اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درایور میکرواستپ برای استپرموتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درایور میکرواستپ برای استپرموتور

مقاله زیر را مطالعه کنید:

www.st.com/stonline/books/pdf/docs/8700.pdf
    [/quote]

با سلام
    ظاهرا این لینک عوض شده این pdf اینجا نیست! البته در این تایپیک: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=41409.0 هم این لینک http://www.st.com/stonline/books/pdf/docs/1681.pdf موجود نیست.
    فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
    فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
    فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
    فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

فایل مورد نظر شما در همین پست ضمیمه می شود.
      فایل های پیوست شده
      اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
      دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
      برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
      قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
      ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

با سلام خدمت جناب آقای طراح . من دو تا استپ موتور 5 فاز دارم . یه درایور با L298 براشون ساختم روی یه برد . میخواستم اگه وقت کردین نظرتون رو راجع به این درایور بفرمایین . چه جوری میشه بهینه ترش کرد ؟
        ممنون میشم راهنمایی بفرمایین .

http://www.4shared.com/document/PA-SyEHz/5phase_driver.html
        "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
        در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.

دیدگاه

منهم رو مدار میکرو استپ کار میکنم البته نه با آی سی بلکه می خوام با میکروکنترلر این کار رو انجام بدم کمی مطالعه کردم م تئوری کار رو کامل فهمیدم و وارد فاز برنامه نویسی شدم زمانی که شروع کردم با avr پیاده سازی کنم این میکرو نایاب و گران شد بنابرین رو کردم به قبله آرم ولی انگار این آرم تمومی نداره یک سال هست که دارم روش کار میکنم تا بتونم اولین برنامه اسمبلی با آرم رو بنویسم یکم مونده اگه آرم رو تموم کنم ( تا قسمت usb رسیدم ) سریع یک راه انداز با ولتاز خیلی بالا حتی 220 ولت میکرو استپ با کلوز لوپ می نویسم
          تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
          داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tictactoe
            با سلام خدمت جناب آقای طراح . من دو تا استپ موتور 5 فاز دارم . یه درایور با L298 براشون ساختم روی یه برد . میخواستم اگه وقت کردین نظرتون رو راجع به این درایور بفرمایین . چه جوری میشه بهینه ترش کرد ؟
            از مدار شما اینطور به نظر می رسد که از ترانزیستورهای داخلی L298 به عنوان طبقات درایور استفاده کرده اید و فیدبک جریانی هم در شکل مشاهده می شود. اما نوع عملکرد مدار با این سخت افزار، وابسته به نرم افزاری است که برای mega16 نوشته می شود و از روی ظاهر آن نمی توان نسبت به صحت عملکرد درایور اظهار نظر کرد. در رابطه با شکل موج های موتور 5 فاز، لینک زیر می تواند مفید واقع شود:

http://www.google.com/patents?id=udY...on&f=false

وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
            اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

سلام. من پالسهای مورد نیاز 5 تا سیم پیچ داخلی موتور رو با میکرو به L298 میدم و موتور شروع به چرخش میکنه . اون فیدبک جریان رو هم گذاشته بودم برای حالتی که بتونم مقدار جریان موتور رو اندازه گیری کنم ولی فعلا چون مدار مربوط به کنترل جریان موتور رو ندارم استفاده خاصی از فیدبک جریان نمیکنم . منظور من از سوال قبلی بیش تر بر میگرده به مدار مربوط به کنترل جریان استپ موتور که اگه بخوام ولتاژ بالاتری رو (مثلا حدود 50 ولت ) رو به درایور بدم بتونم جریان رو کنترل کنم و اینطوری توی سرعت های بالاتر گشتاور موتور حفظ بشه . به نظرم اومد که یه مدار pwm ( مثل یه مبدل DC/DC کاهنده ) کنار همین درایور بزارم که ولتاژ 50 ولت رو بتونه کنترل کنه و با توجه به فیدبک جریان مقدار جریان رو کم و زیاد کنه . به نظر شما این روش خوبه؟ شما روش دیگه ای سراغ دارین ؟

ممنون
              "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
              در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tictactoe
                سلام. من پالسهای مورد نیاز 5 تا سیم پیچ داخلی موتور رو با میکرو به L298 میدم و موتور شروع به چرخش میکنه . اون فیدبک جریان رو هم گذاشته بودم برای حالتی که بتونم مقدار جریان موتور رو اندازه گیری کنم ولی فعلا چون مدار مربوط به کنترل جریان موتور رو ندارم استفاده خاصی از فیدبک جریان نمیکنم . منظور من از سوال قبلی بیش تر بر میگرده به مدار مربوط به کنترل جریان استپ موتور که اگه بخوام ولتاژ بالاتری رو (مثلا حدود 50 ولت ) رو به درایور بدم بتونم جریان رو کنترل کنم و اینطوری توی سرعت های بالاتر گشتاور موتور حفظ بشه . به نظرم اومد که یه مدار pwm ( مثل یه مبدل DC/DC کاهنده ) کنار همین درایور بزارم که ولتاژ 50 ولت رو بتونه کنترل کنه و با توجه به فیدبک جریان مقدار جریان رو کم و زیاد کنه . به نظر شما این روش خوبه؟ شما روش دیگه ای سراغ دارین ؟
                برای بحث کنترل جریان و اعمال کردن تغذیه بزرگتر از مقدار نامی، به توضیحات پست زیر مراجعه کنید:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...1497#msg191497

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X