سلام من واسه کنترل موتور پله ای از یک uln2003 استفاده کردم می خوام بدونم پایه های سمت چپ ورودی هستند ؟من اشتباها پایه 8 رو به vcc و 9 رو به زمین وصل کرده بودم .این یعنی uln سوخته؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
پایه های uln2003
Collapse
X
-
پاسخ : پایه های uln2003
خوب چرا دیتا شیتش رو سرچ نمی کنی ؟ تو گوگل بزن uln2003 pdf datasheet یا یه فایل پی دی اف برات پیدا می کنه یا اینکه از سایت دیتاشیت آرشیو یا دیتاشیت کاتالوگ برات یه پی دی اف پیدا می کنه تو اون پی دی اف بهت میگه کدوم به کدومه و چی به چیه.
در ضمن یه دانشجوی رشته کامپیوتر آی سی می خواد چیکار؟؟؟؟؟؟دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.
-
درود
دیتاشیت ای سی رو می تونی از لینک های زیر دانلود کنی
داخل دیتاشیت تمام اطلاعاتی رو که لازم داری هستش
پایه های سمت چپ ورودی و سمت راست خروجی ، پایه 8 هم GND (زمین)
فکر نمی کنم ای سیت سوخته باشه
http://www.ti.com/lit/ds/symlink/uln2003a.pdf
http://www.datasheetcatalog.org/data.../489337_DS.pdf
http://www.datasheetcatalog.org/data...2qsaii8o3y.pdf
در روزگاری که لبخند آدم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگریزند. کورش کبیر
شاد بودن، تنها انتقامی است که میتوان از زندگی گرفت. ارنستو چه گوارا
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط leila.aسلام من واسه کنترل موتور پله ای از یک uln2003 استفاده کردم می خوام بدونم پایه های سمت چپ ورودی هستند ؟من اشتباها پایه 8 رو به vcc و 9 رو به زمین وصل کرده بودم .این یعنی uln سوخته؟
دوست عزیز آی سی ULN2003 اصلا Vcc نداره !!! :eek: فقط یه زمین داره و ورودی خروجی
اگه زمان زیادی به Vcc وصل نبوده باشه احتمالا نسوخته...
بهتره به این صورت تستش کنید:
پایه 8 زمین بشه و به ورودی ها ولتاژ بدید در این صورت خروجی متناظر باید زمین بشه
از سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط vivaamsببخشیدا ولی شما کامپیوتر و لپتاپ میخوای چیکار ؟
فکر کنم اصلا به کارت نیاد(نیازت نیست)
راستی مواد غذایی هم برای رشته صنایع غذایی هست شما برا چی پس غذا میخوری ؟
(من و یکی دیگه رشتمون کامپیوتره ولی یه سال بیشتره که AVR رو تموم کردیم)دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط محمدحسـینآخه کامپیوتر یه وسیله مورد استفاده عمومی هستش ولی آی سی uln2003 که یه وسیله مورد استفاده عموم نیست . اگر بخواد کسی با این چیزا کار کنه باید نصف الکترونیک بره یاد بگیره
به من و شما چه مربوط
دیدگاه
-
ببین دوست عزیز آی سی های راهنداز ( مثل ULN2003 , ULN2803 ) اصلا بره تغذیه Vcc ندارن , پایه 8 که زمینه و پایه 9 هم موقعی به Vcc وصل میشه که بار تون سلفی باشه مثل راهندازی موتور
نوشته اصلی توسط leila.aاما من خوندم پایه 8 این آیسی به زمین متصل می شود و پایه 9 آن به تغذیه اصلی وصل می شود .منبع تغذیه من 5 ولت هست .این یعنی دقیقا پایه 9 به چی وصل می شه؟
ولی همیشه اینطور نیست که پایه 9 به منبع وصل بشهاز سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...
دیدگاه
-
سلام
پایه 8 رو به GND وصل باید کرد، پایه 9 هم دیدم به 12 ولت وصل کردن و هر پایه ی ورودی رو اگه 1 کنند پایه خروجیش GND میشه، پس ورودی هاتو که مستقیم میدی به میکرو، اونور خروجیشو بده به یه پایه موتورت اون یکی پایه هم بده به مثبت تغذیت پایه 9 هم به همین مثبت تغذیه بده، باید جواب بده فقط اونا که دیدم تغذیشون 9 ولت بوده!!! دیگه نمی دونم;()((void (*)(void))0x0000))
دیدگاه
دیدگاه