اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سروو؟؟؟؟؟!!!!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سروو؟؟؟؟؟!!!!!!

حالا یعنی شما میفرمائید اول برنامه این پایه رو 1 کنم؟؟
    یا اینکه نه اول این پایه 0 بشه بعد جایی که قراره دستور پالس بیاد پایه رو یکش کنم، و گیت ماسفت هم به قوت خودش و سر جای قبلیش قرار داشته باشه؟؟
    بله , اگر هنگام روشن شدن دستگاه ورودی PWM صفر باشه که دوباره سروو زمین خودش رو پیدا میکنه

جسارتا یک نکته ی مهمی رو باید عرض کنم اونم اینه که جناب ramezani حساسیت کار ما فوق العاده بالاست و بلایی که ما سر سرووها میاریم، باید این قابلیت رو داشته باشه که در مدت زمان طولانیه کارکرد دستگاه، این ترفند ما مشکلی برای سرووها و عملکردشون پیش نیاره، و روشی که به کار میبندیم، از هر جهت مطمئن باشه، یه روشی که برای همیشه بتونیم روش حساب کنیم.
    من فکر نمیکنم روشن و خاموش کردن سروو بلای خاصی سرش بیاره اما دونکته خیلی مهم وجود داره :

1 : هنگامی که ماسفت روشن میشه , گیت در لحظه اول و به صورت لحظه ای جریان زیادی میکشه که باعث آسیب دیدن پین میکرو در طولانی مدت میشه برای جلوگیری از این مشکل باید این پایه رو با یه مقاومت به میکرو وصل کنید یا از ماسفت درایور استفاده کنید

اما من پیشنهاد میکنم به جاب ماسفت از یک دارلینگتون NPN استفاده کنید و پین مثبت سروو رو با اون درایو کنید , اینجوری مشکل یک کردن هنگام روشن شدن هم حل میشه

2 : اگر از EEROM استفاده میکنید باید به محدودیت تعداد خواندن و نوشتن دقت کنید

نا امیدی یه دروغ بزرگه که آدما به خودشون میگن
    تلاش یه حقیقت بزرگه که با صبر به ثمر میرسه

دیدگاه

اول از همه بنده معذرت میخوام بابت تاخیرم
      .....

نوشته اصلی توسط ramezani.t
      بله , اگر هنگام روشن شدن دستگاه ورودی PWM صفر باشه که دوباره سروو زمین خودش رو پیدا میکنه
      ok، متشکرم.

من فکر نمیکنم روشن و خاموش کردن سروو بلای خاصی سرش بیاره اما دونکته خیلی مهم وجود داره :

1 : هنگامی که ماسفت روشن میشه , گیت در لحظه اول و به صورت لحظه ای جریان زیادی میکشه که باعث آسیب دیدن پین میکرو در طولانی مدت میشه برای جلوگیری از این مشکل باید این پایه رو با یه مقاومت به میکرو وصل کنید یا از ماسفت درایور استفاده کنید

اما من پیشنهاد میکنم به جاب ماسفت از یک دارلینگتون NPN استفاده کنید و پین مثبت سروو رو با اون درایو کنید , اینجوری مشکل یک کردن هنگام روشن شدن هم حل میشه
      بسیار عالی.
      ممنونم از راهنمائی بزرگتون.
      و بسیار متشکر میشم راجع به استفاده از دارلینگتون NPN ، یه کم بیشتر توضیح بفرمائید. :redface:

2 : اگر از EEROM استفاده میکنید باید به محدودیت تعداد خواندن و نوشتن دقت کنید
      بله، کاملا موافقم، این یکی از اصلیترین دغدغه هامون در حین به کار گیری این روش بود....
      زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
      امتحان ریشه هاست
      ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
      زندگی چون پیچک است
      انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

داخل لینک زیر یه شماتیک قرار دادم

فقط ببخشید در حال حاظر نرم افزار طراحی نداشتم , رو کاغذ کشیدم
        و ببخشید کیفیتش پایینه , با گوشیم گرفتم :redface:

http://fadak-srt.persiangig.com/image/UT/20080228.jpg

دیدگاه

واقعا لطف کردید، یک دنیا ازتون سپاسگذارم.
          معذرت میخوام که باعث درد سرتون شدم ....

ترانزیستورمون bc337 یا 8 یا اینکه 2n2222 باشه، مناسبه به نظرتون؟
          امیدوارم گیج زدن بیش از حد بنده رو ببخشید....
          بیس ترانزیستور باید با 1 کیلو بیاد به میکرو، ok، منتها تکلیف این پایه ی میکرو چیه؟؟
          کلّا به هم ریختم، پاک قاطیم :cry:
          .......
          امتحان ریشه هاست
          زندگی چون پیچک است
          انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

سلام

ترانزیستورمون bc337 یا 8 یا اینکه 2n2222 باشه، مناسبه به نظرتون؟
            برای انتخاب ترانزیستور به جریان دهی مناسب دقت کنید , بعد دیگه فرقی نمیکنه چه شماره ای باشه و البته باید به NPN بودن اون هم دقت کنید

بیس ترانزیستور باید با 1 کیلو بیاد به میکرو، ok، منتها تکلیف این پایه ی میکرو چیه؟؟
            کاری نداره که , اگه به پست های قبل دقت کنید متوجه میشین

اگر بیس ترانزیستور 0.7 ولت بالاتر از امیتر بره ترانزیستور روشن میشه و زمین به سروو متصل میشه

دیدگاه

سلام

برای انتخاب ترانزیستور به جریان دهی مناسب دقت کنید , بعد دیگه فرقی نمیکنه چه شماره ای باشه و البته باید به NPN بودن اون هم دقت کنید

کاری نداره که , اگه به پست های قبل دقت کنید متوجه میشین

اگر بیس ترانزیستور 0.7 ولت بالاتر از امیتر بره ترانزیستور روشن میشه و زمین به سروو متصل میشه
              سلام از بنده است.
              بسیار متشکرم از لطفتون.
              امتحان ریشه هاست
              زندگی چون پیچک است
              انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X