اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال در مورد مکانیک و برنامه ربات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند سوال در مورد مکانیک و برنامه ربات

ببینید اگه عرض خط رو 1.8 در نظر بگیریم ایا فاصله سنسور ها از هم 10 میلی باشه خوبه ؟
    همچنین فاصله ی عمودی سنسور ها بهتره چقدر باشه ؟ البته توی تعداد کم سنسور ها منظورم هست
    گاهی تمام چیزهایی که یک نفر می خواهد، فقط دستی است برای گرفتن دست او، و قلبی است برای فهمیدن وی ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dr.data
      1- چطور میتونم اصطکاک چرخها رو زیاد کنم ؟
      2- مسیر هایی که قطع می شوند رو چکار کنم ؟
      سلام
      نوعی از دست بندی که بچه ها می بندن و رنگی است اصطحکاک خوبی داره

از بادکنک هم می تونی استفاده کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dr.data
        ببینید اگه عرض خط رو 1.8 در نظر بگیریم ایا فاصله سنسور ها از هم 10 میلی باشه خوبه ؟
        همچنین فاصله ی عمودی سنسور ها بهتره چقدر باشه ؟ البته توی تعداد کم سنسور ها منظورم هست
        نه زیاده
        فاصله ی سنسورهات از هم 7 میل بیشتر نشه (البته حجم برنامت زیاد میشه اما خیلی خیلی بهتره )

نوشته اصلی توسط dr.data
        همین هایی که بصورت 3 سانت قطع و وصل میشن !
        هیچ برنامه ای نمیخاد !!!!!!!!!!!!

نوشته اصلی توسط محمد ایجی
        هیچی . کار خاصی نمیخواد انجام بدی . فقط تو برنامت تعریف کن اگه هیچ سنسوری خط رو دریافت نکرد، ربات به مسیر مستقیم پیش بره.
        نه آقا محمد هیچوقت اینکارو نکن
        توی سرعت بالا وقتی ربات از خط خارج بشه (حتی 1 سانت) و هیچی نخونه چون براش شرط گذاشتی که در حالتی که هیچی ندید کاری انجام بده کلهم از مسیر خارج میشه
        اما اگه براش برنامه ننویسی و حالتی اتفاق بیافته که براش برنامه ای نداری خود مبکرو به صورت خودکار آخرین دستوریو که اجرا کرده دوباره اجرا میکنه
        یعنی توی مسیر مستقیم وقتی به تقطیع(بریدگی های پشت سر هم) میخوره و براش برنامه ای نداری همون حالت قبل یعنی رفتن مسیر مستقیم رو انجام میده
        حرف شما درسته اما فقط برا رباتهایی که سرعتسشون خیلی کمه و از خط خارج نمیشن
        ای تو بهانه واسه موندن ....

دیدگاه

ولی ربات من 7 تا سنسور بیشتر نداره . اگه 7 میل بزارم که 2 یا سه سنسور ممکنه همزمان خط رو سنس کنن . کلا برنامه ریزیم و الگوریتمم میریزه بهم
          برای مانع 1 سانتی متری باید چکار کنم که ربات با چرخ هرز گرد از روش بپره ؟
          گاهی تمام چیزهایی که یک نفر می خواهد، فقط دستی است برای گرفتن دست او، و قلبی است برای فهمیدن وی ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dr.data
            ولی ربات من 7 تا سنسور بیشتر نداره . اگه 7 میل بزارم که 2 یا سه سنسور ممکنه همزمان خط رو سنس کنن . کلا برنامه ریزیم و الگوریتمم میریزه بهم
            سلام

یک لولا قبل از چرخ هرزگرد بذار تا راحتر بره بالا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dr.data
              به برنامت هیچ ربطی نداره ، از این لحاظ تکلیف من چیه که فاصله سنسورام از هم 4 یا 5 میل بیشتر نیستش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              میتونی این خطوط رو به برنامت اضافه کنی که اگه 2 از سنسورات با هم خطو سنس کردن یه عملی انجام بده (اگه PWM مینویسی که خیلی راحته اینکار)
              برای عبور از مانع راههای خیلی زیادی هستش که مطمئنم هنوز تست نکردی چون تو تست خیلی چیزا برات معنی میشن

نوشته اصلی توسط alirf
              یک لولا قبل از چرخ هرزگرد بذار تا راحتر بره بالا
              به هیچ وجه اینکارو نکن (پند دیده حکیم است)
              ما تست کردیم تو سرعت زیاد به برد سنسورت فشار میاد (وقتی میاد پایین) و تو سرعت کم برد سنسورت گیر میکنه
              تو همین پستم گفتم راههای زیادی داره که از مانع 1 سانتی رد کنی و یکیشون اینه که من اصلا توصیه نمیکنم
              کدوم مسابقست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

رعد

دیدگاه

برای برد سنسور ها بهتره از برد سوراخ دار استفاده بشه یا فیبر مسی ؟

ترانزیستوری که توی TCRT5000بکار رفته مثبت هست یا منفی ؟ بایاسشو توضیح میدید ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dr.data
                    برای برد سنسور ها بهتره از برد سوراخ دار استفاده بشه یا فیبر مسی ؟

ترانزیستوری که توی TCRT5000بکار رفته مثبت هست یا منفی ؟ بایاسشو توضیح میدید ؟
                    سلام

فیبر

دیدگاه

خیلی از تیم ها رو دیدم که رباتشون مسیر مسابقه رو با کمترین ریپل رد میکنه. خیلی تر و تمیز و با کمترین انحراف. اینا چیکار میکنن؟ چینش سنسورهاشون مخصوصه؟؟ یا تو برنامه نویسی کار خاصی میکنن؟؟

دیدگاه

خیلی از تیم ها رو دیدم که رباتشون مسیر مسابقه رو با کمترین ریپل رد میکنه. خیلی تر و تمیز و با کمترین انحراف. اینا چیکار میکنن؟ چینش سنسورهاشون مخصوصه؟؟ یا تو برنامه نویسی کار خاصی میکنن؟؟
                        اونا تو همه چی کارای خاص میکنن
                        تا میتونن رو بافرهاشون کار میکنن تا با کمترین نویز بیشترین بازدهی رو داشته باشن
                        رو مکانیک کار میکنن تا در بیشترین سرعت از مسیر منحرف نشه
                        رو برنامه کارمیکنن طوری که خیال میکنی دارن دستی به ربات فرمان میدن (تکنیک بازی با PWM و کنترل موتور)
                        چینش سنسور هم به مهارت برنامه نویس بستگی داره که از یه چینش سنسور همه استفاده بکنه
                        منظورم این نیست که چینش سنسور مهم نباشه اتفاقا خیلی مهمه و میتونه خیلی از کارای اضافی رو حذف کنه

دیدگاه

سلام
                          مکانیک متقارن

سنسورهای زیاد و در کنار هم

درایور خوب
                          adc برای سنسورها

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X