اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

داغ کردن l298

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

داغ کردن l298

سلام
    l298 مدار من خیلی داغ میکنه طوری که یا هیت سینک هم دست رو می سوزونه! تصویر مدارم رو گذاشتم.
    در ضمن من input2رو به زمین دادم inupt1 رو دادم به pwm؟ اینکار درسته، آخه یه جا خوندم باید pwm رو به enable داد! آیا همین باعث داغ شدن نمیشه؟
    http://www.iimmgg.com/image/d08833f3...d59964178da943

پاسخ : داغ کردن l298

من یکی مشکلی تو مدارت ندیدم اما نمیدونم تاثیری داره یا نه ولی معمولا پایه های سنستیو (1و 15) رو با مقاومت نیم اهم به زمین میدن نه 1 کیلو
    بعدشم نیازی نیست که پایه های input رو با مقاومت به 5 ولت بدی (برا کارای مبتدی میگم)
    ای تو بهانه واسه موندن ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HENAS
      من یکی مشکلی تو مدارت ندیدم اما نمیدونم تاثیری داره یا نه ولی معمولا پایه های سنستیو (1و 15) رو با مقاومت نیم اهم به زمین میدن نه 1 کیلو
      بعدشم نیازی نیست که پایه های input رو با مقاومت به 5 ولت بدی (برا کارای مبتدی میگم)
      سلام
      تاثیر داره
      یک مقاومت وات بالا کم اهم بزار سر راه

دیدگاه

ببخشید توی شکل اشتباهه، من همون 1 اهم وات بالا گذاشتم سر سنس ها.
        ممکنه مدارم مقاومت داشته باشه؟ من قطر سیم ها رو توی پی سی بی 40 میل گذاشتم. کمه؟ ممکنه به خاطر این باشه، یکی هم میگفت احتمالا لحیم کاری هات ضعیفه. نظرتون چیه؟

دیدگاه

چرا به دیتاشیت مراجعه نمیکنی ؟
          بهترین راهنما همیشه = دیتا شیت ای سی هاست
          اول توکل
          دوم پشتکار
          سوم مشورت
          چهارم عمل
          -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
          نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hd_uni_pro
            چرا به دیتاشیت مراجعه نمیکنی ؟
            بهترین راهنما همیشه = دیتا شیت ای سی هاست
            پس این مدار رو چجوری کشیدم؟!

دیدگاه

چند آمپر ازش جریان میکشی ...توی دیتا شیت نوشته برای هر کانال تا 2 آمپر جواب میده ولی وقتی بصورت pwm ازش استفاده میکنی در جریان های زیر یک آمپر هم راحت داغ میکنه حالا هر چقدر فرکانس pwm بیشتر باشه بیشتر داغ میکنه... کانالهای 3و4 رو هم با کانال های 1و2 موازی کن شاید کمتر داغ کنه..
              دست هایی که کمک میکنند از دست هایی که دعا میکنند مقدس ترند....کوروش کبیر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amintlk
                چند آمپر ازش جریان میکشی ...توی دیتا شیت نوشته برای هر کانال تا 2 آمپر جواب میده ولی وقتی بصورت pwm ازش استفاده میکنی در جریان های زیر یک آمپر هم راحت داغ میکنه حالا هر چقدر فرکانس pwm بیشتر باشه بیشتر داغ میکنه... کانالهای 3و4 رو هم با کانال های 1و2 موازی کن شاید کمتر داغ کنه..
                حدودا 0.2 آمپر ازش میگیرم، ولی بدون pwm هم که چک کردم داغ میکنه هرچند کمتر.

دیدگاه

کانال ها رو 2 به 2 موازی کن ... یکمی گرما کمتر میشه ... بدون مقاومت ها هم یه امتحان کن ... با ولتاژ پایین تر مثلا 12 ولت و همون جریان امتحان کن .. شاید چون ولتاژ بالاست زیاد داغ میکنه.. اگر هم نشد که ماسفت بهترین گزینست

دیدگاه

خوب شاید هر 2 ورودی یک کانال رو یک میکنی این کار باعث داغ کردن l298میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alipoor90
                      خوب شاید هر 2 ورودی یک کانال رو یک میکنی این کار باعث داغ کردن l298میشه
                      نه هیچ وقت اینطوری نمیشه، چون یکی رو کلا 0 کردم، یکی رو دادم به pwm

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amintlk
                        کانال ها رو 2 به 2 موازی کن ... یکمی گرما کمتر میشه ... بدون مقاومت ها هم یه امتحان کن ... با ولتاژ پایین تر مثلا 12 ولت و همون جریان امتحان کن .. شاید چون ولتاژ بالاست زیاد داغ میکنه.. اگر هم نشد که ماسفت بهترین گزینست
                        منظورتون مقاومت وات بالاهاست؟

دیدگاه

منظور من بیشتر اینه که چند مدل شماتیک (با حذف مقاومت یا با مقاومت) تست کنی شاید مشکل حل بشه ... بدون مقاومت isen یک چک کن ... من بدون مشکل از l298 جواب گرفتم البته هیچ مقاومتی نه توی ورودی و نه isense گذاشته بودم...

دیدگاه

دوست عزیز راه اندازی l298به صورت کلی به شکل زیره:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X