به عقب و جلو بره یا یه جهت خاص بره و همونجا وایسه تا با یه مکانیزم دیگه برش گردونی؟
چیکار میخوای بکنی اصلاً؟
ای قربان کلامت
نیرویی که من میخوام در حدی باشه که به گوجه آسیبی نرسونه
سرعتشم خوب باشه یعنی در حد دو تا 3 ثانیه کار کنه
اگه بتونه با یک پالس باز بشه و با یک پال بسته بشه خیلی خوبه
مثل یک ال ای دی تقریبا
راحت هم بشه با میکرو باهاش کار کرد
راحت ترین روش اینه که از یه موتور و یه میله ای که روش مثل چرخ دنده باشه و موتور چپ گرد راست گرد کنه مثل درب سی دی رام ها
اگه نیروی کمی لازم داری پس قید هیدرولیک رو بزن
از مکانیزم سیلندر و پیستون آهن ربا دار هم میتونی استفاده کنی
اگه یه سیلندر یا استوانه توخالی داشته باشی و دورش رو سیم پیچی کنی که مثل آهن ربای الکتریکی بشه ، حالا تو اگه یک میله فلزی توش قرار بدی و جریان سیم پیچ رو برقرار کنی میله ی فلزی رو به داخل خودش میکشه پس بایه خورده خلاقیت ( یعنی از دوتابه صورت سری استفاده کنی ) میتونی عقب جلو رو هم داشته باشی
خوشبخت ترین انسانها کسانی هستند که از شادی دیگران لذت ببرند.
راحت ترین روش اینه که از یه موتور و یه میله ای که روش مثل چرخ دنده باشه و موتور چپ گرد راست گرد کنه مثل درب سی دی رام ها
اگه نیروی کمی لازم داری پس قید هیدرولیک رو بزن
از مکانیزم سیلندر و پیستون آهن ربا دار هم میتونی استفاده کنی
اگه یه سیلندر یا استوانه توخالی داشته باشی و دورش رو سیم پیچی کنی که مثل آهن ربای الکتریکی بشه ، حالا تو اگه یک میله فلزی توش قرار بدی و جریان سیم پیچ رو برقرار کنی میله ی فلزی رو به داخل خودش میکشه پس بایه خورده خلاقیت ( یعنی از دوتابه صورت سری استفاده کنی ) میتونی عقب جلو رو هم داشته باشی
ای ولله
دستت درد نکنه
این موتور سیدی رام توجهم را به خودش جلب کرده اخوی
اطلاعاتی درباره اش داری؟
مثلا ولتاژ کاریش
میشه به میکرو وصلش کرد
چپ و راستیش با میکرو چجوریه و از این قبیل حرفها
زنده باد
هیچ جا گیر نکنی
سلام دوستان اگه بخوام قدرت کمی بیشتر از اینها داشته باشم چطوری بسازم چطوری خوبه پیشنهاد چی دارین؟
سلام
خوب معلومه اگه بخوای بدون استفاده از هیذرولیک و پنوماتیک و .... قدرت بیشتری داشته باشی باید از موتورای قوی تری استفاده کنی:
کمی قوی تر از سی دی رام :
قوی تر :
و ........
که در نهایت از این روش میتونی حرکت دورانی رو به رفت و برگشت تغییر بدی.
توضیحات بیشتر با اساتید
تخیل مهمتر از دانش است
علم محدود است اما تخیل دنیا را دربر میآگیرد
آلبرت انیشتین
دوست عزیز ممنون از جوابتون
میخوام با قطعات رایج یه قدرت حرکتی بسازم که فرضا وزنه 1 کیلویی رو به اندازه 10 سانت جابجا کنه و وزنه رو همونجا نگهداره و بعدش با چرخش برعکس وزنه رو به جای اولش برگردونه سرعت تقریبی حرکت وزنه 5 سانت در 1 ثانیه باشه و هزینه ساختش زیاد نشه اون عکسهایی که شما گذاشتین واسه تفهیم خوبه ولی عملا خیر به قول یکی از دوستان اگه بخوای تو ایران از چرخ دنده استفاده کنی باید خودت از اول اختراعش کنی به نظرم جمله جالبی میومد!!
در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی
سلام دوستان.خسته نباشید.
اینهایی که گفتید درست کردنش مشکله.
به نظر من از جکهای اماده استفاده کنیم راحتره.
یک جک در باز کن صندوق عقب 206 بخرید بهش پمپ صندوق هم میگن.
خیلی چیز خوبیه.قدرت بالا.تمیز.اماده.شیک.موتورش هم رفت و هم برگشت داره.
جک در بازکن حیات هم خوبه.قدرتش هم خیلی زیاده.
ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
سلام دوستان.خسته نباشید.
من مبتدی هستم.
اینهایی که گفتید درست کردنش مشکله.
به نظر من از جکهای اماده استفاده کنیم راحتره.
یک جک در باز کن صندوق عقب 206 بخرید بهش پمپ صندوق هم میگن.
خیلی چیز خوبیه.قدرت بالا.تمیز.اماده.شیک.موتورش هم رفت و هم برگشت داره.
جک در بازکن حیات هم خوبه.قدرتش هم خیلی زیاده.
ممنون دوست خوبم
جک دربازکن 206 یا جک در بازکن حیاط؟؟؟؟ یه توضیح میدید که اندازش چنده قدرتش چنده وزن و البته قیمتش چنده
در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی
دیدگاه