اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پمپ باد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پمپ باد

سلام ، دستگاه های فشارسنج دیجیتال را که حتما دیدید ؟ این ها با اینکه ابعاد کوچکی دارن اما باد را با قدرت بالایی تولید میکنن ! درون اینها از چه قطعه ای برای تولید باد استفاده شده ؟ مرسی

پاسخ : پمپ باد

از یک آرمیچر با گیربوکس و یک هد که با چرخیدنش هوا را کمپرس میکنه داخل یک تیوپ
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

مرسی اما من تازه کارم ، قطعه ای برای این کار نیست ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nicolas1390
        مرسی اما من تازه کارم ، قطعه ای برای این کار نیست ؟
        برا موتور گیربوکس که انواعش در بازار به راحتی پیدا میشه اما برا هدش چیزی به نظرم نمیرسه یا باید یکی از این فشارسنجهای ارزون بخرید و اوراق کنید یا به نمایندگی تعمیرات این فشارسنجها بروید و قطعه یدکیش را بخرید(البته اگر بفروشند)
        ولتر

دیدگاه

مرسی دوست عزیز ، مرسی برای توضیحات ، نه خراب کردن دستگاه که نمیشه

دیدگاه

مرسی دوست عزیز ، مرسی برای توضیحات ، نه خراب کردن دستگاه که نمیشه
            اگر براتون سایز خیلی مهم نیست و یک مقدار بزرگتر باشه ایرادی نداره میتونید از این پمپهای باد که به فندکی ماشین وصل میشه هم استفاده کنید
            ولتر

دیدگاه

ابعاد خیلی مهم هست، این پمپهایی هم که میگین ندیدم ، چه اندازه ای هست ؟ مرسی

دیدگاه

ابعاد خیلی مهم هست، این پمپهایی هم که میگین ندیدم ، چه اندازه ای هست ؟ مرسی
                مثلا اندازه 2تا موس سایز متوسط کامپیوتر .من نمیدونم برای چه کاری میخواهید اما اگر برای قسمت ضربه زن رباب نیاز دارید اکثرا از تانک پر از هوا استفاده میکنند
                ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X