اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سرو یکبار برای همیشه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سرو یکبار برای همیشه

با سلام
    از دوستان عزیز در مورد راه اندازی سروها کمک میخوام البته مرحله به مرحله.1:میخوام بدونم یک سرو چی کار میکنه؟ 2:به چه طریق هایی راه اندازی میشه؟ 3:به چند مدل تقسیم میشن؟ 4:حتما به غیر از سیم های تغذیه چند تا سیم دیگه هم باید داشته باشه، اونا چی کار میکنن؟5: آیا اگه بخوام با استفاده از میکرو استفادش کنم باید تو بسکام معرفیش کنم؟معرفیش به چه صورتیه؟6:بعد معرفی چی میشه یعنی چیکار باید کرد؟ راستش بعد از چند سال عضویت تو این سایت اولین باریه که پیامی میذارم،امیدوارم آخرین بارش نکنین. با تشکر
    *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

پاسخ : سرو یکبار برای همیشه

با سلام به همه.
    کمکم نکردین باشه ولی حتما شاخ بی مهریتون رو میشکنم.
    هرچند واقعا در این زمینه مبتدی هستم ولی قول میدم خودم بهترین مطالب رو سرچ کنم و برای دوستانم قرار بدم. :applause:
    *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

دیدگاه

پاسخ : سرو یکبار برای همیشه

سلام دوست عزیز
      اگه دیدی کسی جواب نداده بدون یا قبلا مطرح شده یا مهندسان سرشون شلوغه!!!
      من با سروو زیاد کار نکردم در حد یه راه اندازی ساده
      سروو موتور ها قابلیت چرخش 360 درجه ندارند (البته میگن می شه با دستکاری به 360 درجه هم رسوند) و معمولا مصارف خاص دارند مثلا در بازوهای رباتیکی و ...
      دو مد صنعتی و معمولی دارند
      معمولا 3 رشته سیم به رنگهای قرمز ، قهوه ای و نارنجی (بستگی به مدل داره) - قرمز VCC - قهوه ای GND - نارنجی Signal
      می تونی از Help بسکام استفاده کنی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X