اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عکس ها و توضیحات روبات شما

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

عکس ها و توضیحات روبات شما

با عرض سلام به تمام مهندسان عزیز. چند وقتی است فروم روباتیک بسیار سرد و بی روح به کار خود ادامه میده و مانند فروم های دیگه دارای نشاط و تحرک نیست. این پستو ایجاد کردم تا تمام بچه ها مانند تمام انجمن های رباتیک در دنیا وسایت های بزرگ عکس هایی از ربات های خود و توضیحاتی در باره ی ان در اینجا ذکر کنند تا باعث روحیه بخشی به دیگر کاربران و اشنایی با پروژه های همدیگر گردد. با تشکر
    موفقیت بدست آوردن چیزیست که دوست داری و خوشبختی دوست داشتن چیزیست که بدست آوردهآ‌ای.

پاسخ : عکس ها و توضیحات روبات شما

برای شوع خودم اغاز میکنم .
    عکس زیر اولین کار عملی من بود که باعث شد به الکترونیک علاقه مند بشم وادامه بدم.

این روبات در عین سادگی باعث شد چیزای زیادی یاد بگیرم و کار با میکروها ونرم افزار های مختلف رو به صورت حرفه ای تر ادامه بدم.
    این ربات هر 0.1 ثانیه از نور محیط نمونه برداری میکرد ونور 4تا led رو در ده level تنظیم میکرد. وبه وسیله ی چند میکرو سوئئچ از موانع عبور میکرد.
    هزینه ای حدود 20000 تومان داشت و حدود یک روز روش کار کردم . بعد از یک مدت طولانی دوباره به سرم زد روی یک روبات کارکنم . یک روبات اتش نشان که به دو صورت دستی(کنترل از راه دور) و خود مختار اتش را پیدا کرده و ان را مهار میکند .به محض تمام شدنش عکس و اطلاعات اونو قرار میدم . موفق باشید
    موفقیت بدست آوردن چیزیست که دوست داری و خوشبختی دوست داشتن چیزیست که بدست آوردهآ‌ای.

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان و علاقه مندان به الکترونیک.
      2ساله پیش هنرستانمون کلاس روباتیکی تشکیل داد که 5 تا گروه 2 نفره مشغول ساخت روبات تعقیب خط شدیم.
      وقتی تو حرم امام رصا بودم و ازش خواستم که کاری کنه بتونم این ربات رو بسازم و کار کنه واگر شد در مسابقات هم مقام بیاره آخه راستش اصلا امیدی به کار کردن ربات نداشتم.
      استاد نقشه میداد ما هم میساختیم.نمیدونم چرا ولی تو این 10 نفر من فقط روبات رو کامل کردم و بقیه کم کم جا زدن!
      ولی پس از پایان کار دیدم این ربات که به درد نمی خوره!حرکت میکرد ولی سر پیچ بد میچرخید!
      آخه چپ گرد راست گرد نداشت
      مجبور شدم دوباره مدار و برنامه رو تغییر بدم.یه دوماهی طول کشید.مسابقات دانش آموزی مشهد شروع شد....
      من شرکت کردم 40 تا شرکت کننده داشت
      مسابقه 2مرحله داشت-مرحله اول یک میز با پیچ های ساده گذاشته بودن که رو اون همه مسابقه دادن.چند نفر ربات هاشون کار نکرد-چند نفر خطا کردن -چند نفر ربات هاشون دست کاری شده بود و....خلاصه اونجا ربات های بدرد نخور رو فیلتر کردن
      و رباتم مرحله اول رو قبول شد رفتیم مرحه دوم
      در اون میز چند تا تله گذاشته بودن.مثلا تله پاپیون - تله نیم دایره - و همچنین قسمتی از خط پهن میشد یا باریک میشد و در زاویه 110درجه خط رو قطع کرده بودن و.....
      رباتم در اون مسابقه که در خرداد 87 بود مقام دوم را کسب کرد(100البته با کمک خدا و امام رضا)
      .نفر اول روبات رو خود گروه پژوهش سرای روباتیک ظرف 2سال ساخته بود آورد -4تا موتور داشت-17تا سنسور پک oo:
      در صورتی که روبات من 2تا موتور کوچک و 5تا سنسور ساده داشت!
      برای بزرگ نمایی بز زوی عکس کلیک کنید

برای چرخ هاش هم از چرخ هواپیمای مدل استفاده کردم و به دلیل داشتن حالت لاستیکیش استحکاک خوبی دارد.
      به خاطر اینکه در میز مسابقه حرکت روی( حلقه )نداشت به همین دلیل برنامه حلقه برای این ربات تعریف نشده است و رو خط حلقه نمی رود.
      اما میتواند در میز سفید وبا خط سیاه و همچنین میز سیاه با خط سفید به راحتی جرکت کند.
      دانلود فیلم ( حجم792کیلوبایت)

هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

ببخشید میشه اینجا سوال در مورد روباتها پرسید یا فقط نگاه کنیم و لذت ببریم!!!!!!!!!!!!!!!!!
        اقا عالیه من فکر نمی کردم تو بخش دانش آموزی همچین روباتهایی پیدا شه البته من تاحالا تو هیچ مسابقه ای شرکت نکردم شاید از این بهتر هم باشه
        چیدمان قطعات خیلی جالب بود
        فقط چند تاسوال برام پیش اومد که اگه دوست داشتی جواب بدی ازت می پرسم
        برای انسان های بزرگ،بن بستی وجود ندارد،چون بر این باورند که:
        یا راهی خواهم یافت ، یا راهی خواهم ساخت...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی نژادجواد
          ببخشید میشه اینجا سوال در مورد روباتها پرسید یا فقط نگاه کنیم و لذت ببریم!!!!!!!!!!!!!!!!!
          اقا عالیه من فکر نمی کردم تو بخش دانش آموزی همچین روباتهایی پیدا شه البته من تاحالا تو هیچ مسابقه ای شرکت نکردم شاید از این بهتر هم باشه
          چیدمان قطعات خیلی جالب بود
          فقط چند تاسوال برام پیش اومد که اگه دوست داشتی جواب بدی ازت می پرسم
          اختیار دارین این حرف ها چیه!اینجا مال همست هر سوالی در این زمینه داشتیت بپرسید ما هم تا حد دانشمون کمک میکنیم.
          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

ممنون
            اون هیت سینگی که تو طبقه پایینه مال چیه؟
            اگر اشتباه نکنم شما از سه تا پل دیود استفاده کردین اونا مال چیه؟
            اگر به عنوان هرزگرد استفاده کردین میشه مدارشو بذارین.
            برای انسان های بزرگ،بن بستی وجود ندارد،چون بر این باورند که:
            یا راهی خواهم یافت ، یا راهی خواهم ساخت...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی نژادجواد
              ممنون
              اون هیت سینگی که تو طبقه پایینه مال چیه؟
              اگر اشتباه نکنم شما از سه تا پل دیود استفاده کردین اونا مال چیه؟
              اگر به عنوان هرزگرد استفاده کردین میشه مدارشو بذارین.
              اون هیدسینگ به رگولاتور وصل شده و تغذیه مدار با موتور ها جداست.پس میتوانیم سرعت حرکت ربات رو خودمون مشخص کنیم.
              پل دیود کتابی مال ولتاژ معکوس ورودی است.یعنی منفی مثبت رو اگه بلعکس بزنید بازهم ربات کار خواهد کرد.
              2تا پل دیود گرد هم همون هرز گرد است و بچای اون 8تا دیودی که به دوسر موتور ها وزمین وصل میشود گذاشتم.

\|/_\/_

دیدگاه

اینم از هرز گرد
                برای بزرگ نمایی روی آن کلیک کنید.
                فایل های پیوست شده

\|/_\/_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X