اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست کمک برای راهاندارزی انکودر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست کمک برای راهاندارزی انکودر

سلام
    دارم روی یه ربات مین یاب خودکار کار میکنم و میخوام برای تعیین مکان از انکودر استفاده کنم.برای حرکت در دو جهت طول و عرض هر کدام یکی.
    اما با نحوه اتصال وبرنامه نویسیشون مشکل دارم.(با کدویژن کار میکنم)لفا راهنماییم کنید. :cry2: اگه کسی میتونه یه شبیه سازی با پروتئوس برام بذاره ممنون
    میشم.

پاسخ : درخواست کمک برای راهاندارزی انکودر

منم دارم رو همین کار میکنم :smile: ولی اینکدر ها تون چیه ؟

من دارم رویه ایسی موس های لیزری فکر میکنم اگه بشه که خیلی خوب میشه :rolleyes:
    ....

دیدگاه

با سلام،

کانال A رو به INT0 با Rasing edge وصل کن و کانال B رو به یکی از پورتهای میکرو و در روتین اینتراپت، به محض دریافت اینتراپت، فقط پورت مربوط به کانال B رو چک کن، اگر مثبت بود یک برگردون و الا صفر برگردون، به همین سادگی :mrgreen: برای این کار میتونی دو تا متغیر داشته باشی که با عقب و جلو یا چپ و راست، کم و زیاد بشن.

( اگر یک بود، مثلا حرکت به جلو و اگر صفر بود مثلا حرکت به عقب......... )

موفق باشید
      مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

اولش نظرم روی انگدر معمولی بودو بعدهم به فکر موتورای انکدر دار افتادم.البته ایده انکدر موسهای لیزری هم جالبه بدم نمیاد منم روش کار کنم.
        راستی دارم با mega 128 کار میکنم.اگه میتونین اطلاعاتی هم راجع به این بهم بدین.

دیدگاه

منم دارم روی همین کار میکنم :angry:. بهتون پیشنهاد میدم برای انکودر از همین معمولی ها استفاده کنید .برای برنامه نویسیش هم باید یه پایه رو مدام چک کنید هربار که 0 یا 1 شد یک عدد به متغییر ما اضافه بشه :nice:
          هالا تعداد 0 و 1 شدن یک دور رو اندازه میگیرید و طبق اون حرکت میکنید :nerd:
          مدت هاست نیستم

دیدگاه

دنبال ایده ماوس نباش که نتیجه نمیده من خراب این کار شدم.
            همواره یادمان باشد:
            1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
            2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
            3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X