اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درایور میکرواستپ برای استپرموتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درایور میکرواستپ برای استپرموتور

ممنون از راهنماییتون ولی چند سوال:
    1:قیمت این ای سی چنده و به صرفه هست
    2:با چیزه دیگه ای نمیشه این کارو انجام داد که قیمت پایین تری داشته باشه :surprised:
    3:اینا مگه چند فاز دارن oo:مگه با چند ولت کار میکنن که اینقدر فاز دارن مگه 5یا 12 نیستند من از این اسپتپرهای کوچیک خریدم نه از اون گنده هاش که باش کشتی رو بکسل میکننا :mrgreen: اندازه نصف کف دسته اگه خواستین شمارشم میخونم بهتون میگم تا ببینین اصلا این استپر مال چه کاریه و به چه دردی میخوره چطوره :nerd: من میخوام این led لیزر رو در حد شاید چند میلیمتر جابجا کنه اونم نهایتا :eek:
    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

استپر موتورها حداقل دو فاز دارند که باید بصورت مجزا کنترل شوند. قیمت LMD18245 هم در سایت پایا 185000 ریال ذکر شده است.
      به نظر می رسد اگر مسئله قیمت برای شما مهم است باید از یک مکانیزم کاهش دور استفاده کنید که این کار علاوه بر کاهش سرعت خروجی، نیاز به اضافه کردن بخش های مکانیکی و رعایت معذوریت های آن دارد.توجه کنید که به همان نسبتی که دقت را با کاهش دور بالا می برید، سرعت خروجی شما پائین می آید.مثلا اگر با یک نسبت 10:1 دور را کاهش دهید، دقت حرکت خروجی در مد half step به 4000 قسمت در خروجی می رسد. اما برای طی این 4000 قسمت موتور باید 10 دور بزند و این امر زمان لازم را 10 برابر نسبت به زمانی که از درایور میکرواستپ استفاده می کنید، افزایش می دهد.
      اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
      دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
      برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
      قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
      ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

توی هارد برای حرکت لنز روی دیسک یک استپ موتور با استپ خیلی بالا وجود داره . اگه بتونید یه دونه هارد خراب گیر بیارید و درش بیارین شاید کارتون رو راه بندازه .
        بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی
        موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن
        نلسون ماندلا

دیدگاه

ممنون نمیدونین چند درجستو درایورش چیه و راه اندازیش چطوریه
          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز
            من یه پروژه دارم که درایور استپ موتور با استفاده از chopper driver و به صورت microstepping است. در واقع پروژه دانشگاهمه.
            من دقیقا نمی دونم میکرواستپینگ چطوریه ولی باید با استفاده از میکرو و مدار منطقی پیادش کنم. یعنی نمی تونم هیچ کدوم از این درایور هایی که توی بازاره رو بخرم و باید یکی خودم بسازم.
            chopper driver رو می دونم چیه ولی میکرواستپ رو نمی دونم. حالا کسی اگه توی برنامه نوشتنش به زبان c مییونه کمک کنه خیلی ممنون می شم!
            فقط سریع که من خیلی عجله دارم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 2050
              با سلام خدمت دوستان عزیز
              من یه پروژه دارم که درایور استپ موتور با استفاده از chopper driver و به صورت microstepping است. در واقع پروژه دانشگاهمه.
              من دقیقا نمی دونم میکرواستپینگ چطوریه ولی باید با استفاده از میکرو و مدار منطقی پیادش کنم. یعنی نمی تونم هیچ کدوم از این درایور هایی که توی بازاره رو بخرم و باید یکی خودم بسازم.
              chopper driver رو می دونم چیه ولی میکرواستپ رو نمی دونم. حالا کسی اگه توی برنامه نوشتنش به زبان c مییونه کمک کنه خیلی ممنون می شم!
              فقط سریع که من خیلی عجله دارم!
              مقاله زیر را مطالعه کنید:

www.st.com/stonline/books/pdf/docs/8700.pdf
              اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
              دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
              برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
              وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
              قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
              اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
              ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

تشکر ویژه از جناب "طراح" که اطلاعات خودشون را share کردند ( کاری که معمولا افراداین صنف انجام نمیدن)

دوستان این دقته خیلی خیلی خیلی ریزه ها... مطمئنید به کارتون میاد ؟
                به نظر من 98% موارد همین درایورهای معمولی ، نهایتا با یک گیربکس ارزون قیمت جوابگو هستند. و خلاصه هزینه های زیاد نمیدونم در چه مواقعی قابل توجیه ....

اما در مورد میکرو استپ هم یه زمانی من اینو دیدم :
                http://www.stepperworld.com/Tutorials/pgMicrostepping.htm
                جالبه ...
                فکر کنم نرم افزاری هم میتونید با برنامه بنویسی روی میکروکنترلر ، میکرواستپ بسازید
                آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
                تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
                آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
                هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

با تشکر فراوان از شما و جناب طراح

دیدگاه

درود
                    توی سایت microchip با PIC یه مدار بسته البته با زبون شیرین اسمبلی :mrgreen: ولی توضیحاتش فک کنم بدردتون بخوره
                    موفق باشید

دیدگاه

سلام دوستان میخوام مدار یه درایور میکرواستپ رو توی پروتیوس شبیه سازی کنم ولی آی سی lmd18245 رو توی لایبراری نرمافزار ندارم توی اینترنت هر چی گشتم به نتیجه نرسیدم لطفا راهنماییم کنید چی کار کنم؟آیا با نرم افزار دیگه ای هم میتونم این درایور رو شبیه سازی کنم بدون این که با کمبود قطعه مواجه بشم؟ ضمنا توی این درایور از میکرو pic استفاده شده.لطفا هرچه سریعتر راهنماییم کنید :cry:

دیدگاه

سلام دوست عزیز اسی های
                        a3986 , tb6560
                        فوقالعاده اند
                        ولی اگه موتورتون توان پایینه 2تا a3955 بگیرید ارزون در مییاد
                        خواندن کلمات قصار برای یک آدم تحصیلآ‌نکرده چیز خوبی است
                        چرچیل

تنها معجزه بزرگ و نابودنشدنی، اعتقاد بشر به معجزه است.
                        ژان پل سارتر
                        [color=red][size=14pt]جادوی دست یک انسان، در دست دیگری، توانایی "مهندسیآ‌کردن" است. "ماوراءالطبیعه" واژهآ‌ای پوچ است. رابرت آنسون هاینآ‌لاین

دیدگاه

سلام
                          18245 یک فول بریجه و در واقع برای میکرو استپ کردن یک موتور نیاز به دو تا از این ای سی دارید یعنی 32-35 هزار تومن البته داری یک dacچهار بیتی است که برای میکرو استپ کردن خیلی بدرد می خوره. یعنی می شه استپ های موتور اصلی رو تا 16 قسمت ریز کرد. همین کار رو می شه با یک dac هشت بیتی و تولید موج سینوسی و کسینوسی و اعمال اون به امپلی فایر صوتی مثلtda2030 که قیمت ارزونی هم داره انجام داد. من فایل c درایو میکرواستپ 18245 با pic و avr دارم. اگر کسی می خواد براش بفرستم.
                          من دو سه سال پیش می خواستم یک cnc بسازم ، درایو استپ موتور رو می خواستم با 18245 بسازم که دیدم نه صرفه اقتصادی داره و نه درcnc های خانگی به چنین دقتی نیاز نیست. فرض کنید استپ موتور هر سه محور یکی بوده و دارای رزولیشن 1.8 درجه یعنی 200 استپ در یک دور و هاف استپ کار می کنه اونم با درایو های معمولی و همچنین گام پیچ کوپل شده به محور موتور 4mm باشه در این صورت دقت تئوری برای هر محور 10 میکرو متره که زیاد بد نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط spart
                            درود
                            توی سایت microchip با PIC یه مدار بسته البته با زبون شیرین اسمبلی :mrgreen: ولی توضیحاتش فک کنم بدردتون بخوره
                            موفق باشید
                            لینکی ازش داری
                            ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

سلام
                              متاسفانه مال خیلی وقته و لینکش رو نمی دونم
                              احتمالا از سایت www.embeddedtronics.com گرفتم

دیدگاه

درود
                                لینکش رو برات میآ‌ذارم امیدوارم بدردت بخوره
                                http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=1824& appnote=en011997

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X