منظورم قطرش پهناش و ... من که از پشت کوه نیومدم که ندونم چرخ چیه
ببخشید ولی من قصد جسارت نداشتم و برای خنده گفتم تا بحث دوستانه تر باشد
چند تا عکس از این چرخ هواپیمای مدل تهیه کردم.
شعاع آن 2.5 سانت و قطر آن 2 سانت است.
یه حالت ابر یا اسفنجی دارد.
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
ببخشید ولی من قصد جسارت نداشتم و برای خنده گفتم تا بحث دوستانه تر باشد
چند تا عکس از این چرخ هواپیمای مدل تهیه کردم.
شعاع آن 2.5 سانت و قطر آن 2 سانت است.
یه حالت ابر یا اسفنجی دارد.
مساله ای نیست
آخرش اندازشو درست نفهمیدم
شعاعش بیشتر از قطرشه :eek:
یعنی باید طول چرخ رو بیشتر کنم؟
یه سوال شما به غیر از این ربات چیز دیگه ای هم ساختید؟؟؟همه عکس هاتون از یه رباته oo:
طول چرخ مربوط میشه به سرعت موتور - اگه چرخ کوتاه استفاده میکنید باید سرعت موتور بیشتر باشد و اگر چرخ بزرگ استفاده میکنید باید سرعت موتور کم باشد.
بله ربات های متعددی ساختم مثل جنگ جو - آتش نشان - فوتبالیست.اما با دوستانم و برای دوستانم !
اینهم که میبینید چون مال خودم است ازش عکس دارم و اینجا گذاشتم.
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
این مقار برای ربات جنجو زیاد است.ربات های جنگجو بیشتر به قدرت موتور نیاز دارند تا سرعت موتور.
بهتر بود از 360RPM استفاده میکردید
اما برای 800RPM از لاستیک 2.5 سانتی و پهن استفاده کن
\|/_\/_
سلام
باید تا 5 _6 ماه دیگه یه روبات جنگجوی سبک وزن بسازم از کجا باید شروع کنم(برا لیگ دانشجویی)
میگم بچه ها نظرتون راجبه اینکه یه تیغه ی فلزی بذارم تا با فاصله ی 10 سانتی از روبات (خودم) با سرعت بچرخه
چیه بهتر از بازو نیست یه چیزی هم برای کنترولش بگین من میگم ماژوله (ار اف) فقط بدیش اینه که تو یه فرکانس کار میکنه تازه برا دستش چیکار کنم (جو استیک)بزارم یا کیبورد یا تاچ
سلام
ببخشید که اینو میگما ولی آقا شهریار این ربات شما یه اسباب بازی هست هر چند تو مسابقات ایران البته نه همشون تا دلت بخواد ازین اسباب بازی ها میبینید
اگه کسی میخواد ربات جنگجو بسازه برید دو یا سه تا حداقل فیلم و عکس ببینید تا بدونید ربات چیه اصلا
برید تو youtube تادلتون میخواد پره
بعد سعی کنید رباتتون قبل از اینکه سرعت بالایی داشته باشه گشتاورش زیاد باشه
بعد ربات ها با باتری های قلمی کم میارن اگه جلوی یه ربات قوی وایستن به خدا باتری خشک رو برا همین روزا ساختن
به جایی این که اول از فرستنده و گیرنده شرو ع کنید برید رباتتون رو بسازید و بعد ببینید نقطه ضعفش چیه یا چندتا میخوایید سلاح بزارید یا کلا چی میخواد بکنه بعد بییاید برای تعداد کارای که میخواد انجام بده کانالشو مشخص بکنید
امیدوارم کسی از حرف هام ناراحت نشه ولی بازم میگم تا دلتون بخواد از این اسباب بازی ها زیاده
دیدگاه