من میخوام دو تا موتور پله ای را به میکرو 8 وصل کنم. با هم یک کار را انجام بدند. میشه همچین کاری؟ البته میخوام کمی سرعت کار موتور ها بالا باشه ها.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
دو موتور پله ای
Collapse
X
-
پاسخ : دو موتور پله ای
درایو موتور پله ای خیلی خیلی مشکل هست فقط بگم که آی سی l297 , l298 دو تا دریا هستند اگه بخواهی طرز کار و اساس این دو آی سی رو یاد بگیری فکر کنم 2 ماه مطالعه کنی ولی ارزش رو داره دیدت نسبت به الکترونیک عوض میشه بصورت بی نظیر مفاهیم الکترونیک رو یاد میگیری
مثلا 297 رو اگه بخواهی با میکرو شبیه سازی کنی خیلی سخت تر از نوشتن یک برنامه برای پورت usb هست
این پی دی اف رو کلمه به کلمه بخون
http://www.national.com/an/AN/AN-828.pdf
تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است
-
نوشته اصلی توسط aliilaدرایو موتور پله ای خیلی خیلی مشکل هست فقط بگم که آی سی l297 , l298 دو تا دریا هستند اگه بخواهی طرز کار و اساس این دو آی سی رو یاد بگیری فکر کنم 2 ماه مطالعه کنی ولی ارزش رو داره دیدت نسبت به الکترونیک عوض میشه بصورت بی نظیر مفاهیم الکترونیک رو یاد میگیری
مثلا 297 رو اگه بخواهی با میکرو شبیه سازی کنی خیلی سخت تر از نوشتن یک برنامه برای پورت usb هست
این پی دی اف رو کلمه به کلمه بخون
http://www.national.com/an/AN/AN-828.pdf
من از uln2003 میخوام استفاده کنم.
میشه؟هیچوقت سلام یادت نره
دیدگاه
-
سلام :smile:
موتورهای پله ای برای راه اندازی به صورت صحیح به جریان ثابت نیاز دارن یعنی درایو شما در زمانی که موتور متوقفه و در زمانی که با حداکثر سرعت میچرخه جریان ثابتی رو باید به موتور بده
همونطور که میدونی با افزایش سرعت موتور از حالت سکون امپدانس سیم پیچهای موتور افزایش پیدا میکنه و با این باعث کاهش جریان و بالطبع توان موتور میشه برای رفع این مشکل درایو باید با افزایش دور ولتاژ موتور رو افزایش بده تا جریان ثابت بمونه و ای سی که آقای aliila معرفی کردن نمونه مناسبی برای جریانهای تا 2 آمپر هستش (هر چند آی سی های مشابه هم تو بازار موجوده)
مگه اینکه فقط چرخوندن موتور با فرمان میکرو لازم باشه که در اینصورت اگه جریان موتور شما از 500 میلی آمپر کمتر باشه میشه از uln2003 هم استفاده کرد
راستی ساختن درایور با L297 و L298 کار مشکلی نیست کلی هم نقشه تو نت و تو کتابهای الکترونیک در موردش پیدا میشه
دیدگاه
دیدگاه