سلام دوستان . من دارم ربات مسیریاب طراحی می کنم که برای vcc از رگلاتور 7805 استفاده کردم . باتری من 12 ولته و این 12 ولت که میدم به رگلاتور تا 5 ولت بدم آیسی ها و ... رگلاتور این کارو بخوبی انجام میده اما 10 ثانیه نشده خیلی داغ میکنه . من باید چیکار کنم ؟ من رشته ام کامپیوتره و از این چیزا سر در نمیارم .چرا داغ میکنه ؟ کمک کنید ممنون میشم .
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
رگلاتور داغ میکنه !!!
Collapse
X
-
پاسخ : رگلاتور داغ میکنه !!!
دوست عزیز گاهی ممکنه خود رگولاتور مشکل داشته باشه و داغ کنه ،داغ شدنش غیرطبیعی نیست البته باید از هیت سینگ استفاده کنی ولی وقتی 10 ثانیه ای جوش میاره یا خرابه یا جریان زیادی مدارت می کشه.
اگه مطمئنی سالمه سری کردن 2تا رگولاتور فکر خوبیه
راستی هم تو خروجی هم ورودی خازن مقدار بالا یادت نره :biggrin:
دیدگاه
-
سلام برای من دوبار این مشکل پیش اومد.
یه بار جای ورودی و خروجی رو اشتباه بسته بودم. یه بارم یه جای مدار اتصالی داشت و جریان میدزدید که باعث داغ شدن 7805 می کرد.
ولی 12V واسه 7805 زیاده 9V ایده آله اگرم نشد همون راهی که دوستان گفتن مناسبه. یعنی سری کردن 7809 با 7805.
دیدگاه
-
انقدر سریع گرم شدن رگولاتور مطمئن باش به خاطر یه اتصالی توی مدارته. درسته 12 ولت یه کم زیاده و ممکنه داغ کنه، اما نباید انقدر سریع داغ بشه. شما حتماً مدارت رو دوباره چک کن. مخصوصاً وقتی داری روی هزار سوراخ می بندی احتمال اینکه یه جایی مثبت و منفی به هم وصل شده باشه زیاده.دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.
دیدگاه
دیدگاه