اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با سنسور cny70

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با سنسور cny70

سلام به همه دوستان

آقا من هر کاری کردم این cny70 درست کار نکرد که نکرد

روی بردی که طراحی و چاپ کرده ام که 7 تا CNY70 دارم که همه سنسورها ، به جز یکیش درب و داغون و کلا عجیب دارن کار میکنن

اولش فکر کردم برد رو اشتباهی طراحی کردم و برد مشکل داره ولی الان با برد بورد هم یه تست زدم و 100 بار چک کردم که ببینم درست بوده یا نه، حتی این بار از یه پتانسیومتر 50k به جای مقاومت گیرنده ، استفاده کردم

ولی اختلاف ولتاژم خیلی کمه ، مثلا پتانسیومتر رو طوری تنظیم میکنم که تو زمینه سفید 1 میده ، وقتی میبرم رو سیاه تقریبا میشه 1.65 ، اختلاف وجود داره ولی خیلی کمه

بنظر مهندسان عزیز چه ایرادی میتونه داشته باشه؟؟

نکته : گیرنده رو معکوس بایاس کردم ، و از مقاومت های 330 کیلو - 38 کیلو - و در آخر پتانسیومتر 50k هم استفاده کردم ولی جواب نداد که نداد

پاسخ : مشکل با سنسور cny70

دوست عزیز سنسورهای CNY70 نمونه تقلبی تو بازار داره! احتمال داره که نوع تقلبی باشه! بعدشم به فاصله بستگی داره. البته رنگ زمینه هم مهمه (براق بودن رنگ)! برای اطمینان از روش بایاس صحیح هم از فرستنده و گیرنده جدا استفاده کنید و ببنید جواب میده!؟؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز
      این مشکل یکی از دوستانم پیدا کرده بود. مدارش درست بوده و هیچ مشکلی هم نداشت
      اختلاف ولتاژ سطح سفید و سیاه هم در حد 0.9 ولت بود
      خیلی باهاش کار کردیم که درست شه اما نشد
      تنها چیزی که می تونم بگم اینه احتمالا نوع بی کیفیت چینی وارد بازار شده که دست ما رو تو حنا گذاشته :angry:

دیدگاه

دوست عزیز سنسورهای CNY70 نمونه تقلبی تو بازار داره! احتمال داره که نوع تقلبی باشه! بعدشم به فاصله بستگی داره. البته رنگ زمینه هم مهمه (براق بودن رنگ)! برای اطمینان از روش بایاس صحیح هم از فرستنده و گیرنده جدا استفاده کنید و ببنید جواب میده!؟؟
        سلام
        مرسی بابت پاسخ گویی

فاصله رو حتی از 3 میلی متر هم کم کردم ولی باز جواب نداد ، از حدود 7 میلی متر تا 2 میلی متر یکی یکی تست زدم فرق داشت ولی در حد چند صدم ولت

بهترین جوابی هم که داد اختلاف ولتاژش در حد 0.60 ولت در 3 میلی متری بود
        نوع کاغذ هم A4 معمولی استفاده کردم که با ماژیک مشکی ، یه مسیر کشیدم و دارم با اون تست میکنم

فرستنده و گیرنده جدا در اختیار ندارم ، ولی مطمئنم که در بایاسش هیچ مشکلی ندارم

سلام دوست عزیز
        این مشکل یکی از دوستانم پیدا کرده بود. مدارش درست بوده و هیچ مشکلی هم نداشت
        اختلاف ولتاژ سطح سفید و سیاه هم در حد 0.9 ولت بود
        خیلی باهاش کار کردیم که درست شه اما نشد
        تنها چیزی که می تونم بگم اینه احتمالا نوع بی کیفیت چینی وارد بازار شده که دست ما رو تو حنا گذاشته
        سلام
        مرسی دوست عزیز بابت پاسخ گوییتون
        من به جای مقاومت گیرنده ، یه پتانسیومتر 50k گذاشتم و کلی تست کردم و بهترین نتیجه ای که تونستم بگیرم اختلاف ولتاژ 0.60 ولت بوده

البته اینم بگم از 7 تا سنسوری که توی مدارم دارم ، یکیش اختلافی در حد 1.5 ولت میده ، 3 تاش کلا هم در زمینه سفید و هم سیاه 5 ولت میده ، اصلا معلوم نیست چرا اینطوریه

مدارم هم ایرادی نداره ، چون همونطور که گفتم با برد بورد هم تست کردم باز همونطوری بوده

آیا روشی برای شناخت اینکه قطعه اصله یا نه وجود داره ؟؟؟ یا حتما باید بگیریم بیاریم بایاس کنیم بعد بفهمیم؟؟؟

دیدگاه

سلام آقا مهرداد
          تا اونجا که می دونم راهی برای تشخیص تقلبی و اصل نیست
          راستش من که با این وضع دیگه از CNY70 استفاده نمیکنم
          همون 5mm قدیمی بهتره!!!

دیدگاه

من نمیدونم شما تهران هستین یا نه! ولی میتونید نمونه CNY70 رو از یک مغازه بخرید و تست کنید در صورت جواب دادن بقیه رو هم از اونجا تهیه کنید.

دیدگاه

سلام
              از مارک بقلش میشه تا حدی تقلبی و اصل بودنش را میشه فهمید من توی 2 تا از روباتم CNY استفاده کردم که به غلط کردن افتادم ولی تغییر ولتاژش خوب بود حداقل 2 ولت بود مقاومت گیرنده اش هم 60 کیلو گذاشتم در ضمن مقاومت را به پایه زمین گیرندش زده بودم فاصلش هم 7 میل بود .
              دم مسابقه دستم گذاشت تو حنا یکش سوخت با هزار دردسر عوضش کردیم رفت رو پیست روبات گیج می زد سه تا خطا کرد و حذف شد بعد که برسیش کردیم دیدیم که یکی دیگشم سوخته بوده .
              خیلی بد طراحی شدن من پیشنهاد میکنم از ای آر 3 میل استفاده کنی دقتش بالاست و کار کردن باهاش راحتر است وبا یه مقاومت 10 کیلو جواب میده اینقدر قر و فر هم نداره فقط بهترین حالتش در فاصله های بیشتر از 1.30 سانتیمتر است کمتر از 1 تغییر ولتاژش کم میشه یادت باشه که دور فرشتندش را وارنش ببندید
              اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست.(شهید چمران)

دیدگاه

کسانی که با مادون قرمزو سنسور ها مشکل دارن این تاپیک رو بخونن مشکلشون صد در صد حل میشه
                http://www.iranled.com/forum/thread-23506.html
                مدت هاست نیستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهرداد_
                  سلام به همه دوستان

آقا من هر کاری کردم این cny70 درست کار نکرد که نکرد

روی بردی که طراحی و چاپ کرده ام که 7 تا CNY70 دارم که همه سنسورها ، به جز یکیش درب و داغون و کلا عجیب دارن کار میکنن

اولش فکر کردم برد رو اشتباهی طراحی کردم و برد مشکل داره ولی الان با برد بورد هم یه تست زدم و 100 بار چک کردم که ببینم درست بوده یا نه، حتی این بار از یه پتانسیومتر 50k به جای مقاومت گیرنده ، استفاده کردم

ولی اختلاف ولتاژم خیلی کمه ، مثلا پتانسیومتر رو طوری تنظیم میکنم که تو زمینه سفید 1 میده ، وقتی میبرم رو سیاه تقریبا میشه 1.65 ، اختلاف وجود داره ولی خیلی کمه

بنظر مهندسان عزیز چه ایرادی میتونه داشته باشه؟؟

نکته : گیرنده رو معکوس بایاس کردم ، و از مقاومت های 330 کیلو - 38 کیلو - و در آخر پتانسیومتر 50k هم استفاده کردم ولی جواب نداد که نداد
                  دوست عزیز
                  مقاومت فرستنده رو 100 اهم برای 5. سانت و مقاومت گیرنده رو 18 کیلو بذار . این رو مدار ما جواب داده

دیدگاه

سلام شما این مدار رو برای چی میخوای ربات مسیر یاب؟ من مدار عملی و بسار ساده تری براش دارم بدون آی سی 0-1 میده و هیچ حساسیتی هم نداره
                    درضمن از این سنسور استفاده نکن بیا از همین 5میلی متری های عادی بزار براش خیلی بهتره

اگه فراموش کردم بیام سربزنم یا پست رو گم گردم این ایمیل شخصی منه abbasalifix@yahoo.com فقط از طریق مسنجر!
                    مدت هاست نیستم

دیدگاه

سلام یکی میتونه بگه این سی ان وای 70 ÷ایه هش چطوریه
                      هنگامی که سر و ته گرفتیم یعنی پایه هاش طرف هوا میباشد و نوشته ی اون طرف راست ما است پایه ها رو نام گذاری کنید.
                      ممنونم کمک کنید :angry:
                      نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
                      barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

مدت هاست نیستم

دیدگاه

این سنسور رو اعصاب همه داره اسکی میره! :mrgreen: :mrgreen:

مداری که بستی رو بذار تا منم ببند برات با مال خودم چک کنم

فقط دفعه ی اول که زدیش ولتاژ بالا نزدی سنسورات نیم پز شن؟!

این مدارم خیلی ساده و رونه ....
                          وقتی دیگران به تو حسادت میکنند چه مفهومی دارد؟

خیلی ساده! یعنی این که تو دو قدم از آنها جلوتری پس به راهت ادامه بده.

دیدگاه

با سلام
                            بنظرم بهتره دیود این سنسور رو با یک بای استابل که با 555 طراحی شده و فرکانسش روی 1 کیلوهرتز تنظیم شده تخریک کنیم و با بایاس ترانزیستور و گرفتن این سیگنال که مربعی هست راحت تقویت میشه بعد از تقویت تبدیل به دی سی کنیم اینطوری خطا کم میشه و دیود نوری تقریبا کسری از ثانیه روشنه و خطر سوختن کم میشه :nerd:
                            فرسوده شدن کمال ساخته شدن است . کوه فرسوده می شود خاک می شود و از خاک زندگی !!!

دیدگاه

سلام دوستان
                              من جدیدا cny70 گرفتم تقلبی بود با هزار بدبختی یدونه اصلیشو از قدیم پیدا کردم بعد بردم جمهوری و امجدو زیرو رو کردم کسی نداشت همه تقلبی دارن تازه تقلبی هم خوب و بد داره این دیگه خیلی داغونه منم تقلبی خوبشو گرفتم خیلی اذیت میکرد خیلی باید باهاش کلنجار بری تا بهتر بشه مجبور شدم برم هرجایی که میشناختمو بگردم تا اصلیشو پیدا کنم
                              یکی از دوستام یه تعدادی داشت کارمو راه انداخت اگه کسی اصلیشو خواست فکر کنم حدود 20 تا داره اضافی پیام بده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X