پاسخ : سروو؟؟؟؟؟!!!!!!
بله , اگر هنگام روشن شدن دستگاه ورودی PWM صفر باشه که دوباره سروو زمین خودش رو پیدا میکنه
من فکر نمیکنم روشن و خاموش کردن سروو بلای خاصی سرش بیاره اما دونکته خیلی مهم وجود داره :
1 : هنگامی که ماسفت روشن میشه , گیت در لحظه اول و به صورت لحظه ای جریان زیادی میکشه که باعث آسیب دیدن پین میکرو در طولانی مدت میشه برای جلوگیری از این مشکل باید این پایه رو با یه مقاومت به میکرو وصل کنید یا از ماسفت درایور استفاده کنید
اما من پیشنهاد میکنم به جاب ماسفت از یک دارلینگتون NPN استفاده کنید و پین مثبت سروو رو با اون درایو کنید , اینجوری مشکل یک کردن هنگام روشن شدن هم حل میشه
2 : اگر از EEROM استفاده میکنید باید به محدودیت تعداد خواندن و نوشتن دقت کنید
حالا یعنی شما میفرمائید اول برنامه این پایه رو 1 کنم؟؟
یا اینکه نه اول این پایه 0 بشه بعد جایی که قراره دستور پالس بیاد پایه رو یکش کنم، و گیت ماسفت هم به قوت خودش و سر جای قبلیش قرار داشته باشه؟؟
یا اینکه نه اول این پایه 0 بشه بعد جایی که قراره دستور پالس بیاد پایه رو یکش کنم، و گیت ماسفت هم به قوت خودش و سر جای قبلیش قرار داشته باشه؟؟
جسارتا یک نکته ی مهمی رو باید عرض کنم اونم اینه که جناب ramezani حساسیت کار ما فوق العاده بالاست و بلایی که ما سر سرووها میاریم، باید این قابلیت رو داشته باشه که در مدت زمان طولانیه کارکرد دستگاه، این ترفند ما مشکلی برای سرووها و عملکردشون پیش نیاره، و روشی که به کار میبندیم، از هر جهت مطمئن باشه، یه روشی که برای همیشه بتونیم روش حساب کنیم.
1 : هنگامی که ماسفت روشن میشه , گیت در لحظه اول و به صورت لحظه ای جریان زیادی میکشه که باعث آسیب دیدن پین میکرو در طولانی مدت میشه برای جلوگیری از این مشکل باید این پایه رو با یه مقاومت به میکرو وصل کنید یا از ماسفت درایور استفاده کنید
اما من پیشنهاد میکنم به جاب ماسفت از یک دارلینگتون NPN استفاده کنید و پین مثبت سروو رو با اون درایو کنید , اینجوری مشکل یک کردن هنگام روشن شدن هم حل میشه
2 : اگر از EEROM استفاده میکنید باید به محدودیت تعداد خواندن و نوشتن دقت کنید
دیدگاه