اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا ساخت ربات صنعتی با PLC امکان پذیر است؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آیا ساخت ربات صنعتی با PLC امکان پذیر است؟

سلام دوستان گرامی

آیا ساخت ربات با PLC امکان پذیر است؟
    هدف من شرکت در مسابقه های برگ نیست
    فقط می خوام بدونم آیا میشه با PLC یک ربات مثلا مسیر یاب یا چیز دیکه ساخت

فعلا کاری به هزینش نداشته باشید . می دونم که این کار از نظر هزینه غیره معقوله و میشه با یک میکرو 4 هزار تومنی این کارو کرد . اما من می خوام با PLC همچنین کار کنم
    بگید آیا میشه یانه؟

در ضمن یه سوال دیگه آیا لیگی با اسم لیگ ربات های صنعتی وجود دارد؟کی و کجا برگزار میشه؟ اسم برگزار کنندش چیه؟
    برای ساخت ربات صنعتی بای داز PLC استفاده کرد؟

با تشکر :job:

پاسخ : آیا ساخت ربات صنعتی با PLC امکان پذیر است؟

1- با PLC ربات میسازن ولی نه line follower !!!!!!!!!!!! نمیشه جواب بدیم به شما و کاریم به هیچی نداشته باشیم.
    نتیجه: با PLC میسازن ولی از اون صنعتی هاش رو.
    2- رباتهای اسباب بازی مثل ماز و تعقیب خط و ..... که محدودیت وزنی دارن پس اصلا نمیشه و برید سراغ همون صنعتی ها
    3- میکرو رو با دو برابر 4000تومانم نمیدن بهتون!!!
    4- لیگ رباتهای صنعتی من که نشنیدم.اینها آنقدر گران و تخصصی هستند که کار هرکس نیست ساختش و در دانشگاه های بزرگ برای مدلسازیشون( کار اصلی این رباتها) حتی موضوع پایان نامه دکترا هم هست و خواهد بود.ببینید چقدر مهمن.پس لیگ ندارن احتمالا ولی نمایشگاه بین المللی دارن و اونجا عرصه به رخ کشیدن تکنولوژیه
    5- برای ساخت ربات صنعتی میشه بسته به نوعش از PLC استفاده کرد و باید نداره.سیستمهای کنترلی این رباتها بسیار پیچیده بوده و چندین بورد دارن و شبکه صنعتی استفاده می کنن برای انتقال دیتا.
    جانم به فدای ائمه اطهار
    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
      1- با PLC ربات میسازن ولی نه line follower !!!!!!!!!!!! نمیشه جواب بدیم به شما و کاریم به هیچی نداشته باشیم.
      نتیجه: با PLC میسازن ولی از اون صنعتی هاش رو.
      2- رباتهای اسباب بازی مثل ماز و تعقیب خط و ..... که محدودیت وزنی دارن پس اصلا نمیشه و برید سراغ همون صنعتی ها
      3- میکرو رو با دو برابر 4000تومانم نمیدن بهتون!!!
      4- لیگ رباتهای صنعتی من که نشنیدم.اینها آنقدر گران و تخصصی هستند که کار هرکس نیست ساختش و در دانشگاه های بزرگ برای مدلسازیشون( کار اصلی این رباتها) حتی موضوع پایان نامه دکترا هم هست و خواهد بود.ببینید چقدر مهمن.پس لیگ ندارن احتمالا ولی نمایشگاه بین المللی دارن و اونجا عرصه به رخ کشیدن تکنولوژیه
      5- برای ساخت ربات صنعتی میشه بسته به نوعش از PLC استفاده کرد و باید نداره.سیستمهای کنترلی این رباتها بسیار پیچیده بوده و چندین بورد دارن و شبکه صنعتی استفاده می کنن برای انتقال دیتا.
      مرسی
      یه ربات صنعتی معمولی برای مقطع کارشناسی چی؟

دیدگاه

سوالتون رو کاملتر بفرمایید
        جانم به فدای ائمه اطهار
        می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

سلام مجددد

مرسی بابت پیگری
          خوب میگم ساختن یک ربات صنعتی معمولی برای مقطع کراشناسی ارشد چی؟ آیا امکان پذیر است با PLC?

دیدگاه

اطلاعاتی در این زمینه در مورد ایران ندارم ولی در دانشگاه های کشورهای توسعه یافته دیدم و کلا ایران در رباتیک بدجوری عقبه.
            جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

پاسخ : آیا ساخت ربات صنعتی با PLC امکان پذیر است&#

نوشته اصلی توسط arash520
              سلام دوستان گرامی

آیا ساخت ربات با PLC امکان پذیر است؟
              هدف من شرکت در مسابقه های برگ نیست
              فقط می خوام بدونم آیا میشه با PLC یک ربات مثلا مسیر یاب یا چیز دیکه ساخت

فعلا کاری به هزینش نداشته باشید . می دونم که این کار از نظر هزینه غیره معقوله و میشه با یک میکرو 4 هزار تومنی این کارو کرد . اما من می خوام با PLC همچنین کار کنم
              بگید آیا میشه یانه؟

در ضمن یه سوال دیگه آیا لیگی با اسم لیگ ربات های صنعتی وجود دارد؟کی و کجا برگزار میشه؟ اسم برگزار کنندش چیه؟
              برای ساخت ربات صنعتی بای داز PLC استفاده کرد؟

با تشکر :job:
              بله می توان با plc ربات مسیریاب ساخت
              هر رباتی که سرعت پردازشی بالا نیاز نداشته باشد و بتوان با مدار منطقی ساخت را می توانید با plc بسازید
              اما آی سی های گیت های منطقی سرعت فوق العاده بالایی دارند
              ولی plc سرعت کمی دارد

در ایران لیگ ربات صنعتی برگزار نمی شود
              ابتدا قرار بود در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار کنیم که به حوادث انتخابات 88 خورد لغو شد
              شهریور امسال پیشنهادش را به دکتر موسی خانی ، رئیس کمیته ربوکاپ ایران دادم ولی رد کرد
              سپس در اذر امسال شرکت رهفا گفت تصمیم دارد این لیگ را اضافه کند، اما چه می شود خدا می داند

هر ساله در هفته ملی رباتیک آمریکا، در شهر نیویورک، مسابقات رباتیک برگزار می گردد
              یکی از لیگ هایش ، بازو های رباتیک است
              امسال باراک اوباما از این مسابقات دیدن کرد

همان طور که گفتم plc سرعت کمی دارد
              برای بازو های صنعتی بایستی از رایانه های صنعتی استفاده کنید

البته بعضی از ربات های صنعتی از پی ال سی فرمان می گیرند
              یعنی فرمان جوش یا رفت به مختصات خاص
              ولی همین ربات ها برای طی مسیر از رایانه های صنعتی استفاده می کنند
              یعنی plc فرمان می دهد ولی رایانه پردازش می کند

اولین ربات صنعتی دنیا که در سال 1960 میلادی کار می کرد
              از شش میکروپروسسور 64 بیتی برای هر موتور و یک میکروپروسسور 64 بیتی دیگر برای هماهنگی با سایر میکروپروسسور ها استفاده می کرد
              برای این که سرعت پردازش آن زمان کم بود ، ربات خطای زیادی داشت
              ربات های صنعتی امروزی به خطای یک دهم میلیمتر رسیدند
              هرکه را اسرار حق آموختند
              مهر کردند و دهانش دوختند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X