اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امتیاز به ربات!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امتیاز به ربات!

همونطور که اساتید فرمودن برای فاصله یابی می تونی از حسگر ها و ماژولایی که وجود داره به راحتی و با صرف هزینه و زمان خیلی کم استفاده کنید!
    مثلاً شما از اولتراسونیک استفاده کنی، اگه اولین بارتم باشه با آموزشایی که هست می تونی 1ساعته راه بندازی به بهترین نحو! ولی برای پردازش تصویر چندین هفته صرف یادگیری و راه اندازیش میشه!
    من که هیچ دلیلی برای پردازش تصویر توی کار شما نمی بینم! در ضمن من گفتم یک سری از پردازنده های ARM خوبه واسه این کار! اگر شما بخواید حتماً از پردازش تصویر استفاده کنید (بدون لپ تاپ) از DSP استفاده کنید که منابع و آموزش هاش در سطح ایران و جهانی بیشتره! حتی تو بعضی از دانشگاه ها هم تدریس میشه و یا به عنوان پروژه بعضی ها انتخاب می کنن! در نتیجه منابع بیشتری برای یادگیری وجود داره اینطور!
    موفق باشید

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

ممنون از همتون.
      اما همونطوری که خانم فرشته گفتن پردازش تصویر برا رباتهای هوشمند، منم برا ربات هوشمند می خوام!
      بعدم من که گفتم اگه قرار باشه به رباتی امتیاز بدین کدوم رو انتخاب می کنین، که شما ها هم فرمودین با پردازش تصویر.می خوام امتیاز کارمو بالا ببرم. :rolleyes:
      از نظر هزینه حالا چه مالی و چه وقت، حق با شماهاست ، هزینه زیاد می شه اما....
      من پروژه پایان ترمم پردازش تصویر که گفتم با یه تیر دوتا نشون رو بزنم. :mrgreen:

بازم خیلی ممنونم از جوابای خوبتون.
      آن زنده که کاری نکند ، مرده به از اوست

دیدگاه

دوست عزیز اگر منظورتون از امتیاز دادن اینه که تو مسابقات به کدوم یک امتیاز بیشتری تعلق میگیره که این روش صحیحی واسه سنجش نیست.

کاش دقیق میگفتین هدفتون از ربات ساختن چیه و اصلا مسابقه خاصی میخواین شرکت کنید یا....

اینجوری بهتر میشه بهتون کمک کرد.

موفق باشید.
        فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

کاملاً با فرشته خانم موافقم.
          در ضمن به نظر من حتی اگه بشه بدون پردازش تصویر کاری که با پردازش تصویر میشه انجام داد رو، انجام داد، امتیاز بیشتری باس به اون روبات داد.
          البته این امتیازی که گفتم هیچ ربطی به امتیازی که توی مسابقه رباتتون میاره نداره!

دیدگاه

ببینین به نظر منم حق با شماست.

فعلا می خوام رباتم فاصله و زاویه رو بفهمه که به قول شما این کار با اولتراسونیک قابل انجام و بازم به قول همتون دردسرشم کمتر. :agree:
            اما همون طور که گفتم پروژه پایان ترمم با پردازش تصویر که گفتم همین فاصله رو کار می کنم.

راستی رباتم برا مسابقات ربات نیس! :mrgreen:

دیدگاه

خیلی خوبه!
              منم یکم پردازش تصویر با متلب کار کردم قبلاً و میخوام روی ربات مین یابم از پردازش تصویر استفاده کنم! خیلی خوشحال میشم بعد اینکه به نتیجه رسیدید ما رو هم در جریان تحقیقاتتون بذارین.
              پس حالا که یه پروژه معمولی دارید نیازی به پردازنده های گرون قیمت نیست! از همون لپ تاپ خودتون واسه پردازش استفاده کنید که جواب خیلی خوبی هم میگیرید! تازه خوبیش اینه که لپ تاپا معمولاً خودشون وب کم با کیفیت هم دارن که میشه از همون استفاده کرد! (برای کاهش هزینه ها در عین حال که به نتیجه مورد نظر میرسید)
              در ضمن پیشنهاد می کنم حتماً حتماً این مقاله 8صفحه ای مربوط به پردازش تصویر در روباتیک رو بخونید! به صورت عملی توضیح داده و راحت می تونید یه روبات رو با پردازش تصویر راه بندازید:
              http://www.4shared.com/get/72695603/bdb3c613/48_online.html
              موفق باشید!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بی مخ!
                خیلی خوبه!
                منم یکم پردازش تصویر با متلب کار کردم قبلاً و میخوام روی ربات مین یابم از پردازش تصویر استفاده کنم! خیلی خوشحال میشم بعد اینکه به نتیجه رسیدید ما رو هم در جریان تحقیقاتتون بذارین.
                پس حالا که یه پروژه معمولی دارید نیازی به پردازنده های گرون قیمت نیست! از همون لپ تاپ خودتون واسه پردازش استفاده کنید که جواب خیلی خوبی هم میگیرید! تازه خوبیش اینه که لپ تاپا معمولاً خودشون وب کم با کیفیت هم دارن که میشه از همون استفاده کرد! (برای کاهش هزینه ها در عین حال که به نتیجه مورد نظر میرسید)
                در ضمن پیشنهاد می کنم حتماً حتماً این مقاله 8صفحه ای مربوط به پردازش تصویر در روباتیک رو بخونید! به صورت عملی توضیح داده و راحت می تونید یه روبات رو با پردازش تصویر راه بندازید:
                http://www.4shared.com/get/72695603/bdb3c613/48_online.html
                موفق باشید!
                خیلی ممنون دوست عزیز. :smile:
                موافقین رو همین ربات مین یاب کار کنیم؟ پستی ایجاد کنیم و کم کم تکمیلش کنیم. :wow:
                مطمئنا در حین پروژه راه حل های بهتر و یا ایده های بهتری به ذهنمون می رسه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maryam_2011
                  خیلی ممنون دوست عزیز. :smile:
                  موافقین رو همین ربات مین یاب کار کنیم؟ پستی ایجاد کنیم و کم کم تکمیلش کنیم. :wow:
                  مطمئنا در حین پروژه راه حل های بهتر و یا ایده های بهتری به ذهنمون می رسه.
                  خوب این همون کاریه که من و چندتا از دوستان توی تاپیک "ساخت گام به گام ربات" داریم انجام میدیم که موضوع رو با یه ربات مسیریاب شروع کردیم و الان آخرشیم و فقط مونده برنامه نویسیش! که فک کنم تا آخر این هفته تموم بشه میخوایم بریم سراغ ربات مین یاب!
                  البته من با گروهی دارم روی ربات مین یاب کار می کنیم که نتایج کارهامونم همونجا توی تاپیک خواهم گذاشت.
                  ولی اگر واقعاً علاقه مند به این موضوع هستید، طی این یه هفته قوانین روبات مین یاب اتوماتیک ایران اوپن رو مطالعه کنید و ببینید چه راه حل هایی به ذهنتون میرسه واسه طی کردن موانع و مراحل!
                  در ضمن اگر در زمینه پردازش تصویر و کاربردش در رباتیکم اطلاعات بیشتری کسب کنید ما رو هم بی نصیب نذارین (;
                  با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X