اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ربات اتش نشان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ربات اتش نشان

نوشته اصلی توسط نسیم مرندی
    سلام

سایت رشد (شاید دیده باشید) یه سری آموزش واسه ربات آتش نشان داره مدارشم واسه شروع خوبه که از همون پمپی که آقای چمنی فرمودند می شه استفاده کرد :job:ولی به نظر من فتوسل بزارید بهتره
    در کل ساختش آسونه فقط چون با آتیش و دود سرو کار داره زیاد کار تمیزی نیست همین ! :angry:
    1-بله سایت رشد رو دیدم,اموزشهای خوبی داره,ممنون از راهنماییتون :agree:
    2-راجبه فتوسل هم که گفتین خودمم نظره بچه ها رو دارم پس ترجیحا از LM35 و یا DS1620 استفاده میکنم.بازم ممنون
    3-نظره علی هم خوبه که از 2 تا میکرو استفاده کنم.باید ببینم چی میشه :smile:
    4-از توصیه های حامد جان و مهران جان هم تشکر میکنم.خوش بختانه DS1620 رو دارم (که تو مشهد به سختی پیدا میشه) :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dlydavood
      1-بله سایت رشد رو دیدم,اموزشهای خوبی داره,ممنون از راهنماییتون :agree:
      2-راجبه فتوسل هم که گفتین خودمم نظره بچه ها رو دارم پس ترجیحا از LM35 و یا DS1620 استفاده میکنم.بازم ممنون
      3-نظره علی هم خوبه که از 2 تا میکرو استفاده کنم.باید ببینم چی میشه :smile:
      4-از توصیه های حامد جان و مهران جان هم تشکر میکنم.خوش بختانه DS1620 رو دارم (که تو مشهد به سختی پیدا میشه) :applause:
      البته به یه نکته ای هم توجه کن ها. توی خیلی از مسابقات ها آتیش یه شمع کوچولوه که چندتا دونش رو توی یه هزارتو میزارن. اگه بخوای فقط از سنسور گرما استفاده کنی یه کم سخته پیدا کردن آتیش به این کوچیکی. چون میدونی که، نور شمع گرمای خیلی کمی داره!

اگه بتونی از یه ترکیبی از اینا استفاده کنی بهتره. البته با یک دونه کارت راه نمیفته ها. باید چندتا از اینا رو دور تا دور رباتت بذاری که بتونی با سنس کردن ذره ذره بری طرف آتیش تا بهش برسی.
      دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

راستی واسه رباتت یه سری قطعات یدکی کنار بزار چون ربات های اتش نشان تلفات زیاد میدن و وقتی میری مسابقات حتما از هر قطعه یکی یدکی داشته باش
        واسه درایور موتور هم به نظرم از BTS7710 یا BTS7810 استفاده کن و موتور ها رو هم اگه میخوای درست و حسابی باشه و .. بهتره بوهلر (المانی) بگیری و با سرعت 300rpm
        این موتور گیربکس ها قدرت خوبی دارند و برای ربات اتش نشان که سنگین هست مناسب هستند
        برای سیستم حرکتی هم بهتره از تسمه استفاده کنی
        موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پور آزاد
          البته به یه نکته ای هم توجه کن ها. توی خیلی از مسابقات ها آتیش یه شمع کوچولوه که چندتا دونش رو توی یه هزارتو میزارن. اگه بخوای فقط از سنسور گرما استفاده کنی یه کم سخته پیدا کردن آتیش به این کوچیکی. چون میدونی که، نور شمع گرمای خیلی کمی داره!
          بسته به سطح و نوع مسابقه مورد نظر ,باید رباتت رو طراحی کنی !
          آتش شمع در زمین هزار تو مربوط به مسابقات سطح بالاست!
          توع سادش یابد در کمترین زمان یک خط رو تعقیب کنه و از موانغ و پل رد بشه و آتش رو پیدا و خاموش کنه.
          در یک مسابفه که آتش داخل یک قوطی رب بود...
          یک شرکت کننده ریاتش رو طوری طراحی کرده یود گه رفت روی ظرف آتش , و با نشستن روی سر ظرف اون رو خفه و خاموش کرد !!!
          البته به دلایلی مورد قیول داوران نبود و از مسابفه حذف شد!
          اینم مدلیه دیگه
          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پور آزاد

اگه بتونی از یه ترکیبی از اینا استفاده کنی بهتره. البته با یک دونه کارت راه نمیفته ها. باید چندتا از اینا رو دور تا دور رباتت بذاری که بتونی با سنس کردن ذره ذره بری طرف آتیش تا بهش برسی.
            ممنون حامد جان,کم کم داره سخت میشه ها :nerd:

علی جان ممنون از اینکه راجبه قطعات راهنماییم کردی :nice:

مهران؛ بابا دمه این طرف گرم :wow: عجب رباتی ساخته بوده :applause:اگه فیلمی چیزی ازش داری بزار

دیدگاه

اولا که با حرف دوستمون موافقم که رباتیک به اینکه کار خودت باشه حالا با کمک دیگران نه کار دیگران و درضمن توصه می کنم از تعقیب خط شروع کنی
              درمورد سنسور ها فتوسل که آخرین کار ممکنه یکم دیوانگیه با عرض معذرت وقتی مادون قرمر یا سنسور گرما هست چرا این؟من توصیه می کنم از سنسور گیرنده مادون قرمز 5 میل استفاده کنی اما اگه نخواستی سنسور pir برای تشخیص گرما خوبه که حتی حرارت بدن انسان رو هم تشخیص می ده
              در مورد بحث دو تا میکرو بهتره بدونین که اصلا لازم نیست چون هم مدار رو زیاد می کنه هم دم به دیقه باید جفتش رو پروگرام کنی ، خیلی راحت می تونی از یه مولتی پلکسر 4051 استفاده کنی که می تونی 16 تا adc روی یه پین میکروت اضافه کنی که خیلی عالیه!
              و اما در مورد موتورت همونطور که دوستمون گفتند موتور بوهلر 335 rpm خیلی خوبند
              بازم اگه سوالی بود در خدمتم
              برای انسانهای بزرگ ناامیدی وجود ندارد زیرا یا راهی خواهند یافت یا راهی خواهند ساخت!

دیدگاه

دوست عزیز اگه کمی .... به خرج بدید میبینید که نه تنها سخت نیست بلکه بسیار اسونه
                پردازش موازی یکی از قدیمی ترین راه های افزایش پروفنس هست من خودم اور کلاکر هستم ولی نظر تعصبی نمیدم
                که حتی بعضی وقتها پردازنده با دو برابر مردن کلاک هم به این روش نمیرسه چون اینجا انگار دو تا باس حافظه و دو تا کور دارید و سیستم به حالت rt نزدیک میشه
                میتونید یکی از میکرو ها رو توسط دیگری پروگرم کنید و اصلا هم نیاز نیست برنامه هر دو تغییر کنه
                اگه کمی شک دارید میتونید به این مسئله فکر کنید که چرا amd برای رقابت با اینتل پردازنده جدید 32 نانو ی بولدزر رو داده بیرون و بجای افزایش کلاک تو هر کور اومده کور ها رو به 8 روسونده و 16 تا ترید داره

دیدگاه

خوب این چه کاریه آخه؟مالتی پلکسر هم ارزون تره هم نسبت به دو تا میکرو هم بیشتر adc می خوره هم اینکه مدار رو اشغال نمی کنه الکی
                  یه کم کنطقی فکر کنید خیلی بهتره این حالت!
                  برای انسانهای بزرگ ناامیدی وجود ندارد زیرا یا راهی خواهند یافت یا راهی خواهند ساخت!

دیدگاه

عزیز من با این کار سرعت پردازش رو دارید پایین میارید! به این هم فکر کنید! همیشه ارزان ترین راه بهترین نیست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                      راستی واسه رباتت یه سری قطعات یدکی کنار بزار چون ربات های اتش نشان تلفات زیاد میدن و وقتی میری مسابقات حتما از هر قطعه یکی یدکی داشته باش
                      واسه درایور موتور هم به نظرم از BTS7710 یا BTS7810 استفاده کن و موتور ها رو هم اگه میخوای درست و حسابی باشه و .. بهتره بوهلر (المانی) بگیری و با سرعت 300rpm
                      این موتور گیربکس ها قدرت خوبی دارند و برای ربات اتش نشان که سنگین هست مناسب هستند
                      برای سیستم حرکتی هم بهتره از تسمه استفاده کنی
                      موفق باشی
                      از کجا میشه تسمه پیدا کرد که پهناش زیاد باشه؟
                      r.pسابق

دیدگاه

نمیدونم بورس این چیزا تهران کجاست ولی یه سرچ بزن اگه نبود یه تاپیک تو نیازمندی ها بزن
                        برای تسمه هم بهتره از تسمه تایمینگ استفاده کنی و اگه پولیت دنده داره از نوع دابل بگیر

دیدگاه

سلام.
                          دوستان من قوانین مسابقات ربات آتش نشان فیض کاپ گرفتم در این قوانین نوشته شده که استفاده از سنسور جهت تشخیص آتش مجاز نمیباشد.خب این یعنی چی؟پس ربات چجوری آتش را تشخیص بده؟؟

اگر از دوستان کسی تجربه ای داره یا پیشنهادی داره برای ساخت ربات با شرایط این مسابقه بگه-ممنونم
                          اینم لینک دانلود قوانین
                          http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...9abcf682bb9a11

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X