پارسال شرکت کردند
اما نقشه ربات رو به کمیته فنی دیر فرستادن از مسابقات حدف شدند
امسال هم چندان امیدوار نیستم که تیم دانشگاه نظرآباد بتونه تو Iranopen شرکت کنه
قوانین مسابقات خیلی سخت شده نمیخام نا امیدتون کنم ولی MRL برای رباتاش چندین میلیون تومن خرج می کنه
از نظر فنی رقابت با چنین تیمی غیر ممکنه (ناعادلانه است) برای ساخت رباتاشون از آمریکا قطعات رو وارد می کنند
تو ایران اپن قوانین مسابقات رو طوری طراحی کردند که فقط خودشون بتونند امتیاز بگیرند
ولی شما تلاشتون رو بکنید تجربه مسابقه مهمه
مسائل فنی همیشه باعث برتری تیم ها نمشیه در مقابل اون خلاقیت و نوآوری قرار داره
شما زندگی می کنید من بازی میکنم، زندگی شما را; زندگی بازی خدا و یک عروسکِ گِلی ست
مگه MRL تو مین یاب اتوماتیک تیم میده ؟
اسمشون تو لیست تیم ها نبود
اره واقعا قوانین خیلی سنگینه :((
اونا همه چی دارن و به قوله شما از همه جای دنیا هم میتونن لوازم بگیرن ما که واسه یه ای سی باس افسردگی بگیریم
چه میشه کرد دیگه
Afshinar جان شما تو ایران اپن بودی ؟ لیگ مین یاب
میشه یکم در رابطه با مسابقه توضیح بدی که ایا با این قوانین سنگین تیم ها تمامی اون رو انجام میدن ؟
نو اوری یا ابتکاری از تیم ها دیدین ؟
مرسی
Afshinar جان شما تو ایران اپن بودی ؟ لیگ مین یاب
میشه یکم در رابطه با مسابقه توضیح بدی که ایا با این قوانین سنگین تیم ها تمامی اون رو انجام میدن ؟
نو اوری یا ابتکاری از تیم ها دیدین ؟
مرسی
سلام.
بله بودم. سال 2008 و 2009 سطح مسابقات خوب بود و از 2011 و 2010 به بعدسطح رو بالا بردن.
بله قبول دارم قوانین سنگین شده، ولی همه اونو کامل پیاده نکردن.! و البته تیمهایی بودن که هم بازو داشتن و هم پردازش تصویر کار کرده بودن.
البته این موضوع رو مدنظر داشته باشین که بعضی از خواسته های امسال دارای امتیاز بیشتر هست و اجباری نیست.!
Always in your service
http://roboland.ir
Full Robotic & Automation Products
برای پردازش تصویر ما باس یه لپتاپ رو روبات بزاریم یا میتونیم با یک ارتباط وایرلس از بیرون پیست به روبات دستور بدیم ؟
راستی واسه مین یاب اتوماتیک بازو واسه چیه ؟!
برای پردازش تصویر ما باس یه لپتاپ رو روبات بزاریم یا میتونیم با یک ارتباط وایرلس از بیرون پیست به روبات دستور بدیم ؟
راستی واسه مین یاب اتوماتیک بازو واسه چیه ؟!
به نظرم لبتاپ بزارین رو روبات بهتره، ولی برای اطمینان بیشتر دقیقاٌ سوالت رو از کمیته فنی لیگ بپرس.!
گذاشتن بازو برای برداشتن و جابجایی مین سطحی استفاده میشه.
Always in your service
http://roboland.ir
Full Robotic & Automation Products
سلام،
ما هم میخوایم توی مسابقات امسال شرکت کنیم. منم اول قصد استفاده از پردازش تصویر و بینایی ماشین رو داشتم ولی بعد دیدم میشه با یه الگوریتم جالب و چند ترفند بدون استفاده از پردازش تصویر تموم کارها رو انجام داد!
در کل به نظرم سخت ترین قسمت کار نقشه ایه که باس به داور تحویل داده بشه! اینه که حرکت روبات رو خیلی الگوریتمیک و پیچیده می کنه وگرنه که روبوی طفلی سرشون مینداخت پایین هرجور شده کل زمین رو جاروب می کرد!
فقط یه سوال دوستان، ما اولین باره توی مسابقات ایران اوپن شرکت می کنیم، محدودیتی در تعداد افراد تیم نیست؟
کسی TDP واسه روبات مین یاب از سال های پیش نداره که ما هم یه الگو بگیریم؟
سلام دوست عزیز
نمی دونم از فلزیاب جواب گرفتین یا نه؟
تیم ما تو مسابقات کشوری دانشگاه نوشیروانی بابل اول شد، همه چی تو مین یاب برمی گرده به فلزیاب.
اردیبهشت 91 هم قرار برگزار بشه خوشحال می شم ببینیمتون
فلزیاب ما یه مدل رایج تو بازاره مدل PI که خیلی ازش راضی هستیم تا 1 متر سنس می کرد
اگه سوالی داشتی در خدمتم
نهمین دوره مسابقات رباتیک کشوری دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
و کارگاه های آموزش ساخت ربات و نمایشگاه رباتهای آزاد
در رشته های مسیریاب – میکروماوس – آتشنشان و مین یاب برگزار می شود (اردیبهشت 91 )
برای دریافت آخرین اخبار و اطلاعات نهمین دوره مسابقات رباتیک کشوری دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به
سایت www.ROBONIT2012.com مراجعه نمایند.
علاقمندان رباتیک
به منظور تسهیل در ثبت نام نهمین دوره مسابقات رباتیک کشوری دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
نام و نام خانوادگی خود را به شماره سامانه 30004802193001 ارسال نمایید
دیدگاه