سلام
یه سوال ساده: :icon_razz:
دارم یه ربات مین یاب دستی درست می کنم، به نظرتون همه قطعات رو تو یه برد بزارم یا برد های جداگانه برای هر بخش درست کنم؟
بردها : درایور موتورها، میکروکنترلر مرکزی، واسط ارتباطی با لب تاپ(RS232)، برد شارژ باطری ها(با برق شهر)، ال سی دی و صفحه لمسی، یه تعدادی سنسور و مخلفات دیگه
به نظرتون چطوری تقسیم بندی کنم؟
نمایشگر و صفحه لمسی و میکرو کوچیک برای نمایش داده ها که با یه پروتکلی به میکرو مرکزی وصل بشه
مدار شارژ با یه میکرو کوچیک دیگه که اطلاعات باطری رو به میکرو مرکزی برسونه
مین یابی و ارتباط با لب تاپ بیفته سر میکرو مرکزی
خوبه؟ یا کل کارا رو با یه میکرو بزرگتر (Mega 64-128) انجام بدم؟
در ضمن یه سوال دیگه : برای راه اندازی موتور ها می خواهم چندتا L298 رو کوبل کنم، خوبه؟ :job: روش دیگه ای برای تامین جریان کافی سراغ دارید؟
یه سوال ساده: :icon_razz:
دارم یه ربات مین یاب دستی درست می کنم، به نظرتون همه قطعات رو تو یه برد بزارم یا برد های جداگانه برای هر بخش درست کنم؟
بردها : درایور موتورها، میکروکنترلر مرکزی، واسط ارتباطی با لب تاپ(RS232)، برد شارژ باطری ها(با برق شهر)، ال سی دی و صفحه لمسی، یه تعدادی سنسور و مخلفات دیگه
به نظرتون چطوری تقسیم بندی کنم؟
نمایشگر و صفحه لمسی و میکرو کوچیک برای نمایش داده ها که با یه پروتکلی به میکرو مرکزی وصل بشه
مدار شارژ با یه میکرو کوچیک دیگه که اطلاعات باطری رو به میکرو مرکزی برسونه
مین یابی و ارتباط با لب تاپ بیفته سر میکرو مرکزی
خوبه؟ یا کل کارا رو با یه میکرو بزرگتر (Mega 64-128) انجام بدم؟
در ضمن یه سوال دیگه : برای راه اندازی موتور ها می خواهم چندتا L298 رو کوبل کنم، خوبه؟ :job: روش دیگه ای برای تامین جریان کافی سراغ دارید؟
دیدگاه