سلام
خب کار زیاد سختی نیست
ولی اول مشخص کن که گیرنده سمت ربات رو می خوای از چه چیزی استفاده کنی؟ لپ تاپ؟ اکسس پوینت؟ ...؟ ....؟
اون موقع راهش رو بهت بگیم!
گیرم که تو از سر گنه در گذری...
زان شرم که دیدی که چه کردم چه کنم؟؟؟؟
سلام
گیرنده سمت ربات لپ تاپ نیست ،قراره یک مودم گیرنده وایرلس باشه. البته خودم در این مورد هم زیاد اطلاعات ندارم منظوم در مورده مودم، در مورد اکسس پوینت بیشتر توضیح میدی؟
در مورد اکسس پوینت سرچ زدم و یه خرده اطلاعاتی پیدا کردم. میخواستم بدونم اگه از ماژول استفاده کنم بهتره یا اکسس پوینت ، راه اندازی کدوم راحت تره و به صرفه تر؟
خب اگه از ماژول های شبکه استفاده کنی یکم باید کارای الکترونیکی انجام بدی
ولی با اکسس پوینت و یه مبدل سریال به لن میتونی سیگنال شبکه رو بصورت سریال تو میکرو ازش استفاده کنی
البته اگه برای هزینه کردن مشکل داری بهت پیشنهاد می کنم از فکر این قضیه بیای بیرون و بری تو زمینه فرکانسای رادیویی
خب یه اکسس پوینت و یه مبدل سریال به لن هزینه اش حدودا چقدر میشه؟ ؟ تو زمینه فرکانس های رادیویی قبلا کار کردم. پس الان با تهیه این دو قلم راحت میتونم سیگنال لن لپ تاپ و دریافت کنم، بعدش به مدل لپ تاپ که ربطی نداره؟
امروز از بچه های دانشگاه پرسیدم گفت که میشه با یک وایرلس لن اکسترنال سیگنال لپ تاپ رو گرفت بعد هم حال با یه طریقی اونو به ربات داد؟ شما در این مورد چیزی میدونی؟ گفت سراغ اکسس پوینت نرم!!!!
با اون برد و اون پهنای باند که بدون اکسس پوینت نمیتونی
ولی اگه فقط در حد نمونه آزمایشگاهی باشه که تو محوطه یه اتاق بتونی کنترلش کنی میتونی از این طریق استفاده کنی. ولی بازم میگم در محوطه اتاق!! یا نهایتا 2تا اتاق نزدیک بهم. بیشترش دیگه سرعتت قابل قبول نیست
اون مبلغی هم که داری رو یکم بهش اضافه کنی می تونی مبدلش رو خرید کنی!
دیدگاه