اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطوری میشه برای یه موتور DC فقل یا ترمز گذاشت؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطوری میشه برای یه موتور DC فقل یا ترمز گ&#1

سلام
    دوست عزیز برای ایجاد حالت قفل شما سه کار می تونی انجام بدی:
    1: استفاده از قفل مگنتی مکانیکی
    2:استفاده از مدار بازگشت انرزی
    3:استفاده از مقاومت dc-charge
    در مورد روش اول برای موتورهای توان پایین که با دور پایین هم کار میکنند توصیه میشه چه بسا استفاده از روش اول و سوم با هم برای مکانهایی که دقت و سرعت با هم هستند بسیار استفاده میشه.
    در مورد روش دوم بیشتر مورد استفاده در موتورهای spindel هستند که با دورهای بسیار بالا کار میکنند و انرژش برگشتی فروانی در استاتور تونها جمع میشه که این روش یک روش بسیار کارمد و مطمئن برای کنترل دور هست اما دقت پاییته.
    روش سوم هم برای درایو موتورهای پرمومگنت صنعتیه که اگه دقت زیاد نمی خوای به تنهای جواب میده.
    موفق باشی

دیدگاه

پاسخ : چطوری میشه برای یه موتور DC فقل یا ترمز گذاشت؟

موتور من توان بالا خدود 500 وات شایدم بیشتر ار نوع dc میخوام یه سیستم ترمز روی روباتم کار بزارم کدوم روش روباید استفاده کنم؟؟ میخوام طوری باشه که به وسیله برق این ترمز فعالیا غیر فعال بشه عملا روباتم از راه دور کنترل میشه؟؟!! ممنون میشم یه توضیح دیگه هم بدید.
      راسی موتورم 6000 دور که با گیربکس 300 دورش کردم.

دیدگاه

پاسخ : چطوری میشه برای یه موتور DC فقل یا ترمز گ&#1

قدرت موتور شما به علت استفاده از گیر بکس خیلی زیاد شده به همین علت از روش اول به تنهایی نمی تونید استفاده کنید و باید از روش سوم هم استفاده کنید .
        اگه به تنهایی بخوای از روش اول استفاده کنی استهلاک درایو و گیربکس رو به دنبال و اگه دقت در حد میلی متر برات مهم نیست میتونی از روش سوم به تنهایی استفاده کنی چون هم موثر تر هست و هم راحتتر اما باید امپدانس مقاومتت خیلی پایین بگیری اگر بالا باشه و بخوای در فواصل کوتاه استاپ استارت کنی و زمان دیس چارچت بیشتر باشه اون همه مشخصا موجب پیامد های نا خوشایند میشه.
        برای استفاده از هر کدوم از این روشها مشکلی داشتی بگو تا راهنماییت کنم.

دیدگاه

من دارم یه روبات جنگجو میسازم میخوام در مواقع خاص که روبات حریف منو داره حل میده این سیستم رو پیاده کنم و لاسیتک هایی که به موتور ها متصل قفل کنه تا روباتم ثابت سرجاش بمونه.
          فک کنم روش سوم خیلی خوب باشه اما راسش من چیزی ازش نمیدونم؟؟ راسش درایو موتورهای پرمومگنت رو اصلا تا حالا نشنیده بودم؟؟
          درایور موتور خودم چندتا opto drive و یه پل h ماسفت همین.
          راهنماییم کنی که خیلی ممنون میشم.

دیدگاه

این روشهایی که بهت گفتم برای کنترل محور در دستگاههای cnc که دارای دقتی در حد میکرون هستند.موتور های پرممومگنت همون سروو موتور های صنعتی هستند که با توانهای بالا را ه اندازی میشن(موتور های سنکرون).
            کار شما که خیلی ساده است کافیه از روش سوم استفاده کنی یه مقاومت وات بالا در حد 50-100 وات پیدا کن امپدانس هم در اندازه 5- 10 اهم و یه ماسفت با rdson بسیار پایین هم برای سویچش بزار طوری که با روشن شدن ماسفت مقاومت بیاد رو دوسر موتور).
            تو برنامه هم بعد قطع pwm درایو بریجت اون را روشن کن این کار دو تا حسن داره:
            1-مسیر برگشت انرژی موتور میشه .
            2-شفت موتور در اخرین وضعیت خودش لاک میشه و به سختی حرکت میکنه.
            با اتصال گیربکس به شفت هم فکر میکنم عمرا بشه اون موتور رو بچرخونن.

دیدگاه

کار شما که خیلی ساده است کافیه از روش سوم استفاده کنی یه مقاومت وات بالا در حد 50-100 وات پیدا کن امپدانس هم در اندازه 5- 10 اهم و یه ماسفت با rdson بسیار پایین هم برای سویچش بزار طوری که با روشن شدن ماسفت مقاومت بیاد رو دوسر موتور)
              میشه یه شماتیک از اینی که میگید رو نشون بدی؟؟ راسش سر در نمیارم چجور میشه؟؟

باتشکر.

دیدگاه

من یه سوال دارم ؟
                یه صفحه 30*60 سانتی متر داریم ...
                میخوایم وقتی ربات میره توش واسته ... واسه اینکه سر نخوره همون که دو تا موتورا خاموش کنیم کافیه ؟!
                اگه نیست چی کار کنیم که کامل واسته ؟ میشه از همین سیستم ترمز اینا استفاده کرد ؟

دیدگاه

منم تقریبا همین سوال رو داشتم اما برادر makintash غیب شد اما یه سری توضیحات داده.
                  یه سری گیربکس هس که تا قبل اتصال برق و چرخیدن شفت تقریبا قفلن.

دیدگاه

سلام
                    بهترین و اصولی ترین و ساده ترین راه استفاده از گیربکس حلزونی هست
                    با سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X