اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار فلز یاب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : مدار فلز یاب

نوشته اصلی توسط ehsanajal
    ببین تفکیک که نداره اما از رو شکل موج تو ال سی دی یا همون ویو متر (یه جورایی ) میان مقایسه میکنن ،مثلا نقره یه حالت داره جلو کویلت و میبینی و یاد داشت میکنی و میری سراغ سرگرمی ( ز ی ر خ ا ک ی یا ..)و وقتی به یه جا رسیدی دستگاه بوق زد دیگه نمیگی من نمیدون اینجا چیه شاید یه میخ اهنی باشه یا طلا !!!
    اما همین ال سی دی بهت 70 80 درصد کمک میکنه تو دتکت نوع فلز .
    نمیدونم دقیق بهت گفتم مطلبو یا نه
    من خودم این دلتا رو به همه ارجع میدونم ( تا حالا تو سایتهایی که طرح ازاد میزاشتن )
    راستی فرکانس 300 برا XRهس و 120 و 100 هم برا دلتا که شما رو 120 بزا فرکانس رو و نتیجه رو به من بگو
    دلتا دو که ال سی دیش 2*16 هست وشکل موج نشون نمی ده مثل ویومتر عمل می کنه دلتا 3 یه شکل موج مانند تولید می کنه یعنی شما می گید اگه مدار رو به اوسکوپ وصل کنیم وقتی طلا ببریم جلوش یه شکل موج تولید می شه ووقتی آهن ببریم جلوش شکل موجش تغییر می کنه اگه این جوری باشه ما یه اوسکوپ با میکرو درست می کنیم میزاریم تو مدار یه جورایی تفکیک هم می کنیم یعنی میشه oo:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مدار فلز یاب

نوشته اصلی توسط ninjamore
      دلتا دو که ال سی دیش 2*16 هست وشکل موج نشون نمی ده مثل ویومتر عمل می کنه دلتا 3 یه شکل موج مانند تولید می کنه یعنی شما می گید اگه مدار رو به اوسکوپ وصل کنیم وقتی طلا ببریم جلوش یه شکل موج تولید می شه ووقتی آهن ببریم جلوش شکل موجش تغییر می کنه اگه این جوری باشه ما یه اوسکوپ با میکرو درست می کنیم میزاریم تو مدار یه جورایی تفکیک هم می کنیم یعنی میشه oo:
      چرا نشه
      همین مدار ای که ساختم و تفکیک داره واقعا با 2 نوع ال سی دی کار میکنه
      کلا از رو اختلاف فاز میان اون رو دتکت میکنن
      حالا یکی از ال سی دی گرافیکی استفاده میکنه و مثل اسکوپ (تقریبا ) اون شکل رو میبینه یا اصلا با حالت اختلاف فاز نشون میده
      یکی دیگه میاد با ال سی دی معمولی و با اعداد و یه نوع شکل موج (اسمشو نمیدونم :mrgreen: ) اون رو انجام میده
      من متاسفانه برنامه نویسیم صفره وگرنه خودم میرفتم تو کارش
      ببین الان اکثر دوستان خارجی میگن حالت مود اتموات بهتره ها برا صداش،شما رو مد اتومات بزار و با ولوم ترشولد اونو تنظیم کن ببین چجوریاس
      برا مقادیر بالا هم ممنون ،فقط ولوم ها رو رو چه مودی بودند ،ماکزیمم یا مینیمم یا وسط
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : مدار فلز یاب

نوشته اصلی توسط ehsanajal
        چرا نشه
        همین مدار ای که ساختم و تفکیک داره واقعا با 2 نوع ال سی دی کار میکنه
        کلا از رو اختلاف فاز میان اون رو دتکت میکنن
        حالا یکی از ال سی دی گرافیکی استفاده میکنه و مثل اسکوپ (تقریبا ) اون شکل رو میبینه یا اصلا با حالت اختلاف فاز نشون میده
        یکی دیگه میاد با ال سی دی معمولی و با اعداد و یه نوع شکل موج (اسمشو نمیدونم :mrgreen: ) اون رو انجام میده
        من متاسفانه برنامه نویسیم صفره وگرنه خودم میرفتم تو کارش
        ببین الان اکثر دوستان خارجی میگن حالت مود اتموات بهتره ها برا صداش،شما رو مد اتومات بزار و با ولوم ترشولد اونو تنظیم کن ببین چجوریاس
        برا مقادیر بالا هم ممنون ،فقط ولوم ها رو رو چه مودی بودند ،ماکزیمم یا مینیمم یا وسط
        واقعا :nice:داداش اگه امکانش هست چند تا از اون عکس های السی دی دار که ساختی بزار آخه من عاشق مدارات با ال سی دی هستم :applause:
        منم برنامه نویسی زیاد نمی دونم ولی خوب آدم لازم باشه یاد می گیره .
        راستی من فکر می کردم تو حالت اتوماتیک ولوم ها خود به خود تنظیم می شن ولی امروز که شما گفتید تست کردم ولوم ترشولد هیچ تاثیری روش نداشت ولی ولوم گین رو هر چه قدر کم می کردم بردش بیشتر می شود جالب بود ولی به نظر من نباید به صدا کفایت کرد حتما باید یه چیزی دقیق تر از اون نشون بده مثل اعداد یا شکل موج.
        ولوم اولی که عرض پالس رو کم زیاد می کنه تنظیمش کردم که حدود 200میلی جریان می کشید بعد اون دو تا ولوم کنار هم که حساسیت نسبت به طلا ونقره رو از بین می بره رو در حالت حداقل گذاشتم یعنی به طلا حساس باشه ولوم گین هم حداکثر ولوم ولوم بالانس هم در آستانه تشخیص فلز و ترشولد هم حداکثر و صدا هم که وسط :read: خواهش می کنم داداش :read:

دیدگاه

پاسخ : مدار فلز یاب

سلام به همه
          دوستان من مقاومت پارالل کویل رو تجربی بدست میارم ، کسی فرمولشو بلد هست ؟برام مهمه ، همون انرزی سلفه ؟
          الان یه دلتا دیگه ساختم که 25 تومنی طرح قدیمو تو 33تا 35 سانت میزنه ، فک کنم برد اخرش باشه و لی بازم روش کار میکنم
          ال سی دیشم بسازم اگه ج داد براتون لود میکنم
          موفق باشید
          کسی ا دوستان ساخته دلتا پالس 2رو ؟

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=90211.0

دیدگاه

خرید وفروش مدارات فلزیاب دوستانی که مدار در مورد فلزیاب دارن میتونن در این سایت به فروش برسونن باتشکر

دیدگاه

سلام دوستان اگه امکان داره یه نقشه شماتیک فلز یاب پالسی تو اندازه اصلی برام برستین که بتونم رو برد فیبری با چاپگر چاپش کنم ایمیلم هم پایینه واقعا اگه برام بفرستین ممنون میشم دست گلتون درد نکنه
                ehsanmaku1365@gmail.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X