برسه و بعد اونو به اون یکی میکرو بفرسته . درست می گم؟؟؟

به نظر شما STK300 رو بخرم؟؟؟
    تو می تونی پس بخواه.

دیدگاه

همهآ‌ی پایه های میکرو ها که i/o نیست
      GND - VCC- XTAL - RESET -AREF-AVCC و ... هم داره
      بعضی از SMD ها چند تا پایه تغذیه دارن
      ولی اگه از دو تا میکرو استفاده کنی ، هم مشکل حافظه و تعداد پایه ها حل میآ‌شه و هم قدرت پردازش بالا میآ‌ره
      STK300 یه نوع پروگرامره که به پورت پرینتر وصل میآ‌شه

دیدگاه

سلام.شما چه رباتی می سازی؟برای مسابقه؟به نطر من اگه می خوای 2 تا کنی سریع برو سراغش اگه زیاد اطلاعات کافی نداری وقت تلف نکن من در این شرایط 1 میکرو(2560یا128یا64} ترجیح میدم با مالتی پلکسر برای سنسور های زیادى!
        بیبن شما خروجی سنسورهات که حتما انالوگ رو وصل می کنی به پایه های انالوگ به دی میکرو چون در برنامه نویسی باید به دیجیتال تبدیل شه {یعنی 8 بیتیش 5 ولت انالوگو به 256 {عدد}تبدیل می کته 2.5 می شه 128 یعنی ولتاژتو عدد میکنه بعد تو برنامه نویسی با اون عدد ا کار میکنی{البته راهای دیگهام دازه}حالا شما سنسورات زیاده؟پس خروجی هاتم زیاده؟میکرو ام که 16 تا{2560} پابه که کار تبدیل ال به دی رو انحام میده چی کار کنی از مالتی پلکسر {با مبدل خارجی که مالتی بهتره}استفاده میکنی ؟به نحوی که مثلا مالتی 10 تا ورودی داره 3 تا مالتی میذاری میشه 30 تا ورودی بعد هر مالتی 2 تا یا 4تا خروجی دازه بعد خروجهارو که میه 12 تا به 12 تا از 16 تا میکرو {پابه تو مبدل زیادم میاری }وصل میکنی بغد به هر مالتی 3 یا 4 تا پایه از میکرو برای داده دهی وصل میکنی بعد با تغییر ددههای ان {1 یا 0} بوده مالتی هر دفعه 4 تا از ان 10 تارو ه میکر میده یه طوری که مثلا پایه داده هات 1 0 0 0 با شه {یکی ولتاپ دازه 3 تا نداره}که به مالتی وصل ازاون 10 تا که از سنسورات به مالتی وصل 1 2 3 4 به مبدل میکرو وصل میشه این کارو که سریع تکرار کنی خروجی هر 30 تا سنسوروتو تو یک زمان بسیار کوتاه داری.

دیدگاه

خب بالاخره من به یه پروگرمر نیاز دارم دیگه . می گم STK300 چیز خوبیه بخرم یا کار دیگه ای رو پیشنهاد می کنید.

farzin اطلاعاتت زیاده ولی پیغامات یکم گنگه . یعنی منظورت اینه که با یه مالتی پلکسر خروجی های سنسورامو به ترتیب و به صورت سریال از 3 ،4 تا ورودی به میکروم بدم؟ حالا اگه بخوام از دو تا میکرو استفاده کنم زیاد گرون نمی شه که ؟ این AVR 128 ها تو چه قیمتاییند؟

انتقال داده از یک میکرو به یه میکروی دیگه دردسر نداره؟ کارم کند نمی کنه ؟

راستی سرعت عمل هم تو کار من خیلی مهمه هر چند فکر نکنم استفاده از مالتی و دو تا میکرو زیاد تاثیر داشته باشه.

در مورد روباتم هم در واقع یه جور اختراع و ابتکاره که احتمال زیاد برای خوارزمی هم آمادش کنم.
          تو می تونی پس بخواه.

دیدگاه

[img][/img]C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\robotic\ax\24012009 285.jpg

دیدگاه

128 گرون نیست.اگه اطلاعات در مورد دو میکرو قرار دادن داری این کارم بد نیست {اما به نطرم لازم نیست؟}اگه نیستکه سریع برو دنبالش {کسب اطلاعات}چون دنگو فنگ زیاد داره.
              اگه برنامه ریزیت خوب باشه سرعتش خوبه {هم با دو تا هم با مالتی}.
              به نظر من جون می تونی با یکی راه بتتدازی{یک میکرو و مالتی}1 میکر {خیلی }بهتره{نظر من}!
              نحوه کار با مالتی

ورودی های مالتی"""""""&qu ot;"""مالتی"""" """"""{مکرو 3 تا پایه مالتی او داده دهی_0-1 می کنه اونم از اون ده تا با تغییر های
              """"""""&q uot;"" """"""""&q uot;میکرو{مبدل} مثلا 100 از اون ورودی ها مالنتی 123 رو از 3 تاخروجی بهم ک میده
              """"""""&q uot;"" """"""""&q uot; هر دفعه {با تغییر 0 و 1} یکی از ورئدیه مالتی او میده {3تا} میده به مبدل میکرو.
              """"""""&q uot;""
              """"""""&q uot;"
              """"""""&q uot;" "
              """"""""&q uot;""

دیدگاه

بگو از چه سنسورآ‌هایی استفاده کردی تا بگم بهترین راه چیه
                نگران 2 تا میکرو نباش خیلی راحت میآ‌تونی متصلشون کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farzin_farzin
                  [img][/img]C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\robotic\ax\24012009 285.jpg
                  این چیه؟!!!!!!
                  بگذریم.

در مورده مالتی پلکسر هم بیشتر تحقیق کردم . دستتون درد نکنه پیشنهاد خوبی بود.

به نظرم اگه هم از مالتی استفاده کنم هم از دو تا میکرو بهتر باشه چون این جوری تو کار آزادی بیشتری دارم.

حالا اگه می شه یکم در مورده استفاده از دو تا میکرو بیشتر توضیح بدین.

سنسور هام هم همونطور که گفتم یه سری مقاومته متغییرند که قراره تغییر طول رو با یه دقت بالایی اندازه گیری کنند.

اینم لینک پلکسر تو دیتا شیت

http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/philips/74HC4067.pdf
                  تو می تونی پس بخواه.

دیدگاه

فقط فرزین ببین درست فهمیدم:

تو یه مالتی 16 در واقع وقتی میکرو بهش عدد 4 (0100) رو می دیه اون ورودیه چهارمشو به عنوان خروجی به میکرو می ده.
                    تو می تونی پس بخواه.

دیدگاه

کارتون یه مقدار سخت شد چون این سنسور آ‌های آنالوگ رو نمیآ‌تونی همین طوری به میکرو وصل کنی
                      اول باید با ADC ولتاژ مقاوت رو به عدد باینری تبدیل کنی
                      البته میکرو های Mega حداقل 8 تا پایه ADC دارن
                      احتمالا باید بفیه سنسور ها رو با ADC های خارجی به میکرو متصل کنید

دیدگاه

نه 3 یا 4 یا 2 تا یا ... خروجی داره به جای 1 با اون 0100 3 تا خروجی داره که {هر دفعه با عدد دهی {از ورودی های مالتی}}تغییر میکنن.

دیدگاه

حالا میکرو های mega کلا چندتا ورودی دارند؟
                          خوب آره دیگه اگه مجبور شم از ADC خارجی استفاده می کنم. ( حالا میکرو ی بهتری سراغ ندارید؟)

پس یعنی بعضی از مالتی ها چند تا خروجی دارند و با اون آدرسی که می دیم یه سری از ورودی ها رو مالتی وارد میکرو می کنه؟

حالا من کاتالوگ دیتا شیت رو می خونم اگه اشکالی پیدا کردم ازتون می پرسم.

با تشکر از تمام زحماتتون . (فعلا)
                          تو می تونی پس بخواه.

دیدگاه

روال کار اینجوریه:
                            اول سنسور ها رو به ADC بده، خروجی ADC رو بده به مالتی پلکسر،بسته به اینکه مالتی پلکسرت چند به چنده ،تعداد سنسور های متفاوتی میآ‌تونی وصل کنی
                            مثلا با 74151 میآ‌تونی 8 تا سنسور رو به یه پایه میکرو وصل کنی(البته 3 تا پایه از میکرو رو باید برای کنترل مالتی پلکسر کنار بزاری)
                            اگه از 74150 استفاده کنی، میآ‌تونی 16 تا رو وصل کنی (به 4 پایه از میکرو برای کنترل مالتی پلکسر نیاز داری)
                            اگه مثال آخرو انجام بدی، با یه پورت کامل میکرو(8 پایه) میآ‌تونی 32 تا سنسور رو راه بندازی
                            البته راه های دیگه ای هم هست مثلا پایه های انتخاب مالتی رو به هم وصل کنی و با فرمان به پایه E هر مالتی ، اونو کنترل کنی

دیدگاه

دستت درد نکنه. پس یعنی همون نتیجه گیری اولی خودم درست بود.

نوشته اصلی توسط hamid67
                              البته راه های دیگه ای هم هست مثلا پایه های انتخاب مالتی رو به هم وصل کنی و با فرمان به پایه E هر مالتی ، اونو کنترل کنی
                              لطفا در مورد این بیشتر توضیح بده برای اطلاعات عمومی هم خوبه. به نظر کار خیلی قشنگی می آد . خودتون تابه حال یه همچین کاری کردید؟
                              تو می تونی پس بخواه.

دیدگاه

آقا کار ما لنگ موند!!! :cry2:

لطفا در مورد وصل کردن دو تا میکرو به هم بیشتر توضیح بدین و یا یه سری لینک در اختیارم بذارید.
                                تو می تونی پس بخواه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X